בחירת LED לסלון עד 4K

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
theWolfe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום למומחי/ותיקי האתר!

לאחר כיתות רגליים מסיבי ושיטוט באינטרנט, שבמסגרתם צברתי עוד ועוד ידע (מה שמביא לפחות ופחות הבנה, כמובן), התמקדתי בכמה דגמים במסגרת התקציב שזוגתי הקציבה לי לטלוויזיה חדשה (במקום זאת שמשרתת היום את הגנב באזור שכם). מבחינתה אני יכול להביא מהסופרמרקט טלוויזיה כלשהי או לוותר על הרעיון בכלל...

ואלה הדגמים:

SHARP - 40LE530 - הבנתי (מהמוכרים, כמובן) שזה דגם חדש ומומלץ, שמוצע במחיר נמוך יחסית, רק מכיוון ששארפ רוצה לחזור לשוק אחרי הצונאמי. האמנם?! בכל אופן, ראיתי ביקורות טובות וגם בעצמי איבחנתי צפיה טובה.

SAMSUNG - D5000 - דגם מוכר וידוע (אם כי רק כעת הבנתי שכנראה הוא לא באמת 100Hz), ואני עדיין לא בטוח לגבי ההבדל בין הדגם עם ה-A לבין הדגם עם ה-E; כנראה שזה רק אזור היעד, ולא ברור לי אם יש לזה השלכה על ישראל.

LG - LV371Y - לא שאני מתכוון לגלוש באופן מהותי מהטלוויזיה, בוודאי שלא אם זה איטי כפי שדווח, אבל אם זה הדגם החדש, אז למה לא?

LG - LV3730 - הבנתי שזה אותו הדגם (או כמעט) בייבוא מקביל, רק זול יותר בכמה מאות ש"ח.

PHILIPS - 40PFL5606H - קצת מעל התקרה שלי, אבל זו שנגנבה היתה גם פיליפס, כך שאני קצת משוחד.

אשמח לקבל את חוות דעתכם, בהתחשב בכך שאני לא ממש משחק (חוץ מה-ווי של הילדה, שהגנב הואיל בטובו להשאיר לנו), והצפיה היא בד"כ בערוצים המסחריים הרגילים וספורט.

אם יש למישהו הצעות אחרות (אגב, יש לי רשימה מסודרת וארוכה בהרבה, אבל אני הולך לאיבוד בתוכה)

בתודה מראש!

liorparente
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 575
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

יש מכת גניבות בפורום..

בכל מקרה, לא סיפרת מהו מרחק הצפיה שלך. אם ב42 אינץ' עסקינן הייתי מקדיש תשומת לב מרובה לE30 של פנסוניק. זאת במידה שאתה נעול על LED ולא מוכן לשמוע בכלל פלאסמות.

theWolfe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ראשית, תודה על התגובה המהירה;

שנית, לעניין מרחק הצפייה - היתה לנו קודם LCD 42, שהתאימה בהחלט ואין מקום לשינוי (חוץ מאשר ל-40, כמובן).

שלישית, יש לי הרבה אור בסלון, כך שפלאסמה איננה אופציה מעשית;

ולבסוף, ראיתי את השבחים הניתנים ל-E-30, אבל נדמה לי שהיא עוברת את התקצhttp://www.httv.co.il/modules.php?name=Forums& ... t=154663יב שלי בכמה מאות ש"ח (המחיר בזאפ מתחיל ב-4,800 ש"ח; לא שאני הייתי חוסך, אבל אני חלק ממערך משפחתי...).

מה לגבי הדגמים שהצגתי?

תודה מראש

Johnny187
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אני בדיוק מחפש משהו בתקציב הזה וגם 40-42 אינץ'.. לידיעתך ידידה שלי קנתה במחסני חשמל את הPHILIPS - 40PFL5606 ב4000 שקל. זאת אומרת שזה בול בתקרה שלך.. אני תאמת חושב על זה ברצינות.
גם אני הבנתי שהפנסוניק אחלה, אבל בהחלט קצת יקרה..

אנשים בהחלט ביאסו אותי פה על הסמסונג עם הקטע שזה לא 100 הרץ - אז אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה. בתכלס ברוב המקומות דווקא ממש משבחים אותה למרות שזה "רק נראה" 100 הרץ. מה שכן בהחלט ניתן להשיג אותה במחיר זול יחסית.

גם אני אשמח לשמוע דעות על השארפ מכיוון שלא ממש מצאתי סקירות שלה באינטרנט..
יוני.

theWolfe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

יוני, אני חושב שאנחנו באמת באותו ראש. אני ראיתי את ה-5606 במחסני חשמל ב-4,200, אבל אם אצליח להוריד אותם ל-4,000, אז גם אני אקנה, מכיוון שאני באמת מרגיש שרואים בה טוב יותר. באיזה סניף היא רכשה אותה?

לגבי השארפ, אז מצאתי התייחסויות אליה באינטרנט, אבל מוזר שיש שתיקה מוחלטת בישראל לגביה, חוץ מאשר ברשת טרקלין, שממש מקדמת אותה (בכמה סניפים; וראיתי אותה גם בחשמל נטו). מה שאני יכול לומר לך הוא שאין בה רכיב מהותי בשם קוואטרון, שמתחיל - כמובן - בסדרה היקרה יותר, ה-600... עדיין, אני מאוד התרשמתי ממנה.

אשר לסמסונג, מחירה הולך ויורד מאז שהתחלתי לבדוק - היא "התחילה" ב-4,000 ועכשיו היא כמה מאות ש"ח מתחת לזה, אבל אני הולך ומתרחק ממנה, ככל שמחירה יורד (הרי יש לי תקציב, וצריך להוציא אותו...).

מה עוד?

זאב

Johnny187
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אעשה בירור על הסניף ממנה נקנתה הפיליפס.. היא מרמת גן - אז אני מאמין שזה באיזור..

השארפ עדיין נראת לי אופציה טובה בעיקר בגלל שזהו דגם יחסית חדש. אומנם הוא לא מנגן את כל הפורמטים של הקבצים אבל אין לי בעיה להצמיד לפטופ לטלויזיה..

יש פה כאלה שמאוד ממליצים ברמת מחיר הזאת לקחת את הLE5500 של LG. כמעט מצליחים לשכנע אותי כי המחיר שלה יחסית טוב ובאמת יש ביקורותת טובות.. אבל זה עדיין LG - נשמע לי פשוט כזה (לפחות זה הרושם שקיבלתי).

עכשיו אחרי שפחות או יותר ננעלתי על 3-4 דגמים אני צריך שוב לראות את הכל בעין.אז יש את הLG הSHARP הPHILIPS והפנסוניק...

הפיליפס כרגע הכי תופסת לי את העין.. אבל עדיין לאל יצא לי לקרוא ביקורות עליה באתרים בחו"ל.. הרוב זה בגרמנית או משהו כזה..
אם מצאת אשמח אם תרשום לי כאן שגם אקרא. תודה.

theWolfe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

לא הזכרתי את ה-LE5500 של LG בגלל שלא מצאתי אותה באחריות של היבואן הרשמי, אלא רק מיבואנים חילופיים, ובמחיר שלא היה אטרקטיבי מדי, בטח שלא עבור סדרה קודמת של LG.

לגבי הפיליפס, גם אני לא מצאתי ביקורת בשפה רלבנטית, אבל אני סומך על פיליפס עצמה, לפחות בהקשר הזה, ועל מראה עיניים - היא מצאה חן בעיני (אבל אני משוחד).

stardust2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

theWolfe כתב:ראשית, תודה על התגובה המהירה;

שנית, לעניין מרחק הצפייה - היתה לנו קודם LCD 42, שהתאימה בהחלט ואין מקום לשינוי (חוץ מאשר ל-40, כמובן).

ולבסוף, ראיתי את השבחים הניתנים ל-E-30, אבל נדמה לי שהיא עוברת את התקצhttp://www.httv.co.il/modules.php?name=Forums& ... t=154663יב שלי בכמה מאות ש"ח (המחיר בזאפ מתחיל ב-4,800 ש"ח; לא שאני הייתי חוסך, אבל אני חלק ממערך משפחתי...).

מה לגבי הדגמים שהצגתי?

תודה מראש
...
רכשתי היום את ה E-30 ב- 4150 + 99 (משלוח) ב-12 תשלומים עם 5 שנות אחריות של היבואן הרשמי.
תגיע תוך 3 ימי עבודה... 8)

Johnny187
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

stardust2 כתב:
theWolfe כתב:ראשית, תודה על התגובה המהירה;

מה לגבי הדגמים שהצגתי?

תודה מראש
...
רכשתי היום את ה E-30 ב- 4150 + 99 (משלוח) ב-12 תשלומים עם 5 שנות אחריות של היבואן הרשמי.
תגיע תוך 3 ימי עבודה... 8)
...
קודם כל מזל טוב! נשמע כמו אחלה דיל. היכן רכשת אותה אם מותר לשאול?

יוני
וגם- מה בסוף גרם לך בסוף לקחת אותה על פני האחרות?

stardust2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

בהחלט מותר, אבל אני לא יודע אם מותר לפרסם כאן שמות של חנויות ומסרים אישיים בנתיים האתר לא מאפשר לי לשלוח (כי אני בעוונותי הרבים "משתמש חדש"... :( ).

theWolfe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

אכן, מחיר מצוין, stardust - שווה לטפס מעבר לתקרה שקצבתי לעצמי. אולי תרמוז לנו היכן?! באזור המרכז? רשת? תן לנו הפניה כלשהי...

stardust2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

theWolfe כתב:אכן, מחיר מצוין, stardust - שווה לטפס מעבר לתקרה שקצבתי לעצמי. אולי תרמוז לנו היכן?! באזור המרכז? רשת? תן לנו הפניה כלשהי...
...
ניסיתי לשלוח לך הודעה אבל שוב נענתי ב "משתמשים חדשים אינם יכולים לשלוח הודעות פרטיות"...
לא ברור לי הקטע.

בכל אופן זה אתר גדול וידוע. ביום שבת האחרון במכירה אישית באתר נתתי הצעה שהיתה נמוכה מ-4000 ש"ח.
קיבלתי הודעת מערכת שאני יכול לרכוש את המכשיר במחיר מיוחד של 4150 ש"ח. במשך השבוע דיברתי עם נציגת המכירות שלהם וניסיתי להתמקח אבל הם לא היו מוכנים להוריד אפילו את דמי המשלוח. היום דיברתי שוב עם אותה נציגת מכירות שאמרה לי שהמחיר עלה ב 200 ש"ח ורק בגלל שכבר הציעו לי הם מוכנים לסגור במחיר הזה. וככה נסגרה העסקה.

הקשתי בגוגל "טלוויזיה Panasonic במבצע" והאתר הנ"ל הופיע הראשון ברשימה.
לנציגת המכירות קוראים יאנה.

אשמח לעזור במידת הצורך.

theWolfe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

Stardust, תודה ואם הבנתי למה אתה מכוונן, אז לא התעצלתי וכבר הגשתי הצעה הבוקר ב-4,000 ש"ח, ומיד הודיעו לי באתר שהצעתי נדחתה ושאני יכול לרכוש את המסך ב-4,450 ש"ח... התעלמתי ואני מחכה לטלפון מיאנה, בתקווה שאקבל את המחיר שקיבלת אתה.

תודה בכל מקרה. :)

stardust2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

theWolfe כתב:Stardust, תודה ואם הבנתי למה אתה מכוונן, אז לא התעצלתי וכבר הגשתי הצעה הבוקר ב-4,000 ש"ח, ומיד הודיעו לי באתר שהצעתי נדחתה ושאני יכול לרכוש את המסך ב-4,450 ש"ח... התעלמתי ואני מחכה לטלפון מיאנה, בתקווה שאקבל את המחיר שקיבלת אתה.

תודה בכל מקרה. :)
...
השארת אותנו במתח... :-\ מה נסגר בסוף?

theWolfe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

מצטער שלא עניתי קודם - אבל לא סגרתי כלום, כי לא יאנה התקשרה אלי, אלא דווקא גבר כלשהו, שלא הסכים לרדת מתחת ל-4,400... ואת זה לא רציתי. ניגשתי למכירה אחרת שהתחילה ב-4,000 ש"ח, וכמובן שנדחייתי וגבר כלשהו (אחר) התקשר מיד (בכלל, כל מיני גברים מתקשרים אלי בזמן האחרון ומציעים לי הצעות כספיות...). הצעתו היתה 4,200 ש"ח, אבל אני צריך לאסוף את המכשיר אי שם בצפון (בטח יחכה לי שם גבר כלשהו).

זה לא שאין לי 200 ש"ח נוספים, אבל כאשר אתה עובר את הגבול שהצבת/הקצבת לעצמך, אז למה לא בעוד 500 ש"ח - הרי גם את זה יש לי - ולמה לא 1,000 נוספים, וכך הלאה והלאה.

אז אני עדיין מתלבט בין ה-E30 של פנסוניק, ה-5606 של פיליפס וה-LE530 של שארפ, ושלושתן קצת מעל 4,000 בכל קונפיגורציה. אבל מבחינתה של זוגתי, אני פשוט יכול ללכת לשופרסל ולקנות 2 קוטג', 2 חלב ו-1 פיילוט..

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #16 

theWolfe,

מה מרחק הצפיה שלך?

theWolfe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

מרחק הצפיה הוא כ-3 מ'-; אך כבר היה שם מסך 42 של פיליפס, שענה על הציפיות (גם של הגנב, אני מקווה), ואני לא סבור שצריך לשנות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”