משהו מוזר בממירי החדשים של הוט HOT Magic HD.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

תראו הזמנתי לפני כחודש את הממיר החדש של הוט את ה- Magic HD. הוא עבד בצורה טובה מאוד. למרות כל הדיווחים בפורום שהוא לא מפסיק לעשות תקלות אצלי הוא עבד בצורה מושלמת.
מהיום שהביאו לי אותו הוא לא נתקע פעם אחת, הוא מעביר ערוצים מהר, ה- VOD טס במהירות וכמעט אין זמני טעינה.
הוא מקליט הכל בצורה טובה. קיבלתי איתו דיסק קשיח של Western Digital (החברה הכי טובה לדיסקים קשיחים). בקיצור הוא היה ממיר מושלם. הכל עבד פרפקט.
קראתי את כל התגובות בפורום וחשבתי לעצמי שבטח זה רק אצלכם ואצלי זה לא יקרה בגלל שעובדה שיש לי את הממיר והוא עובד כמו סוס עבודה. אז התקשרתי להוט והזמני עוד 3 ממירים כאלה ככה שבכל הבית יהיה את הממיר החדש.
אחרי שהטכנאי התקין הכל שמתי לב פתאום שהדיסק קשיח שקיבלתי הוא של Hitachi, חברת בת של Western Digital אבל ידועה כפחות טובה בתחום, קצת התבאסתי אבל לא נורא. אחרי שימוש של יום שמתי לב בממירים החדשים שהוא הוסיף שחלק נתקעים ולא מפסיקים לעשות בעיות. לכל ממיר יש בעיות משלו.
הממיר הראשון - אין לו אפילו לא בעיה אחת. עובד כמו מטוס. הכל עובד חלק!
הממיר השני - עובד באיטיות, לפעמים הפס מידע לא יורד ויש צורך לנתק את הממיר מהחשמל. לפעמים הממיר בבום אחד נכבה וזהו אין תגובה. ושוב צריך לנתק ולחבר לחשמל. והכל עובד באיטיות מעצבנת.
הממיר השלישי - הממיר עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה שלו זה בהקלטות. כל פעם שמנסים לעצור את התוכנית או להיכנס לתוכניות מוקלטות הוא מתחיל לקרטע. לפעמים שנכנסים להקלטות שומעים בום כזה בממיר ואז הוא נכבה לחלוטין. ושוב צריך לנתק ולהחזיר לחשמל. אבל בכללי חוץ מהקלטות הוא עובד מהר וטוב.
הממיר הרביעי - ה- VOD לא עובד, ערוצי ה- HD נפתחים באיטיות קשה. אבל שאר הערוצים עובדים יחסית בסדר והוא אף פעם לא נתקע או משהו.

בקיצור, שמתי לב שאין הממירים זהים בתקלות שלהם, משמע, לכל ממיר באשר הוא יש בעיות משל עצמו. ואני מתאר לעצמי שגם אצלכם הממיר עושה בעיות ואצל כל אחד הבעיות הן שונות.
משהו פה לא הגיוני, הרי אם חומרת הממיר היא אותה חומרה, ותוכנת המכשיר היא אותה תוכנה, מה גורם לכל ממיר לעשות בעיות שונות ?
למה יש ממיר אחד שעובד בצורה מושלמת ואחד שלא מפסיק להיתקע ?
לפי דעתי יש פה משהו שצריך לבדוק.... אם היה אפשר להעתיק את התוכנה שעל הממיר הטוב ולהעביר אותה לשאר הממירים זה היה עוזר - אולי זה היה פותר את הבעיה.

עוד משהו למחשבה, ההבדל היחיד שאני רואה בין הממיר שעובד טוב לבין הממירים עם הבעיות הוא הדיסק קשיח. בממיר שעובד טוב יש דיסק קשיח של Western Digital ולכל השאר Hitachi.

איזה דיסק קשיח יש לכם ? ובאיזה בעיות אתם נתקלים ?

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2436
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #2 

יש לי WD וכל הבעיות קיימות
קבל תיקון:
הוא hitachi

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

אולי יש גרסאות שונות לממירים בלי שנדע או תכנה שונה , אולי דיסק לא יושב טוב ,אולי פס ייצור הממירים לא טוב !!! .

בכל אופן ביום שליש-רבעי אמור לצאת גירסא חדשה.

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #4 

NEW_WAVE כתב: בכל אופן ביום שליש-רבעי אמור לצאת גירסא חדשה.
...
מאיפה המידע?

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #5 

לי יש דיסק קשיח WD, בדקתי שוב כדי להיות בטוח, והוא עושה בעיות. יש ימים שהוא עובד חלק, אבל ברוב הימים הוא נתקע לפחות פעם אחת

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #6 

גם לי יש wd.
מלא בעיות שלא נגמרות....... (n)

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

pop_87 כתב:
NEW_WAVE כתב: בכל אופן ביום שליש-רבעי אמור לצאת גירסא חדשה.
...
מאיפה המידע?
...
NEW_WAVE התחלתי לסמוך על ההודעות שלך אני מאוד מקווה שזה נכון,ולא יהיו שינויים של הרגע הנכון אבל תוכל לאשר שזה באמת יוצא לפועל בימים אלה ?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

מה מספר גרסת התכנה שלכם !!!

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2436
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #9 

384al

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

ra כתב:384al
...
כנ"ל,וזאת גירסה שיצאה מלפני שבועיים.

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #11 

יש לנו שלושה ממירי מג'יק HD בבית וכל אחד מהם מתנהג בצורה שונה. המשותף לשלושתם (מלבד העובדה שהם מוצרים בשלב בדיקות האלפא וכולנו משמשים כצוות QA העובד בחינם עבור הוט) הוא שעדיין לא הצלחתי באף אחד מהם לצפות בתוכנית שהקלטתי מאחד מערוצי ה-HD. ניסוי פשוט של הקלטת אותה תוכנית מערוץ 3 ומערוץ 503 גילה שאת התוכנית המוקלטת באיכות SD אני מצליח לראות (בד"כ) ללא בעיות בעוד שצפייה בהקלטה באיכות HD גורמת לכיבוי/אתחול הממיר כל מספר דקות. תגובת השירות הטכני: "למה אתה מקליט את אותה תוכנית פעמיים?"....
וכמובן, הפתרון האולטימטיבי: "בוא נעדכן את הגירסה, זה פותר את רוב הבעיות.", "אבל עדכנתי לפני שהתקשרתי" (לא באמת עשיתי זאת..), "אהה, כן? לא נורא, בוא נעדכן שוב." :hammer:

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #12 

עזי כתב:יש לנו שלושה ממירי מג'יק HD בבית וכל אחד מהם מתנהג בצורה שונה. המשותף לשלושתם (מלבד העובדה שהם מוצרים בשלב בדיקות האלפא וכולנו משמשים כצוות QA העובד בחינם עבור הוט) הוא שעדיין לא הצלחתי באף אחד מהם לצפות בתוכנית שהקלטתי מאחד מערוצי ה-HD. ניסוי פשוט של הקלטת אותה תוכנית מערוץ 3 ומערוץ 503 גילה שאת התוכנית המוקלטת באיכות SD אני מצליח לראות (בד"כ) ללא בעיות בעוד שצפייה בהקלטה באיכות HD גורמת לכיבוי/אתחול הממיר כל מספר דקות. תגובת השירות הטכני: "למה אתה מקליט את אותה תוכנית פעמיים?"....
וכמובן, הפתרון האולטימטיבי: "בוא נעדכן את הגירסה, זה פותר את רוב הבעיות.", "אבל עדכנתי לפני שהתקשרתי" (לא באמת עשיתי זאת..), "אהה, כן? לא נורא, בוא נעדכן שוב." :hammer:
...
עצוב... (n)

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #13 

עזי כתב:יש לנו שלושה ממירי מג'יק HD בבית וכל אחד מהם מתנהג בצורה שונה. המשותף לשלושתם (מלבד העובדה שהם מוצרים בשלב בדיקות האלפא וכולנו משמשים כצוות QA העובד בחינם עבור הוט) הוא שעדיין לא הצלחתי באף אחד מהם לצפות בתוכנית שהקלטתי מאחד מערוצי ה-HD. ניסוי פשוט של הקלטת אותה תוכנית מערוץ 3 ומערוץ 503 גילה שאת התוכנית המוקלטת באיכות SD אני מצליח לראות (בד"כ) ללא בעיות בעוד שצפייה בהקלטה באיכות HD גורמת לכיבוי/אתחול הממיר כל מספר דקות. תגובת השירות הטכני: "למה אתה מקליט את אותה תוכנית פעמיים?"....
...
האמת זה ממש מסקרן מה הבעיה בממירים מסויימים, אולי דווקא הבעיה באיכות האות שהממיר מקבל ?
אצלי הכל עובד לאט ופעם בכמה ימים הוא נכבה אבל רואים מצויין והוא מקליט כל מה שאני רוצה.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

efi1965 כתב:
...
האמת זה ממש מסקרן מה הבעיה בממירים מסויימים, אולי דווקא הבעיה באיכות האות שהממיר מקבל ?
אצלי הכל עובד לאט ופעם בכמה ימים הוא נכבה אבל רואים מצויין והוא מקליט כל מה שאני רוצה.
...
אכן איכות התמונה גם שאתה מקליט נהדרת ואני מדבר על SD .

אבל תסתכלו על מסםר הגירסא של התכנה.

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

NEW_WAVE כתב:
efi1965 כתב:
...
...

...
NEW_WAVE,מספר הגירסה הוא 1.00.384al והגירסה הזו היא מלפני שבועיים.
לפי מה שאתה טוען אמורה לצאת גירסה בלילה שבין שלישי לרביעי,מאיפה המידע ?
זה סופי שתשתחרר גירסה חדשה ?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

avi131 כתב:
NEW_WAVE כתב:
efi1965 כתב:
...
...

...
NEW_WAVE,מספר הגירסה הוא 1.00.384al והגירסה הזו היא מלפני שבועיים.
לפי מה שאתה טוען אמורה לצאת גירסה בלילה שבין שלישי לרביעי,מאיפה המידע ?
זה סופי שתשתחרר גירסה חדשה ?
...
אל תתפוס אותי בדיוק על דקות אלא על השבוע ,תתקשר עכשיו לשירות טכני ותשאל .

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

NEW_WAVE,צדקת.
כרגע בררתי עם המחלקה הטכנית ובאמת יש צפי להורדה גירסה חדשה השבוע.
לפי מה שהנציג טען גירסה זו כוללת שינוי בפונטים והגדלה של הכתוביות בתפריטים,מעבר לזה הוא לא ידע אם היא תכלול שינויים נוספים.
נקווה שנראה גם שיפורים קלים בתפעול הממיר.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #18 

avi131 כתב:NEW_WAVE,צדקת.
כרגע בררתי עם המחלקה הטכנית ובאמת יש צפי להורדה גירסה חדשה השבוע.
לפי מה שהנציג טען גירסה זו כוללת שינוי בפונטים והגדלה של הכתוביות בתפריטים,מעבר לזה הוא לא ידע אם היא תכלול שינויים נוספים.
נקווה שנראה גם שיפורים קלים בתפעול הממיר.
...
די מצחיק שהנציג דווקא יודע על השינויים המינורים ב UI ולא על הקריטיים :)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”