אונקיו 807 בתיקון - מחשבות על שדרוג
-
parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אונקיו 807 שמשרת אותי נאמנה כשנה וחצי נמסר לתיקון, והמחשבות על שדרוג מתחילות להפציע.
מקורות: יס והוט (הכל - חדשות, סרטים, סדרות, HD), ללא מיתוג וידאו. רדיו אינטרנט (128K-192K, איכות לא רעה כלל), מוזיקה ממחשב דרך רשת ביתית. על DVD ויתרתי, עם בלוריי עוד לא התחלתי.
רמקולים: ארנה של טנוי, 5 סאטלייטים גדולים עם סאב (סדרת הייליין). Room Correction נדרש.
תקציב: דומה ל-807, למרות שאני מניח שניתן למצוא מכשיר שיענה על הדרישות בעלות נמוכה יותר.
אבי
מקורות: יס והוט (הכל - חדשות, סרטים, סדרות, HD), ללא מיתוג וידאו. רדיו אינטרנט (128K-192K, איכות לא רעה כלל), מוזיקה ממחשב דרך רשת ביתית. על DVD ויתרתי, עם בלוריי עוד לא התחלתי.
רמקולים: ארנה של טנוי, 5 סאטלייטים גדולים עם סאב (סדרת הייליין). Room Correction נדרש.
תקציב: דומה ל-807, למרות שאני מניח שניתן למצוא מכשיר שיענה על הדרישות בעלות נמוכה יותר.
אבי
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
למה להחליף את ה807?
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אני באמת הייתי משקיע את הכסף בצוואר בקבוק של המערכת או שדרוג של חלקים אחרים.parvin כתב:אין סיבה מיוחדת.liorparente כתב:למה להחליף את ה807?...
כבר יצאו שני דורות חדשים של מכשירים, ואם כבר פירקתי וארזתי אותו, אז אולי אלך צעד נוסף ואחזיר מכשיר שונה במקומו.
אבי...
לטעמי ה807 הוא מעל ומעבר לק"ב..שים את הכסף בצד כשתרצה באמת לקפוץ מדרגה או שתחפש אפיק חדש במערכת להשקעה