Galaxy Nexus & Ice Cream Sandwich - מבחני ביצועים ראשוניים

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73360
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

החברה באננדטק לקחו את ה Galaxy Nexus שמגיעה עם האנדרואיד בגירסת ה Ice Cream Sandwich ובדקו האם ישנם שיפורים מהותיים בביצועים בין גירסה זו לגירסאות הקודמות:

http://www.anandtech.com/show/5133/gala ... erformance

התוצאות לא פחות ממעולות, כשהמבחנים הגרפיים כנראה מוגבלים עקב הליבה הגרפית המיושנת שבנקסוס. אני אישית כבר מת לראות איך זה רץ על הגלאקסי 2 שלי 8)

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

אני לא מבין גדול בתוצאות
אך נראה שהנקסוס מככב רק בקטגוריה אחת...
מה זה אומר עליו בעצם???
תומר

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

אני חושב ששיפור הביצועים עדיין לא מספיק,ב4S שתי הליבות בA5 עובדות בתדר של 800MHz ,לעומת 1.2GHz ,והוא בסך הכל עוקף אותו בכמה נקודות במבחנים האלו ,כששתי הליבות קיבלו בוסט של 400MHz (כאשר שני המכשירים מכילים את אותן ליבות הCortex A9) אני מצפה להבדל הרבה יותר גדול מזה...למרות שכנראה משהו עדיף מאשר כלום במקרה הזה..

ובקשר למבחנים השניים ,זה לא חדש ,גם כתבתי את זה כבר באחד התראדים ,הSGX540 בתדר של 384MHz בקושי משתווה לליבת SGX543 אחת ב200MHz (המהירות הסטנדרטית של אותו השבב ,והמהירות שבא אני משער שאפל החליטו להריץ אותו בA5 - עקב רצון לשמור על מעטפת חום נמוכה כמה שאפשר וצריכת חשמל נמוכה ) ,בA5 יש את גירסת הSGX543MP2 ככה שעדיין שיפור הביצועים הוא כמעט כפול ,אפילו בהשוואה לאייפון 4S שקיבל קצת Underclock מבחינת המעבד .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”