השחור בlx9500אפור איך הופכים אותו לשחור?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
להפעיל כמובן. זה מסך FULL LED וחייבים אותו מופעל.
אם לא תפעיל, זה יראה כמו התמונה הימנית, ואם תפעיל כמו השמאלית

יש לו דרגות שונות. לדעתי הקונפיגורציה הנכונה היא על LOW ולכל היותר על MEDIUM אבל תבדוק מה נראה הכי טוב בעיניך.
אם לא תפעיל, זה יראה כמו התמונה הימנית, ואם תפעיל כמו השמאלית

יש לו דרגות שונות. לדעתי הקונפיגורציה הנכונה היא על LOW ולכל היותר על MEDIUM אבל תבדוק מה נראה הכי טוב בעיניך.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יש לך את ה PICTURE WIZARD שיתן לך כיול שמתאים להעדפותיך. למה לא להשתמש בו?
מעבר לכך יש לך מצבי THX שנגזרו מכיולים מקצועיים.
אבל אם אתה חייב אז פה באמצע העמוד:
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1276847037
מעבר לכך יש לך מצבי THX שנגזרו מכיולים מקצועיים.
אבל אם אתה חייב אז פה באמצע העמוד:
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1276847037
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מה שאתה אוהב.
כעיקרון ה THX אמורים להיות טובים מבחינת הצבעים. הקטע הוא שלא כל האנשים אוהבים את הטלוויזיה מכוונת איך שהבמאים מהוליווד אוהבים אותה כי עד שמתרגלים זה נראה קצת חיוור. אז מה שאפשר לעשות זה או להתרגל (ואז אנשים טוענים שקשה לחזור לצבעים ה"רגילים"), או להגדיל קצת את ה CONTRAST ואולי טיפה את הצבע ואולי קצת להוריד את ה BRIGHTNESS של מצב ה THX. לא זכור לי אם היא ניתנת לכיוון בכלל במצב הזה. אם לא, אתה יכול לרשום את ההגדרות של המצב, להכניס אותן ל EXPERT1 או 2 ואז לשחק איתן.
כמה מצבי THX יש לך? אני כבר לא זוכר בטלוויזיה הזאת. יש הרבה פעמים יותר ממצב אחד (למשל THX CINEMA ו BRIGHT ROOM THX שמגביר את התאורה האחורית ואת ה LUMINANCE ומקטין את הגאמא לסביבה יותר מוארת).
כעיקרון ה THX אמורים להיות טובים מבחינת הצבעים. הקטע הוא שלא כל האנשים אוהבים את הטלוויזיה מכוונת איך שהבמאים מהוליווד אוהבים אותה כי עד שמתרגלים זה נראה קצת חיוור. אז מה שאפשר לעשות זה או להתרגל (ואז אנשים טוענים שקשה לחזור לצבעים ה"רגילים"), או להגדיל קצת את ה CONTRAST ואולי טיפה את הצבע ואולי קצת להוריד את ה BRIGHTNESS של מצב ה THX. לא זכור לי אם היא ניתנת לכיוון בכלל במצב הזה. אם לא, אתה יכול לרשום את ההגדרות של המצב, להכניס אותן ל EXPERT1 או 2 ואז לשחק איתן.
כמה מצבי THX יש לך? אני כבר לא זוכר בטלוויזיה הזאת. יש הרבה פעמים יותר ממצב אחד (למשל THX CINEMA ו BRIGHT ROOM THX שמגביר את התאורה האחורית ואת ה LUMINANCE ומקטין את הגאמא לסביבה יותר מוארת).
הבעיה לא כזאת
שאני שם על מצב 3:4
האם אני צריך לקבל בצדדים שחור אפסולוטי
שלא יכול להבדיל בינו לבין המסגרת השחורה של המסך
נכון כך צריך להיות?
איך מגיעם למצב הזה?
בסקירה עופר הסביר שאפשר להגיע לשחור אפסולוטי עם ההגדרות של המסך
השאלה איך עושים את זה?
שאני שם על מצב 3:4
האם אני צריך לקבל בצדדים שחור אפסולוטי
שלא יכול להבדיל בינו לבין המסגרת השחורה של המסך
נכון כך צריך להיות?
איך מגיעם למצב הזה?
בסקירה עופר הסביר שאפשר להגיע לשחור אפסולוטי עם ההגדרות של המסך
השאלה איך עושים את זה?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מאוד מוזר. אולי ה 4:3 מדליק חלק מהאזורים. בכל מקרה אתה לא ב STORE DEMO נכון? תתחיל ממסך שחור ולא מ 4:3. תפעיל אינפוט אחר שלא מחובר ואז תקבל את הקוביה. תבדוק שהלוקאל דימינג פועל (אני עכשיו נזכר וכמעט בטוח שבטלוויזיה הזאת יש רק פועל או לא ואין עוצמה). קשה מאוד לעזור לך מפה בלי לשחק איתה.