מסך 47/46 אינץ עד 7 אלף
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Eliel1337Eliel1337 כתב:אני מחפש מסך 46 / 47 אינץ עד 7 אלף שקל.
המליצו לי על LG 570Y ועל סמסונג D6400
מי מבניהם יותר עדיפה? יש משהוא יותר טוב?
מחפש מסךבעיקר חדשני עם 3D וכאלה.....
ממליץ לך לכיוון של הסמסונג D-6400 מסך איכותי איכותי בכל סוגי התכנים .
מסגרת התקציב שלך מתאימה ביותר לסמסונג . והיא גם הבחירה הטובה מבין השניים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אני חושב שלא.
התלת ב LG הוא פסיבי שעדיף עשרת מונים מלבד עניין הרזולוציה, אבל, בכל סדרה 6XXX של סמסונג יש בעיה עם ה 3D ואין תלת מימד ב FHD אלא רק ב HDR ככה שמבחינת תלת הם לא ברי השוואה. ה LG עדיף ברמות.
מבחינת איכות ב HD, תסתכל על הביקורת של עופר, ציון 9 ל LG ורק 8.5 לסמסונג D8000 (וזאת ספינת הדגל שטובה יותר מה 6400).
מבחינת SD ה 8000 עדיף (קיבל 8.5 לעומת 8 בביקורת של עופר ל LG), אבל זה ה 8000, לא ה 6400.
התלת ב LG הוא פסיבי שעדיף עשרת מונים מלבד עניין הרזולוציה, אבל, בכל סדרה 6XXX של סמסונג יש בעיה עם ה 3D ואין תלת מימד ב FHD אלא רק ב HDR ככה שמבחינת תלת הם לא ברי השוואה. ה LG עדיף ברמות.
מבחינת איכות ב HD, תסתכל על הביקורת של עופר, ציון 9 ל LG ורק 8.5 לסמסונג D8000 (וזאת ספינת הדגל שטובה יותר מה 6400).
מבחינת SD ה 8000 עדיף (קיבל 8.5 לעומת 8 בביקורת של עופר ל LG), אבל זה ה 8000, לא ה 6400.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ה 570 זה דגם שמביא היבואן הרשמי ב 47". הוא טיפה פחות טוב מה 6500. בייבוא מקביל יש את ה 6500 ב 47".
ב 55" הוא מביא את ה 651Y שזה אותו מסך כמו ה 6500 או ה 6510 או ה 650T או ה 650S וכו'... LG פשוט משנים את השם לפי איזור היעד וסוג הממיר בפנים.
הביקורת היא ל 55, אבל אותו הדבר יתפוס ל 47". זו אותה טלוויזיה.
סדרה 6 של LG תמיד קצת יותר טובה מסדרה 5.
ב 55" הוא מביא את ה 651Y שזה אותו מסך כמו ה 6500 או ה 6510 או ה 650T או ה 650S וכו'... LG פשוט משנים את השם לפי איזור היעד וסוג הממיר בפנים.
הביקורת היא ל 55, אבל אותו הדבר יתפוס ל 47". זו אותה טלוויזיה.
סדרה 6 של LG תמיד קצת יותר טובה מסדרה 5.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לדעתי הסמסונג D6500 לא יותר טוב בכלום (אולי באיכות הבנייה). ואם תלת חשוב אין שום סיבה לקנות את הסמסונג.
מה חשוב לך? תלת חשוב? אם לא אז הסוני EX720 אלטרנטיבה מאוד נחמדה, ולפחות לפי DV עדיפה על הסמסונג:
http://www.digitalversus.com/duels-batt ... ap679.html
אלטרנטיבה דומה ל LG היא הפיליפס 7606 שבנויה יותר טוב ויותר יפה לטעמי אבל לדעתי ה LG עדיפה:
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
מה חשוב לך? תלת חשוב? אם לא אז הסוני EX720 אלטרנטיבה מאוד נחמדה, ולפחות לפי DV עדיפה על הסמסונג:
http://www.digitalversus.com/duels-batt ... ap679.html
אלטרנטיבה דומה ל LG היא הפיליפס 7606 שבנויה יותר טוב ויותר יפה לטעמי אבל לדעתי ה LG עדיפה:
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
נערך לאחרונה על ידי integral ב 20/11/2011 20:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש ברשותי את ה "LW6500 47 רק כמה ימים אבל אני נהנה ממנה כל שנייה שווה בדיקהEliel1337 כתב:התלת לא הכי חשוב אבל חשוב בכל זאת העולם עובר ל3D...
על תלך על ה 570Y ישר רואים ביניהם הבדל ואחרי הPICTUR WIZERD של LG התמונה תהיה עוד יותר יפה
אתה לא תאמין אבל אתמול ראיתי משחק כדורגל של מנצ'סטר יונייטד בהמרה מ 2D ל 3D ועוד 4 חברים הם פשוט לא נשמו כמאת מחצית שלמה
התלת הפסיבי זה עולם אחר לגמרי ואני מתכוון לקנות עוד מארז של 6 זוגות משקפיים לבית בעלות 30$ סך הכל.
אייל אני לא חושב שבגלל הבחור פה אתה צריך לרדת מהסמסונג. אני באותה הסירה כמו שלך ואני רוצה לגשת לרכוש עד הסוף שבוע. אני לא יודע הייתי נעול על הסמסונג וההתלבטות היתה בין ה-D6000 ל-D6400 [behave]פניה לגופו של אדם - מרטין[/behave]
בחיים לא שמעתי LG שטובה יותר בסמסונג בשום טלוויזיות וגם מנסיון עבר עם סמסונג ועם LG תמיד הסמסונג לקחה בגדול.
אבל היום שהוא מספר על התלת מימד שהוא מדהים בLG והרבה פחות טוב בסמסונג וכמובן שאני קונה כדי להשתמש בתלת מימד במיוחד בשימוש עתידי כי טלוויזיה זה לפחות ל3-4 שנים אז אני כבר מבולבל אבל בשום פנים ואופן לא שולל שום סמסונג רק בגלל "ההסטה" נגדו.
בכמה הציעו לך לקנות את הסמסונג?
בחיים לא שמעתי LG שטובה יותר בסמסונג בשום טלוויזיות וגם מנסיון עבר עם סמסונג ועם LG תמיד הסמסונג לקחה בגדול.
אבל היום שהוא מספר על התלת מימד שהוא מדהים בLG והרבה פחות טוב בסמסונג וכמובן שאני קונה כדי להשתמש בתלת מימד במיוחד בשימוש עתידי כי טלוויזיה זה לפחות ל3-4 שנים אז אני כבר מבולבל אבל בשום פנים ואופן לא שולל שום סמסונג רק בגלל "ההסטה" נגדו.
בכמה הציעו לך לקנות את הסמסונג?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

SCOOP9
אני לא מבין באיזו זכות אתה משתמש במילה "הסטה". הדבר היחידי שעשיתי זה להביא עובדות על בעיות עם ה D6400 בתלת מימד. אם אתה רוצה תתייחס אליהן, אם לא אל תתייחס אליהן. יכול להיות שתראה את התלת בסמסונג ותגיע למסקנה שהוא נראה לך נהדר. אבל, לפחות תגיד לי תודה שהסבתי את תשומת לבך לעניין לפני שאתה שם את מיטב כספך ואולי מתבאס.
את השטויות על העליונות של סמסונג וחברות אחרות אני קורא מדי יום בפורום. אין חברה עליונה (טוב אולי חוץ מפנסוניק בעניין הפלזמות הגבוהות). יש דגמים טובים יותר וטובים פחות לכל חברה וההתייחסות צריכה להיעשות פר דגם וכשהולכים לראות דגם כדאי מאוד להיות מודעים ליתרונות שלו אבל לא פחות לחסרונות שלו כי חיסרון אחד יכול להרוג את כל ההנאה ממסך אם אי אפשר לחיות איתו. ולכל מסך ידידי יש חסרונות.
את זה שהתלת הפסיבי הוא חווייה מצויינת לא אני המצאתי למרות שלאחר שהתנסיתי בשתי השיטות אני מעדיף אותו עשרת מונים. קרא קצת ביקורות ותראה שרוב רובם של המבקרים המקצועיים משבחים אותו. אתה יכול לא להקשיב או להגיד לי שוב תודה שהסבתי את תשומת לבך לעניין וללכת לראות ולהחליט בעצמך.
לגבי "בחיים לא שמעתי ש LG טובה יותר מסמסונג", אז פשוט תיכנס ותקרא פה ביקורות על מסכים של LG וסמסונג שנסקרו באתר ותסתכל על הציונים. אולי הציונים של עופר ישכנעו אותך ש LG לא נופלת מסמסונג באיכות הצפייה.
דרך אגב, אם אתה מתכנן על התלת של ה 6400 אז כדאי שתקרא גם את הכתבה הבאה (עוד עובדות):
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 131337.htm
אני לא מבין באיזו זכות אתה משתמש במילה "הסטה". הדבר היחידי שעשיתי זה להביא עובדות על בעיות עם ה D6400 בתלת מימד. אם אתה רוצה תתייחס אליהן, אם לא אל תתייחס אליהן. יכול להיות שתראה את התלת בסמסונג ותגיע למסקנה שהוא נראה לך נהדר. אבל, לפחות תגיד לי תודה שהסבתי את תשומת לבך לעניין לפני שאתה שם את מיטב כספך ואולי מתבאס.
את השטויות על העליונות של סמסונג וחברות אחרות אני קורא מדי יום בפורום. אין חברה עליונה (טוב אולי חוץ מפנסוניק בעניין הפלזמות הגבוהות). יש דגמים טובים יותר וטובים פחות לכל חברה וההתייחסות צריכה להיעשות פר דגם וכשהולכים לראות דגם כדאי מאוד להיות מודעים ליתרונות שלו אבל לא פחות לחסרונות שלו כי חיסרון אחד יכול להרוג את כל ההנאה ממסך אם אי אפשר לחיות איתו. ולכל מסך ידידי יש חסרונות.
את זה שהתלת הפסיבי הוא חווייה מצויינת לא אני המצאתי למרות שלאחר שהתנסיתי בשתי השיטות אני מעדיף אותו עשרת מונים. קרא קצת ביקורות ותראה שרוב רובם של המבקרים המקצועיים משבחים אותו. אתה יכול לא להקשיב או להגיד לי שוב תודה שהסבתי את תשומת לבך לעניין וללכת לראות ולהחליט בעצמך.
לגבי "בחיים לא שמעתי ש LG טובה יותר מסמסונג", אז פשוט תיכנס ותקרא פה ביקורות על מסכים של LG וסמסונג שנסקרו באתר ותסתכל על הציונים. אולי הציונים של עופר ישכנעו אותך ש LG לא נופלת מסמסונג באיכות הצפייה.
דרך אגב, אם אתה מתכנן על התלת של ה 6400 אז כדאי שתקרא גם את הכתבה הבאה (עוד עובדות):
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 131337.htm
למה הD7000 זה פאסיב?
דרך אגב יש יתרון לLG על סמסונג מבחינת התמורה בשידורים רגילים? HD? ובפלייסטיישן?
כי אם כבר טלוויזיה צריך להגיע למקסימום תועלת מול מחיר ובמחיר עד 7000 ש"ח LG זה המוצלח ביותר?
דרך אגב ה570Y הוא 100 הרץ לעומת הD6400 הוא 400 הרץ.... אמור להיות הפרש ניכר באיכות התמונה...
דרך אגב יש יתרון לLG על סמסונג מבחינת התמורה בשידורים רגילים? HD? ובפלייסטיישן?
כי אם כבר טלוויזיה צריך להגיע למקסימום תועלת מול מחיר ובמחיר עד 7000 ש"ח LG זה המוצלח ביותר?
דרך אגב ה570Y הוא 100 הרץ לעומת הD6400 הוא 400 הרץ.... אמור להיות הפרש ניכר באיכות התמונה...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ה D7000 אקטיבי, אבל אם אתה רוצה סמסונג בתלת אז שם הוא עובד כמו שצריך.
לכל טלוויזיה היתרונות הקטנים שלה. תלך תראה ותחליט מה אתה אוהב יותר.
לדעתי ה LG LW 6500 הוא המוצלח ביותר כשלוקחים בחשבון גם את התלת הפאסיבי. אבל זו דעתי.
ה LG תתאים פחות למשחקים שכן האינפוט לאג שלה גבוה. אם למשחקים אני חושב שהפיליפס עדיפה.
הסמסונג היא 100 הרץ. 400 זה ה CMR (שזה די בולשיט לפי אתרי בדיקה)
ה LG 570 היא 100 הרץ ו CMI 600 (הבולשיט של LG)
ה LW6500 היא 200 הרץ ו MCI 850
איכות התמונה נקבעת ע"י פרמטרים רבים.
לכל טלוויזיה היתרונות הקטנים שלה. תלך תראה ותחליט מה אתה אוהב יותר.
לדעתי ה LG LW 6500 הוא המוצלח ביותר כשלוקחים בחשבון גם את התלת הפאסיבי. אבל זו דעתי.
ה LG תתאים פחות למשחקים שכן האינפוט לאג שלה גבוה. אם למשחקים אני חושב שהפיליפס עדיפה.
הסמסונג היא 100 הרץ. 400 זה ה CMR (שזה די בולשיט לפי אתרי בדיקה)
ה LG 570 היא 100 הרץ ו CMI 600 (הבולשיט של LG)
ה LW6500 היא 200 הרץ ו MCI 850
איכות התמונה נקבעת ע"י פרמטרים רבים.