תקלה בפלזמה של היטצ׳י לתקן/לא לגעת/ לקנות חדש
אהלן,
יש לי פלזמה 55״ של היטצ׳י כבר די ישנה (בת 6 בערך)
בחלקים הכהים של התמונה, לא משנה מאיזה מקור, יש מעין פיקסליזציה - ריצודים של פיקסלים ומעין שלג.
זה די פוגע בחוויית הצפייה אבל אפשר לחיות עם זה.
התקשרתי למספר טכנאים שאמרו שזה כנראה בעייה של כרטיס אלקטרוני והם לא מחזיקים כרטיסים של היטאצ׳י.
היבואן אמרו שהם לא יודעים מה תהיה העלות אבל רק על הבדיקה הם לוקחים 250 שקל.
האם למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את התקלה.
אם לא, מה אתם ממליצים? להשאיר אותה ככה, לתקן, או לקנות טלויזיה חדשה (אין תקציב כרגע)
אשתדל להעלות תמונה של התקלה בהמשך
תודה
יש לי פלזמה 55״ של היטצ׳י כבר די ישנה (בת 6 בערך)
בחלקים הכהים של התמונה, לא משנה מאיזה מקור, יש מעין פיקסליזציה - ריצודים של פיקסלים ומעין שלג.
זה די פוגע בחוויית הצפייה אבל אפשר לחיות עם זה.
התקשרתי למספר טכנאים שאמרו שזה כנראה בעייה של כרטיס אלקטרוני והם לא מחזיקים כרטיסים של היטאצ׳י.
היבואן אמרו שהם לא יודעים מה תהיה העלות אבל רק על הבדיקה הם לוקחים 250 שקל.
האם למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את התקלה.
אם לא, מה אתם ממליצים? להשאיר אותה ככה, לתקן, או לקנות טלויזיה חדשה (אין תקציב כרגע)
אשתדל להעלות תמונה של התקלה בהמשך
תודה
טכנאי בא ולקח את הטלויזיה.
אמר לי שהבעייה בכרטיס y ושהוא יחליף אותו אבל זה לא יתקן לגמרה אך ישפר מאוד.
אמרתי לו ללכת על זה.
הוא החזיר את הטלויזיה ולא ראיתי שום שיפור, אותה הבעייה בדיוק אבל משום מה עדיין נתתי צ׳ק.
מה אני עושה עכשיו?
אמר לי שהבעייה בכרטיס y ושהוא יחליף אותו אבל זה לא יתקן לגמרה אך ישפר מאוד.
אמרתי לו ללכת על זה.
הוא החזיר את הטלויזיה ולא ראיתי שום שיפור, אותה הבעייה בדיוק אבל משום מה עדיין נתתי צ׳ק.
מה אני עושה עכשיו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בנוגע לזה שהמצב יותר גרוע מלפני, הייתי פונה לטכנאי ואומר לו את זה.(לראות מה עושים, אולי הוא יבין מה הטעות ויחזיר את הכסף וכד')
לדעתי לא כדאי להשקיע בזה עוד עצבים ועוד מאמץ, במידה והיד משגת הייתי משתדרג באיזה מסך חדש.
לדעתי לא כדאי להשקיע בזה עוד עצבים ועוד מאמץ, במידה והיד משגת הייתי משתדרג באיזה מסך חדש.