התייעצות וקבלת הצעות :)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,

יש ברשותי רסיבר של דנון AVR 1610 ו רמקולים של Harman/Kardon hkts7 שנקנו בערך לפני כשנתיים ואני מאוד מרוצה מהם אשר נמצאים בחדר השינה...
עכשיו לאחר שיפוץ בסלון והכנה למערכת קולנוע ביתית ברצוני להרכיב מערכת קולנוע ביתית חדשה בתקציב של עד 5000 שקלים, אשמח להצעות מעניינות.

יש ברשותי אפשרות ל7 ערוצים כאשר שני ערוצים נמצאים במטבח ובהם הייתי רוצה לשדר למשל רדיו בזמן שסלון רואים סרט/טלוויזיה, אם יש רסיבר שיודע לעשות זאת ועומד בתקציב אז למה לא.
גודל הסלון הוא בסביבות ה16 מטר מרובע והוא חלק מחלל גדול. מרחק בצפייה מהטלוויזה הוא בסביבות ה4 מטרים.
עיקר השימוש הוא לצפייה בסרטים באמצעות סטרימר, האזנה למוזיקה וצפייה בטלוויזיה.
אשמח לקבל הצעות לקומבינציות במחירים טובים של רמקולים ורסיבר :) תודה

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

בתקציב הנתון הייתי הולך על רסיבר יחסית בסיסי במשהו כמו 1,500 ש"ח (למשל דנון 1311 או פיוניר 421), ומשקיע את השאר ברמקולים. הבעיה עם זה היא שרסיבר בסיסי שכזה לא יתמוך ב-Zone 2, כלומר בהצבת רמקולים במטבח (אבל אולי תוכל לעשות "החלפות" עם הדנון 1610 מהחדר שינה...) - מצד שני, לא בטוח שהתקציב שנשאר לרמקולים יספיק לזוג הנוסף שתיכננת להתקין במטבח...

בעיה נוספת עם מסגרת התקציב הנתונה היא שלא נשאר מספיק "מקום" לסאב אם קונים הכל חדש - יד שנייה בא בחשבון?

רעיונות לרמקולים:
- וורפידייל דיאמונד 10.2 מדפיים מלפנים, יחד עם 10CS תואם מאותה סדרת דגמים במרכז וסאטליטים SP1 של מורל מאחור
- מוניטור אודיו M2 מדפיים מלפנים, M סנטר מאותה הסדרה במרכז וסאטליטים SP1 של מורל מאחור
- מישן MX2 מדפיים מלפנים, MXC1 מאותה הסדרה במרכז וסאטליטים SP1 של מורל מאחור

השילובים האלה צריכים לעלות משהו כמו 3,000 ש"ח בחנות מתמחה (ועם קצת מיקוח אולי תוכל להוסיף עוד זוג מורל SP1 בשביל המטבח ;) ) - כאמור, לצערי בכסף שנשאר לא ממש אפשר לקנות סאב חדש, ולכן כדאי לשקול עיון בלוחות היד שנייה (שם אפשר בהחלט לקבל הרבה יותר תמורה לכסף מאשר בכל חנות...)
מצד שני, ירידה ברמה של הרמקולים הנ"ל תגרור פשרה בתחום ההאזנה למוזיקה, כך שאם נושא זה חשוב לך כפי שציינת אז יש כאן איזשהו מלכוד שתצטרך להתמודד איתו בין איכות למחיר... :?

shi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה רבה! לאיזה מסגרת תקציב אני צריך להגדיל בכדי להגיע לרמת רסיבר יותר טובה?

shi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

עדיף חדש... אתה לא ממצליץ על קנייה של רמקולים כחבילה אחת?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

אם אתה מתכוון לקניית סט סאטליטים, קח בחשבון שבתקציב שלך כנראה שלא תמצא סט שיישמע לך טוב בסטריאו - סאטליטיים איכותיים למוזיקה מתחילים בכ-4,5000 ש"ח...

shi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

הבנתי תודה :)

shi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

טוב אז אחרי סקר שוק והרבה שמיעה הגעתי לתוצאות הבאות אני יודע שברמקולים זה קצת עולמות שונים אבל זאת כבר החלטה שצריכה ליפול...
טוב אז רסיברים האפשרויות הן Denon 1912 או Harman/kardon 365
הרמקולים זה קצת סיפור אחר יש את האפשרות המפוצצת והאיכותית שהיא Dali fazon הסאטלטיים 5.1
ובלוו קלאס יש לי את tannoy sfx
ברור לי לגמרה שהרמקולים לא קשורים בטווח מחיר או באיכות אבל זה כבר שיקול שאני אצטרך לקחת בקנייה.

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם המקצועית והאם במחירים של הרסיברים הנ"ל/ רמקולים אפשר לקבל תמורה יותר טובה

תודה :)

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #8 

אם יד 2 בא בחשבון, בתקציב הזה הייתי הולך על הרמקולים האלה בתור קדמיים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=36808

shi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אני אגיד לך מה העניין, יש פה עניין עיצובי שלי אישית לא ממש משנה אבל קשה לי להתווכח איתו אז הרצון הוא לסטלייטים.
מקווה שקראת גם את העידכון שרשמתי אבל תודה

porcupine
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה #10 

יש סיכוי שיש לך עדיין את הרמקולים האלה? אני מחפש את המתלה שלהם לקיר...
תודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”