תקלה בקבלת נתונים מהאתר של HOT באמצעות GetHOTEpg.
נראה כי יש תקלה באתר של HOT ולא ניתן לקבל תקצירים.
אפשר:
1. להמתין עד שהתקלה של HOT תיפתר ובנתיים לא להוריד פירוט (לשים ערך ריק בשדה המתאים בסקריפט)
2. לפנות לשירות הלקוחות של HOT ולהגיד להם שלא ניתן לקבל תקצירים בלוח השידורים באתר שלהם.
כתובת האתר של HOT:
http://www.aztv.co.il/site/programs/pro ... ?start=now
3. להתחיל להשתמש בסקריפט החדש להורדת לוח שידורים מהאתר של YNET שפורסמה לפני כמה ימים ע"י yossarian. לא ניסיתי אותה אבל היא נראית מבטיחה.
אפשר:
1. להמתין עד שהתקלה של HOT תיפתר ובנתיים לא להוריד פירוט (לשים ערך ריק בשדה המתאים בסקריפט)
2. לפנות לשירות הלקוחות של HOT ולהגיד להם שלא ניתן לקבל תקצירים בלוח השידורים באתר שלהם.
כתובת האתר של HOT:
http://www.aztv.co.il/site/programs/pro ... ?start=now
3. להתחיל להשתמש בסקריפט החדש להורדת לוח שידורים מהאתר של YNET שפורסמה לפני כמה ימים ע"י yossarian. לא ניסיתי אותה אבל היא נראית מבטיחה.
בצער רב אני מודיע על פטירתו של GetHOTEpg אשר שימש לטעינת לוח השידורים מהאתר של HOT. וזאת עקב החלפה של לוח השידורים באתר ללוח שידורים בפורמט אחר אשר מקשה על קבלת לוח השידורים. (כתוב בasp ובflash ומאוד קשה להתממשק אליו...)
אני ממליץ לכולם להשתמש בתוכנה החדשה של yossarian להורדת לוח השידורים.
אני ממליץ לכולם להשתמש בתוכנה החדשה של yossarian להורדת לוח השידורים.
גם אני גם אני
מצטרף לבקשה .....
אני משתמש בינתיים ב- TVXB עם משיכת נתונים מ- וואלה
אבל לא מקבל תקצירים
יש למישהו פתרון יותר מוצלח כרגע ?
אני משתמש בינתיים ב- TVXB עם משיכת נתונים מ- וואלה
אבל לא מקבל תקצירים
יש למישהו פתרון יותר מוצלח כרגע ?
ואפשר גם לעבור לYES להשתמש בכרטיס DVB-S ולקבל תקצירים תמיד בלי תלות באתרים.
בכל מקרה אם יש למישהו את התוכנה הנ"ל שישלח לי הודעה בפרטי ואני אדאג להעבירה להורדות.
בכל מקרה אם יש למישהו את התוכנה הנ"ל שישלח לי הודעה בפרטי ואני אדאג להעבירה להורדות.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
עדי,
אם אתה מתייחס לתוכנה שלי, אז ניתן, לאחר התאמות ממש מינימליות, להשתמש בה גם על תשתית הכבלים הדיגיטליים עם כרטיס DVB-C.
מאידך, ההגיון הכלכלי ברכישת כרטיס DVB-C מפוקפק הרבה יותר מאשר לגבי כרטיס DVB-S, כיוון שככל הנראה לא ניתן להשתמש בו לשום דבר למעט יצירת ה-EPG.
אם אתה מתייחס לתוכנה שלי, אז ניתן, לאחר התאמות ממש מינימליות, להשתמש בה גם על תשתית הכבלים הדיגיטליים עם כרטיס DVB-C.
מאידך, ההגיון הכלכלי ברכישת כרטיס DVB-C מפוקפק הרבה יותר מאשר לגבי כרטיס DVB-S, כיוון שככל הנראה לא ניתן להשתמש בו לשום דבר למעט יצירת ה-EPG.