היום אני לקוח ב012 כספקית ובזק כתשתית.
אני משלם 29 ש"ח ל012, ו99 ש"ח לבזק, סה"כ - 128 ש"ח (עבור 5 מגה).
אני מאוד לא מבסוט מהשירות והביצועים, בשנה האחרונה יצא לי לתפוס אותם על חם לפחות 5 פעמים שהם שיחקו לי עם המהירות בתשתית (5 מגה הפך פתאום ל2.5 מגה ועד שלא התלוננתי זה לא השתנה).
והשיא הגיע היום, שהשתשתית של בזק פשוט התמוטטה עם העומס של ה5 מגה, והקו נפל.
כאשר שוחחתי עם המוקד שלהם, הוא אמר לי שיש בעיות עם הקו, והוא יכול עכשיו לתמוך רק ב0.75 מגה !!!
אתם קולטים איזה ביזיון?
בקיצר הוא אמר שבשני יגיע טכנאי שיבדוק את המצב.
אני מעוניין מאוד עד יום שני כבר לסגור עם HOT וספקית אחרת, ולהעיף את בזק ו012 לקיבינימט.
מה גם, שאם הייתי רוצה לשדרג ל12 מגה ב012, לא הייתי יכול, מכיוון שלבזק המפגרים האלה, אין תמיכה של תשתית באיזור שבו אני גר, ורק לHOT יש.
בקיצר, בואו נעבור להצעות שקיבלתי עכשיו:
1. ספק נטויז'ן+תשתית HOT (בלי עלות התקנה): 105 ש"ח.
2. ספק HOT במהירות 12 מגה+תשתית של הוט+500 דקות+מודם אלחוטי (איזה דרעק של אדימקס שבטח ישרף תוך חודש)+עלות התקנה של הנתב (שלטענת הנציגה האהבלה, זה חיוב שאי אפשר להוריד): 142 ש"ח.
*גילוי נאות:
אני עובד פרונטלי באורנג', ואני יודע איך העולם הזה עובד, תמיד יש מחירים של שימור, ותמיד ניתן לסגור עסקאות במחירים נמוכים יותר ממה שניתן בהצעה הראשונית, וגם תמיד ניתן להזין זיכויים.
רציתי לדעת מחברי הפורום שמבינים יותר ממני בתחום הנ"ל, האם אפשר לשחק פה על המחירים?
אשמח לקבל תשובות בנושא, תודה מראש, ניר.
הצעות מחיר שקיבלתי בHOT - שווה לאקטב, או שדופקים אותי?
אני הייתי ממליץ לך ללכת על ההצעה השניה היא יותר משתלמת. ללקוחות חדשים בהוט יש פחות מיקוח על חבילות, לרוב זה המחיר ואי אפשר להוריד אותו.
בהצעה השניה אתה מקבל:
1. תשתית אינטרנט במהירות של 12 מגה.
2. ספק אינטרנט לבחירה במהירות של 12 מגה: 012 סמייל, 013 נטוויז'ן, 014 בזק בינלאומי או טריפל סי.
3. נתב אלחוטי HOTBOX. זהו מודם מתקדם Docsis 3 התומך במהירות של עד 100 מגה. ראוטר אלחוטי בתקן N, וחיבורי רשת במהירות של עד 1Gb כל חיבור. יש לו גם שני חיבורי טלפון קווי. המכשיר תומך ב- DLNA ומכיל 2 יציאות USB. (בעתיד יתאפשר להפוך אותו למין סטרימר כאשר לחיבורי ה- USB יהיה אפשר לחבר דיסק קשיח חיצוני ולשתף אותו ברשת ולחבר מדפסות ולשתף אותן גם כן ברשת הביתית).
4. קו טלפון עם בנק של 500 דקות לכל היעדים כולל סלולר.
וכל זה ב- 149 ש"ח לחודש. (אם אתה בוחר בספקית טריפל סי המחיר יורד ל- 142 ש"ח בחודש).
לגבי עלות התקנה תפנה אלי בפרטי ואני אסביר לך איך אתה יכול לקבל התקנה חינם.
בהצעה השניה אתה מקבל:
1. תשתית אינטרנט במהירות של 12 מגה.
2. ספק אינטרנט לבחירה במהירות של 12 מגה: 012 סמייל, 013 נטוויז'ן, 014 בזק בינלאומי או טריפל סי.
3. נתב אלחוטי HOTBOX. זהו מודם מתקדם Docsis 3 התומך במהירות של עד 100 מגה. ראוטר אלחוטי בתקן N, וחיבורי רשת במהירות של עד 1Gb כל חיבור. יש לו גם שני חיבורי טלפון קווי. המכשיר תומך ב- DLNA ומכיל 2 יציאות USB. (בעתיד יתאפשר להפוך אותו למין סטרימר כאשר לחיבורי ה- USB יהיה אפשר לחבר דיסק קשיח חיצוני ולשתף אותו ברשת ולחבר מדפסות ולשתף אותן גם כן ברשת הביתית).
4. קו טלפון עם בנק של 500 דקות לכל היעדים כולל סלולר.
וכל זה ב- 149 ש"ח לחודש. (אם אתה בוחר בספקית טריפל סי המחיר יורד ל- 142 ש"ח בחודש).
לגבי עלות התקנה תפנה אלי בפרטי ואני אסביר לך איך אתה יכול לקבל התקנה חינם.