Bonanja כתב:עוד שבוע וחצי בערך אמור להגיע הסאב בשעה טוב, עכשיו יש לי 2 אפשרויות מיקום, אחד במרחק של 3 מטר ואחד במרחק של 10-12 מטר כבל בערך.
איזה כבל מומלץ לקנות? לפי מה הבנתי כדי למצוא את מיקום הסאב צריך להזיז אותו מנקודה לנקודה עד שמוצאים את הנקודה הנכונה, ככה שזה בעיתי
מה סדר גודל המחירים ומה מומלץ?
תודה.
...
קנה כבל האודיו עם מחברי rca באורך המתאים וסגור ענין. לא יותר מכמה עשרות שקלים. על תתפתה לרכוש כבל במאות שקלים, במידה וינסו לדחוף לך ,כי זה קישקוש בלבוש.
Bonanja כתב:עוד שבוע וחצי בערך אמור להגיע הסאב בשעה טוב, עכשיו יש לי 2 אפשרויות מיקום, אחד במרחק של 3 מטר ואחד במרחק של 10-12 מטר כבל בערך.
איזה כבל מומלץ לקנות? לפי מה הבנתי כדי למצוא את מיקום הסאב צריך להזיז אותו מנקודה לנקודה עד שמוצאים את הנקודה הנכונה, ככה שזה בעיתי
תודה.
...
קנה כבל האודיו עם מחברי rca באורך המתאים וסגור ענין. לא יותר מכמה עשרות שקלים. על תתפתה לרכוש כבל במאות שקלים, במידה וינסו לדחוף לך ,כי זה קישקוש בלבוש.
באיזה סאב מדובר?
...
האמת שתמיד אני קונה כבלים יחסית זולים, ככה של קל לדחוף לי דברים יקרים שלא לצורך.
תודה.
...
באיזה סאב מדובר?
...
האמת שתמיד אני קונה כבלים יחסית זולים, ככה של קל לדחוף לי דברים יקרים שלא לצורך.
רק מהסיבה שהקונקטורים שלו והעובי שלו נראים יותר רציניים . בתכלס לא תשמע הבדל בין שניהם אבל מאחר ולא מדובר על כסף גדול הייתי הולך על הבניה האיכותית יותר.
אוכל להביא לך כבל של 10 מטר לבדיקה...
כבל בנוי מRG59, לא תרגיש הבדל בינו לבין אותו כבל באורך 3 מטר...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
יש המלצה מעניינת אי שם באתר, לא למקם את הסאב במקומות האפשריים אלא לשים אותו במקום שבו אתה תשב, ולזחול על ארבע במקומות שבהם הוא יכול לשבת, ולראות איפה אתה שומע אותו טוב יותר. תשתמש באיזשהו כבל ואז תדע איפה אתה רוצה לשים אותו ותרכוש כבל מתאים
Malcontent כתב:יש המלצה מעניינת אי שם באתר, לא למקם את הסאב במקומות האפשריים אלא לשים אותו במקום שבו אתה תשב, ולזחול על ארבע במקומות שבהם הוא יכול לשבת, ולראות איפה אתה שומע אותו טוב יותר. תשתמש באיזשהו כבל ואז תדע איפה אתה רוצה לשים אותו ותרכוש כבל מתאים
...
אין לי יותר מדי אפשרויות, זה יישב בחדר שלי, והמקום ישיבה שלי הוא על המיטה... ככה שיש רק 2 אפשרויות לצערי.