התרשמות שלי ממיר HOT HD מג'יק
הדבר הבולט בעניי הוא איכות התמונה,יש שיפור משמעותי וזה נוגע בעיקר ל LCD ,
כיילתי את התמונה והגעתי לתוצאה פנטסטית 1080P ,רואים SD ברמה
טובה מאד ,עד כדי כך שאפשר לחשוב שזה HD בערוצים מסוימים , ב HD התמונה היא
כמו שאתה מצפה לקבל ב HD ,היא מימוש הפוטנציאל של LCD .
מבחינת תפעול ,הממיר לא קל לעיכול כלפי משתמש פשוט !!! שרוצה ממיר מקליט , בעיניי מצוין ,
כל סוגי התפריטים הם ב HD על גבי הערוץ שאתה נמצא , ישנם אופציות חדשות נורא טובות .
באגים ,לא ניתן ללחוץ על כפתור אפס כספרה ראשונה ,הממיר לא מקבל את הספרה .
יש עוד כמה הגדרות שלא פעולות תקין לדוגמא DD לא פועל מהתפריט הראשי אלא רק דרך הכפתור הצהוב
והם לא נשמרות ??? ועוד...
ההקלטות יצאו בסדר גמור ובאיכות טובה .
כיילתי את התמונה והגעתי לתוצאה פנטסטית 1080P ,רואים SD ברמה
טובה מאד ,עד כדי כך שאפשר לחשוב שזה HD בערוצים מסוימים , ב HD התמונה היא
כמו שאתה מצפה לקבל ב HD ,היא מימוש הפוטנציאל של LCD .
מבחינת תפעול ,הממיר לא קל לעיכול כלפי משתמש פשוט !!! שרוצה ממיר מקליט , בעיניי מצוין ,
כל סוגי התפריטים הם ב HD על גבי הערוץ שאתה נמצא , ישנם אופציות חדשות נורא טובות .
באגים ,לא ניתן ללחוץ על כפתור אפס כספרה ראשונה ,הממיר לא מקבל את הספרה .
יש עוד כמה הגדרות שלא פעולות תקין לדוגמא DD לא פועל מהתפריט הראשי אלא רק דרך הכפתור הצהוב
והם לא נשמרות ??? ועוד...
ההקלטות יצאו בסדר גמור ובאיכות טובה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
OK תודה על התיקון ,אבל הממיר מוציא 1080P במצב AUTO. אני גם מציין שהתמונה תלויה ב LCD טוב ומעלה וכיולMartinHSabag כתב:השידור הוא 1080i.......
שאורך זמן וכך הגעתי לתוצאות מעולות מבחינת תמונה , נורא מרוצה
ועושה רושם שהיא מכבידה על הממיר .
NEW_WAVE,
כמות הבאגים גדולה הרבה יותר ממה שאתה מתאר.
החל מבאגים קטנים כמו-שעון שלא מתעדכן על התפריט(אלא אם כן אתה סוגר ופותח את התפריט מחדש)
ועד באגים קריטיים כמו- נעילה מוחלטת של הממיר לתגובות עד לחיבור מחדש לחשמל של הממיר, הקלטות שלמות שנכשלות לחלוטין(אחרי כמה שניות הממיר ננעל), שינוי מתמיד בזמן התגובה של הממיר לפעולות שונות(החל מזמן תגובה מהיר עד לזמן תגובה של 10 שניות).
מאשר את דבריך לגבי איכות התמונה במקרים מסויימים מאד.
בערוצים 1, 2, 9, 10 וכל ערוצי הרוסית, איכות התמונה נחותה יחסית לממיר YESMAX.
בערוצי הסרטים והסדרות, חלק מהתכנים אכן משודרים באיכות גבוהה מאד(איכות של 720P) בערוצים רגילים. לצד האיכויות הטובות, חלק גדול מהתכנים משודרים גם באיכות גרועה, בערוצים הרגילים.
בערוצי ה-HD האיכות מעולה. איכות טובה יותר מאשר הורדות של סדרות ב-720P.
החל מבאגים קטנים כמו-שעון שלא מתעדכן על התפריט(אלא אם כן אתה סוגר ופותח את התפריט מחדש)
ועד באגים קריטיים כמו- נעילה מוחלטת של הממיר לתגובות עד לחיבור מחדש לחשמל של הממיר, הקלטות שלמות שנכשלות לחלוטין(אחרי כמה שניות הממיר ננעל), שינוי מתמיד בזמן התגובה של הממיר לפעולות שונות(החל מזמן תגובה מהיר עד לזמן תגובה של 10 שניות).
בערוצי הסרטים והסדרות, חלק מהתכנים אכן משודרים באיכות גבוהה מאד(איכות של 720P) בערוצים רגילים. לצד האיכויות הטובות, חלק גדול מהתכנים משודרים גם באיכות גרועה, בערוצים הרגילים.
בערוצי ה-HD האיכות מעולה. איכות טובה יותר מאשר הורדות של סדרות ב-720P.
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
כל מילה .......sunny_jim כתב:NEW_WAVE,
בערוצי ה-HD האיכות מעולה. איכות טובה יותר מאשר הורדות של סדרות ב-720P....
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לגבי האיכות של ערוצי ה HD,
גם בממיר ה HD הרגיל (הכסוף), האיכות טובה יותר מהורדות של 720P סטנדרטיות (לדעתי).
גם בממיר ה HD הרגיל (הכסוף), האיכות טובה יותר מהורדות של 720P סטנדרטיות (לדעתי).
אם אתה רוצה להעביר לערוץ 3, אתה צריך ללחוץ על 3 ואז על Select, ואז לא תצטרך לחכות כמה שניות עד שזה יעבור.NEW_WAVE כתב: באגים ,לא ניתן ללחוץ על כפתור אפס כספרה ראשונה ,הממיר לא מקבל את הספרה .
....
לפי דעתי זה הרבה יותר נוח מאשר ללחוץ על 003 כדי לעבור לערוץ.
עוד משהו, אם יש לך בצד שמאל את כל הפרסומות או הקיצורים האינטראקטיביים, כמו למשל בכפתור הירוק וכו'. אתה יכול להעלים את זה ע"י לחיצה על Stop.
המחיר הכי יקר עבור הממיר הוא 19.90 ש"ח בחודש. לקוחות הטריפל מקבלים אותו ב- 10 ש"ח לחודש. ואם אתה מספיק משכנע תוכל גם לקבל אותו בחינם.ronen61 כתב:מתוך סקרנות, כמה שילמתם על התענוג לעבור ממג'יק רגיל לHD?...
אין חינם למי ששאל .
יכול להיות אם אתה לקוח שיש לו חבילה שמנה טריפל כולל מלא ערוצי פרימיום ומגיע ל 400-500 שקל
אולי תקבל חינם, אולי .
המחיר נע בין 10 שקל ל 20 שקל לחודש וזה לא נורא !!! , גם ככה אני לא משלם הרבה .
אני מקווה שהוט לא יקחו כסף כרגע ,כי הממיר לא פועל כשורה כממיר מקליט .
יכול להיות אם אתה לקוח שיש לו חבילה שמנה טריפל כולל מלא ערוצי פרימיום ומגיע ל 400-500 שקל
אולי תקבל חינם, אולי .
המחיר נע בין 10 שקל ל 20 שקל לחודש וזה לא נורא !!! , גם ככה אני לא משלם הרבה .
אני מקווה שהוט לא יקחו כסף כרגע ,כי הממיר לא פועל כשורה כממיר מקליט .
- shlomoarnst
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
מוזר שאתם אומרים שאין חינם- לי הוט הציעו את המכשיר בחינם ל 18 חודשים וגובים 100 ש"ח עבור ההתקנה.
אבל יכול להיות שזה בגלל שכבר יש לי ממיר מג'יק והזמנתי ממיר נוסף.
אבל יכול להיות שזה בגלל שכבר יש לי ממיר מג'יק והזמנתי ממיר נוסף.
NEW_WAVE כתב:אין חינם למי ששאל .
....
קודם כל נתחיל עם זה שלקוחות הטריפל החדשים או לקוחות קיימים שמצטרפים לטריפל החדש זכאים לקבל בתוך מסגרת הטריפל ממיר Magic HD וממיר HD ללא עלות נוספת. לקוח שיהיה מעוניין לשדרג גם את ממיר ה- HD ל- Magic HD זה יהיה כרוך בתוספת של 10 ש"ח בחודש.shlomoarnst כתב:מוזר שאתם אומרים שאין חינם- לי הוט הציעו את המכשיר בחינם ל 18 חודשים וגובים 100 ש"ח עבור ההתקנה.
אבל יכול להיות שזה בגלל שכבר יש לי ממיר מג'יק והזמנתי ממיר נוסף....
לקוחות קיימים בטריפלים הישנים זכאים להחליף ממיר קיים לממיר Magic HD בעלות של 10 שקלים בחודש.
לקוח המעוניין להוסיף ממיר Magic HD (לא להחליף) זה בעלות של 19.90 ש"ח לחודש.
אלה כל מבצעי הממירים הכלולים בטריפל. ולכן חלק אומרים שקיבלו אותו בחינם וחלק אומרים ב- 10 שקל וחלק אומרים ב- 20 שקל. הכל תלוי לאן אתם משתייכים.
לא תצטרך להחזיר אותו, וממילא לא תוכל לקבל שום דבר תמורתו. הרעיון להחזיר רלוונטי רק לממיר שאתה עדיין משלם עליו, וכך מתבטל התשלום או עובר לממיר אחר. אם תרצה מג'יק HD, תצטרך לשלם שכירות על הממיר החדש אבל לא תצטרך להחזיר את הישןorir כתב:כאשר עברתי למג'יק שילמתי עליו 900 שקל.
זו היתה התוכנית אז, נראה לי ב 2007 או משהו.
המכשיר אמור להיות שלי, לא בהשכרה.
מה לגבי המצב הזה? אני אצטרך להחזיר אותו?...
אם אתה בטריפל הישן אתה היית זכאי בעבר להחליף את אחד הממירים ברשותך לממיר Magic בתוספת של 10 שקלים בחודש. אם אתה משדרג לממיר Magic HD ב- 10 ש"ח בחודש, אתה בעצם מחליף בין הממירים והמחיר נשאר קבוע.ronen61 כתב:ואם אני לקוח קיים שמעוניין לשדרג ממיר מג'יק למגי'ק HD....
מה פתאום. אם קנית את המכשיר הוא שלך וזהו. אתה לא משלם עליו שכירות. ברגע שתרצה ממיר Magic HD יש לך כמה אופציות: הראשונה זה להשכיר אחד בעלות של 19.90 ש"ח לחודש או בפחות כסף בתנאי שאתה בתוך מסגרת מבצע. האפשרות השניה זה גם לקנות אותו ואז הוא יהיה שלך. אבל תעשה את החישובים הכלכליים של העניין ומה יצא לך יותר משתלם.orir כתב:כאשר עברתי למג'יק שילמתי עליו 900 שקל.
זו היתה התוכנית אז, נראה לי ב 2007 או משהו.
המכשיר אמור להיות שלי, לא בהשכרה.
מה לגבי המצב הזה? אני אצטרך להחזיר אותו?...