עזרה בנוגע לסטרים אודיו וsubtitle workshop
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
יש סרט שאני מנסה לסנכרן , אבל יש לו סטרים אודיו ברוסת וגם באנגלית. כשאני פותח בתוכנה כדי לסנכרן , אני לא יכול לבחור סטרים אנגלי .
יש דרך לסדר את זה ?
בתודה מראש ושבת שלום
יש דרך לסדר את זה ?
בתודה מראש ושבת שלום
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
אני בטוח שיש פתרונות יותר מוצלחים לעניין הזה, אבל...
אם אתה לא צריך את הערוץ ברוסית, אתה יכול לבנות את הקובץ מחדש עם avidemux ולהשאיר רק את הערוץ אודיו באנגלית.
אם אתה לא צריך את הערוץ ברוסית, אתה יכול לבנות את הקובץ מחדש עם avidemux ולהשאיר רק את הערוץ אודיו באנגלית.
- gadlavy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
עדיף בכל מקרה לסנכרן לכיתובית מתאימה באנגלית , וכמובן ליצר לצורך הסינכרון קובץ חדש עם פס קול אנגלי בלבד
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
מכיר את הבעיה
אני פשוט מסנכרן עם שפת האודיו הדיפולטית. נכון שיותר קל עם אנגלית אבל ברגע שאתה מוצא שורות בסרט שאומרים שמות של בני אדם או מילים בינלאומיות אתה אמור לזהות שהכתוביות מסונכרנות.
אני פשוט מסנכרן עם שפת האודיו הדיפולטית. נכון שיותר קל עם אנגלית אבל ברגע שאתה מוצא שורות בסרט שאומרים שמות של בני אדם או מילים בינלאומיות אתה אמור לזהות שהכתוביות מסונכרנות.
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

יש שלושה בעיות :
התרגום שיש לא מסונכרן בכלל , גם אין סנכרון אנגלי מתאים . כאן צריך לסנכרן כול כמה שורות
2 - אין לי מושג איך אני מוריד את התמלול הרוסי שהולבש על הסרט
3 - זהו קובץ MKV
האם יש למישהו מדריך פשוט או סדרת הוראות פשוטה איך אני מוריד תמלול רוסי ומשאיר את פס הקול המקורי ?
אני אשמח מאוד
התרגום שיש לא מסונכרן בכלל , גם אין סנכרון אנגלי מתאים . כאן צריך לסנכרן כול כמה שורות
2 - אין לי מושג איך אני מוריד את התמלול הרוסי שהולבש על הסרט
3 - זהו קובץ MKV
האם יש למישהו מדריך פשוט או סדרת הוראות פשוטה איך אני מוריד תמלול רוסי ומשאיר את פס הקול המקורי ?
אני אשמח מאוד
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

איך עובדים עם התוכנה הזו ? אם אתה יכול להסיבר טיפה ?smurf781 כתב:אני בטוח שיש פתרונות יותר מוצלחים לעניין הזה, אבל...
אם אתה לא צריך את הערוץ ברוסית, אתה יכול לבנות את הקובץ מחדש עם avidemux ולהשאיר רק את הערוץ אודיו באנגלית....
האם היא עובדת עם קבצי MKV ?
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
אני עובד עם התוכנה הזאת לטיפול בקבצי mkv (הורדה/הוספה של אודיו ותרגומים)
http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix
התוכנית מאוד פשוטה, צריך לפתוח את קובץ ה mkv עם התוכנית, ואז יופיעו לך החלקים ממנו בנוי קובץ ה mkv (וידאו,קול,תרגום,פרקים).
תוריד את ה V מהחלקים שלא נחוצים (במקרה שלך הדיבוב ברוסית) ותיצור את הקובץ מחדש.
http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix
התוכנית מאוד פשוטה, צריך לפתוח את קובץ ה mkv עם התוכנית, ואז יופיעו לך החלקים ממנו בנוי קובץ ה mkv (וידאו,קול,תרגום,פרקים).
תוריד את ה V מהחלקים שלא נחוצים (במקרה שלך הדיבוב ברוסית) ותיצור את הקובץ מחדש.
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

תודה . ניסיתי את התוכנה , שמתי אצלה את הקובץ והיא אמרה לי שיש שני סטרימים ברוסית , שעליהם שמתי V ואז היא ביקשה שם קובץ סופי , ואז קיבלתי שהיא הוציאה לי אותם מהקובץ המקורי , אבל עדיין בקובץ המקורי זה נשאר . פשוט קיבלתי קובץ שמכיל רק את הסטרים אודיו הרוסי .
אני רוצה שבווידאו לא יהיה בכלל אפשרות לסטרים רוסי .
איך בדיוק אני מבקש ממנה שתשאיר לי רק ווידאו ורק אנגלית ? לעשות V על הווידו ועל האנגלית לבד ?
עריכה
מסתבר שכן .
תודה רבה עזרת לי מאוד
מעניין לדעת , אם אני אשים את קובץ הכתוביות , האם הוא יתווסף לי לMKV ויהיה קובץ עם תרגום מובנה ? אני אנסה אח"כ ואדווח , אבל אם יש דרך אחרת אשמח לשמוע
ותודה לכול העוזרים
אני רוצה שבווידאו לא יהיה בכלל אפשרות לסטרים רוסי .
איך בדיוק אני מבקש ממנה שתשאיר לי רק ווידאו ורק אנגלית ? לעשות V על הווידו ועל האנגלית לבד ?
עריכה
מסתבר שכן .
תודה רבה עזרת לי מאוד
מעניין לדעת , אם אני אשים את קובץ הכתוביות , האם הוא יתווסף לי לMKV ויהיה קובץ עם תרגום מובנה ? אני אנסה אח"כ ואדווח , אבל אם יש דרך אחרת אשמח לשמוע
ותודה לכול העוזרים
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
לא שמת לב לשורה הזאת
רק תדאג לסנכרן לפני כן .
לגבי התרגום, אז כן, יהיה לך מובנה.sufgi כתב:תוריד את ה V מהחלקים שלא נחוצים (במקרה שלך הדיבוב ברוסית) ותיצור את הקובץ מחדש....
רק תדאג לסנכרן לפני כן .