צריך המלצה לכרטיס טלויזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה לא משנה לי פנימי או חיצוני בעל כניסת HDMI או קומפוננט.
אני עדיין לא יודע אם אני צריך אחד שהוא בעל אופציית הקלטה כי אני הולך לחבר אליו ממיר יס מקס HD.
אבל אם יש אחד שהוא טוב וגם לא כזה יקר מבחינת התקציה שלי
אז אשמח גם לאחד עם אופציית הקלטה (אבל לא נראה לי שיש אחד כזה).
התקציב שלי הוא עד 500 שקל.

תודה מראש לכל העוזרים!

zivgev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 552
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מה ההבדל בין MPEG2 לבין-H.264 ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

ב-MPEG2 תקבל עבור אותה איכות קבצים הרבה גדולים מ-H.264.
הכרטיס הכי מומלץ כיום להקלטת HD הוא ה-Hauppauge HD PVR Colossus, שעולה 1500 ש"ח בארץ, ובארה"ב קצת פחות מ-140 דולר, ולכן במקרה הספציפי הזה הייתי ממליץ להזמין מחו"ל (מי שנמצא בניו יורק יכול לקנות את זה ב-B&H), כי אין שום סיבה שזה יעלה כמעט פי 3 בארץ. בניגוד לכרטיס המדובר במאמר ש-zivgev הביא לך, הוא כולל דחיסה בחומרה ל-H.264, ללא מאמץ על המעבד של המחשב, והוא כולל תמיכה טובה יותר במספר תוכנות מדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

pixies כתב: הכרטיס הכי מומלץ כיום להקלטת HD הוא ה-Hauppauge HD PVR Colossus, שעולה 1500 ש"ח בארץ, ובארה"ב קצת פחות מ-140 דולר, ולכן במקרה הספציפי הזה הייתי ממליץ להזמין מחו"ל (מי שנמצא בניו יורק יכול לקנות את זה ב-B&H), כי אין שום סיבה שזה יעלה כמעט פי 3 בארץ. בניגוד לכרטיס המדובר במאמר ש-zivgev הביא לך, הוא כולל דחיסה בחומרה ל-H.264, ללא מאמץ על המעבד של המחשב, והוא כולל תמיכה טובה יותר במספר תוכנות מדיה סנטר.
...

הבעיה שאין לי מישהו שיכול להביא לי את זה מארה"ב למרות שהוא עולה שם 700 שקל כולל מיסים ומע"מ

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #6 

מארה"ב אפשר להזמין עם שירותי בלדרות כמו מאסטופ, יושופס וכו, אם כי עד כמה שידוע לי B&H שולחים גם ישירות לארץ חלק גדול מהמוצרים שלהם. צריך רק לבדוק מה יותר משתלם כספית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

עם המשלוח הכי זול יוצא לי שהכרטיס עולה לי 950 שקל שזה קצת יקר בשבילי.
נראה לי שאני אלך בסוך על ה-CaptureHD כי גם אני רוצה אותו רק בשביל שאני אוכל לצפות במחשב ואני לא הולך להקליט כל כך הרבה עם הכרטיס (הולך להקליט עם יס מקס טוטאל).

אני רק מקווה שאני לא עושה טעות וקונה כרטיס גרוע (אם הוא לא כל כך טוב אשמח אם תגידו לי).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”