ברוח התקופה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
shosho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

עם כל הדיונים המתרחשים על בעד ייבוא אישי או נגד, כנראה שמר נתניהו גם החליט לייבא....רופאים. מעניין אם יש על זה מע״מ או מכס. אם זה לא היה :עצוב: זה היה די :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

נו, אבל זה יותר זול, צריך רק לרכוש טרנספורמטור 220 וללט להודית, ולא כה סיפור שאין אחריות ושהם לא עברו מכון תקנים...

ואומרים שלא נורא שאין שר בריאות יעודית בישראל. פחד אלוהים.

shosho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אני אצטט פה אחד ממוריי ורביי:

דובר לשכת ראש הממשלה הודיע הבוקר על פיטוריו של ד"ר טאקאראם באג'וראמדה, הרופא הנפאלי שהועסק בשנה האחרונה כרופאו האישי של אביה של שרה נתניהו, מר בן-ארצי. ד"ר באג'וראמדה, שמקורבי הלשכה היו נוהגים לכנותו ד"ר באג'ו, היה נוהג לטפל במר בן ארצי בחימום עם מוקסות, שגרמו לריחות מוזרים במשכן ראש הממשלה, ואף בעלוקות, טווינה, שיאצו וצמחי מרפא, והיה עושה אבחנות בעזרת הלשון. רופאיו הקודמים של מר בן ארצי, ד"ר ונדוראם צ'קראבאטי מהודו, ד"ר וילאבום פראבאסטבט מתאיילנד, וד"ר לי צ'יאן-ז'ו מסין - החזיקו מעמד כל אחד מספר מועט של חודשים, בגלל מה שכונה ע"י הלשכה "חוסר התאמה מקצועי" ו"פערי תרבות". הרופא הישראלי האחרון שהועסק ע"י משפחת נתניהו, ד"ר רונן צור מהדסה, היגר עם משפחתו לקנדה לאחר החתימה על ההסכם הקיבוצי האחרון.

"אני כל כך מתגעגעת לידע, למסירות, לאכפתיות ולמקצועיות של רופא אמיתי בן-עמנו" נאנחה שרה, בראיון שנערך עמה לאחרונה. "המרידיאן של הכבד של אבא עבר טיפול יסודי. אבל כבר שנים שלא עשו לאבא אק"ג, או בדקו אותו עם סטטוסקופ. וגם ביבי מתגעגע... הוא גם היה רוצה להתבדח עם רופאיו, כמו כל קודמיו בתפקיד..."

מלשכת רוה"מ נמסר שהזוג מתעתד בקרוב לבקר באוסטרליה, שם נקבעו לרוה"מ ולאשתו מספר ביקורים אצל רופאים ישראליים מובילים, רובם בוגרי הדסה. "בביקורי הקרוב במלבורן אני מתכננת לעבור סדרת בדיקות וניתוחים מקיפה, כולל ממוגרפיה, קולונוסקופיה, קולפוסקופיה, ניתוח להסרת דליות ברגלים, ניתוח להסרת הסנטר הכפול, וניתוח להסרת משקפיים בלייזר. ביבי יעבור ניתוח להסרת הפרוסטטה. הכל כמובן רק אצל רופאים בוגרי הארץ..." אמרה שרה, ומחתה בהסתר דמעה מזווית העין.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”