בנוגע לNGN בחיפה ולNGN בכללי, מידע קצת יותר מדויק
טוב אז ככה.. בואו נתחיל מכך שאני עובד במוקד הטכני בבזק בחיפה ככה שהמידע הוא לא מכתבות אלא מהמקור
עם אתם חושבים שבזק מתעצלת/לא עושה את מירב יכולתה/יושבת על התחת ולא עושה שום דבר אתם טועים ובגדול !!
האמת היא שעיריית חיפה שונאת אותנו ממש ובכל המובנים (אפילו אישור לגשר או מעבר חצייה ראוי למוקד לא קיבלנו מעיריית חיפה שלא נדבר על NGN)
הקטע עם הNGN שהארונות של NGN החדשים בקצת יותר גדולים מהישנים, הם בגובה בנאדם בערך, הציגו את הארון החדש של בזק בעיני כולם במסיבת עיתונאים בחדר דיי קטן יחסית לארון
הסיפור הוא שכשבזק התחילה לשווק את התשתית החדשה של הNGN, הייתה מסיבת עיתונאים גדולה שכללה את כל ראשי הערים בהם גם .. יונה יהב..(מה לעשות) , כולם התלהבו, העיתונאים, הפוליטיקאים וראשי הערים איך ישראל שלנו מתחילה להתפתח מבחינת תקשורת כל כך מהר(ובצדק), כולם הסתכלו, נתנו אישורים להתחיל מיד בעבודות. רק יונה הסתכל מהצד ובמילים שלו אמר "המפלצות האלה, לא בעיר שלי!" ודחה את הבקשה שלנו להתחיל בעבודות בטענה שהם מכערים את חיפה(איזו שטות!)
אך נחשו מה, חודש אחרי כשהשכנים שלו בדניה ראו שאצל כל הערים מתחילים עבודות NGN דפקו אצלו בדלת ואמרו לו שעם הוא רוצה להיבחר בקדנציה הבאה שלו, כדאי לו מאוד להתחיל לאשר NGN בדניה.. אז בינתיים מ2009 עם אני לא טועה יש NGN בדניה ולא בכל שאר חיפה.. פה ושם עושים עבודות בהדר אם השיפוצים שמתקיימים שם כרגע.
בנוגע לשאר המדינה, כל שני ורביעי אנחנו עושים המרות ברחבי המדינה בעשרות מקומות שונים ואנחנו מתקדמים בקצב לא נורמלי!
בנוגע ל"הבטחות" של בזק, הם עומדות על כך שעד אמצע 2012 כל המדינה תהיה סיבים אופטיים עד הארון ועד 2015 יהיו סיבים אופטיים עד השקע.
עם אתם חושבים שבזק מתעצלת/לא עושה את מירב יכולתה/יושבת על התחת ולא עושה שום דבר אתם טועים ובגדול !!
האמת היא שעיריית חיפה שונאת אותנו ממש ובכל המובנים (אפילו אישור לגשר או מעבר חצייה ראוי למוקד לא קיבלנו מעיריית חיפה שלא נדבר על NGN)
הקטע עם הNGN שהארונות של NGN החדשים בקצת יותר גדולים מהישנים, הם בגובה בנאדם בערך, הציגו את הארון החדש של בזק בעיני כולם במסיבת עיתונאים בחדר דיי קטן יחסית לארון
הסיפור הוא שכשבזק התחילה לשווק את התשתית החדשה של הNGN, הייתה מסיבת עיתונאים גדולה שכללה את כל ראשי הערים בהם גם .. יונה יהב..(מה לעשות) , כולם התלהבו, העיתונאים, הפוליטיקאים וראשי הערים איך ישראל שלנו מתחילה להתפתח מבחינת תקשורת כל כך מהר(ובצדק), כולם הסתכלו, נתנו אישורים להתחיל מיד בעבודות. רק יונה הסתכל מהצד ובמילים שלו אמר "המפלצות האלה, לא בעיר שלי!" ודחה את הבקשה שלנו להתחיל בעבודות בטענה שהם מכערים את חיפה(איזו שטות!)
אך נחשו מה, חודש אחרי כשהשכנים שלו בדניה ראו שאצל כל הערים מתחילים עבודות NGN דפקו אצלו בדלת ואמרו לו שעם הוא רוצה להיבחר בקדנציה הבאה שלו, כדאי לו מאוד להתחיל לאשר NGN בדניה.. אז בינתיים מ2009 עם אני לא טועה יש NGN בדניה ולא בכל שאר חיפה.. פה ושם עושים עבודות בהדר אם השיפוצים שמתקיימים שם כרגע.
בנוגע לשאר המדינה, כל שני ורביעי אנחנו עושים המרות ברחבי המדינה בעשרות מקומות שונים ואנחנו מתקדמים בקצב לא נורמלי!
בנוגע ל"הבטחות" של בזק, הם עומדות על כך שעד אמצע 2012 כל המדינה תהיה סיבים אופטיים עד הארון ועד 2015 יהיו סיבים אופטיים עד השקע.
אם הייתי שומע את הסיפור הזה על עיר אחרת כנראה שלא הייתי מאמין - חיפה (ויונה יהב) מהערים הבודדות שאני ישר מאמין שכזה דבר יקרה.
למר יונה יהב הספיקו להיות בעיות בנושאים אסתטיים על חישמול הרכבת, הגג של האיצטדיון החדש, הכרמלית וכו' וכו'. אני לא מצליח להבין למה, ואין לי שמץ אם הוא ראש עיר טוב במובנים אחרים, אבל בהרבה עניינים הוא הוכיח שקשה לו להסתכל על התמונה הגדולה רק בגלל פרט אסתטי אחד - וזה תמיד בהגזמה מאוד פראית מצידו.
למר יונה יהב הספיקו להיות בעיות בנושאים אסתטיים על חישמול הרכבת, הגג של האיצטדיון החדש, הכרמלית וכו' וכו'. אני לא מצליח להבין למה, ואין לי שמץ אם הוא ראש עיר טוב במובנים אחרים, אבל בהרבה עניינים הוא הוכיח שקשה לו להסתכל על התמונה הגדולה רק בגלל פרט אסתטי אחד - וזה תמיד בהגזמה מאוד פראית מצידו.
הדבר האבסורדי הוא שהוא נותן לנו אישורים לארונות רק במידה והם יהיו "מוסתרים"(בתוך בניין, מאחורי תחנת אוטובוס וכו) במקומות שלא יראו אותם.flsh כתב:אם הייתי שומע את הסיפור הזה על עיר אחרת כנראה שלא הייתי מאמין - חיפה (ויונה יהב) מהערים הבודדות שאני ישר מאמין שכזה דבר יקרה.
למר יונה יהב הספיקו להיות בעיות בנושאים אסתטיים על חישמול הרכבת, הגג של האיצטדיון החדש, הכרמלית וכו' וכו'. אני לא מצליח להבין למה, ואין לי שמץ אם הוא ראש עיר טוב במובנים אחרים, אבל בהרבה עניינים הוא הוכיח שקשה לו להסתכל על התמונה הגדולה רק בגלל פרט אסתטי אחד - וזה תמיד בהגזמה מאוד פראית מצידו....
בינתיים חיפה נשארת "יפה" על חשבון התושבים, הלוואי שהיה אצלנו NGN, בזק נותנת מבצעים משתלמים לעובדי בזק רק במידה ויש NGN באיזור שלהם. /=
מסכים ב100%זורו44 כתב:ברובע קרית חיים/חיפה אפשר לחלום עד 2.5 מגה.
בתי קפה ודראגסטורים אוהבים את יונה יהב-רק לארונות הNGN אין מקום.
איך יהיה מקום, כשעל כל מטר בית קפה?...
בהדר תחתון יש וגם בדניה וממש עכשיו התחילו בחורב, אבל כל הכרמל/הדר עליון בלי NGN. חיפה תהיה האחרונה שיעשו אצלה NGN.Bonanja כתב:זה היה נכון בעבר, כבר יש הרבה מקומות בחיפה שיש בהם NGN... זה היה נכון ללפני שנה....
שטויות, יש בחלק מנווה שאנן כבר חצי שנה+, גם באחוזה היה לפני שנה וחצי, לא יודע מאיפה אתה מנפיץ את זה.Eyalm321 כתב:מסכים ב100%זורו44 כתב:ברובע קרית חיים/חיפה אפשר לחלום עד 2.5 מגה.
בהדר תחתון יש וגם בדניה וממש עכשיו התחילו בחורב, אבל כל הכרמל/הדר עליון בלי NGN. חיפה תהיה האחרונה שיעשו אצלה NGN.Bonanja כתב:זה היה נכון בעבר, כבר יש הרבה מקומות בחיפה שיש בהם NGN... זה היה נכון ללפני שנה.......
אמנם הקצב איטי, אבל לא רק בדניה\הדר יש...
אתה ראית את מפת הNGN של בזק ? אני רואה אותה כל יום בעבודה, מקומות שמתחת ל50% NGN מסומנים בכתום כאשר מקומות שמעל 50% מסומנים בכחול, חיפה מסומנת בכתום כמובן, אפילו ג'סר א-זרקא מסומנת בכחול חחחBonanja כתב:שטויות, יש בחלק מנווה שאנן כבר חצי שנה+, גם באחוזה היה לפני שנה וחצי, לא יודע מאיפה אתה מנפיץ את זה.Eyalm321 כתב:מסכים ב100%זורו44 כתב:ברובע קרית חיים/חיפה אפשר לחלום עד 2.5 מגה.
בהדר תחתון יש וגם בדניה וממש עכשיו התחילו בחורב, אבל כל הכרמל/הדר עליון בלי NGN. חיפה תהיה האחרונה שיעשו אצלה NGN.Bonanja כתב:זה היה נכון בעבר, כבר יש הרבה מקומות בחיפה שיש בהם NGN... זה היה נכון ללפני שנה.......
אמנם הקצב איטי, אבל לא רק בדניה\הדר יש......
אני יודע מה יש בחיפה וNGN בהחלט אין. אני זה שצריך להתמודד עם שיחות של ניתוקים בחיפה עקב חוסר תשתית NGN.
הפריסה בשאר הישובים בארץ עומדים על 2 ארונות לפחות בשבוע כאשר חיפה עומדת על ארון אחד כל שני.
שלא תבין אל נכון, אתה צודק ב100 אחוז, עיר כמו חיפה כבר הייתה צריכה להיות זמינה לגמרי מבחינת NGN, כל מה שאמרתי זה שיש בעוד מקומות בחיפה NGN מאשר אלו שציינת.Eyalm321 כתב:אתה ראית את מפת הNGN של בזק ? אני רואה אותה כל יום בעבודה, מקומות שמתחת ל50% NGN מסומנים בכתום כאשר מקומות שמעל 50% מסומנים בכחול, חיפה מסומנת בכתום כמובן, אפילו ג'סר א-זרקא מסומנת בכחול חחחBonanja כתב:שטויות, יש בחלק מנווה שאנן כבר חצי שנה+, גם באחוזה היה לפני שנה וחצי, לא יודע מאיפה אתה מנפיץ את זה.Eyalm321 כתב:מסכים ב100%זורו44 כתב:ברובע קרית חיים/חיפה אפשר לחלום עד 2.5 מגה.
אני יודע מה יש בחיפה וNGN בהחלט אין. אני זה שצריך להתמודד עם שיחות של ניתוקים בחיפה עקב חוסר תשתית NGN.
הפריסה בשאר הישובים בארץ עומדים על 2 ארונות לפחות בשבוע כאשר חיפה עומדת על ארון אחד כל שני....
יכול להיות וגם עם כן לא בפריסה מלאה, בכל מקרה לפי מה שהבוסים הגדולים בתל אביב מבטיחים, עד אמצע 2012 גם חיפה תהיה 100% NGN, כל מה שנשאר זה לקוות חחBonanja כתב:שלא תבין אל נכון, אתה צודק ב100 אחוז, עיר כמו חיפה כבר הייתה צריכה להיות זמינה לגמרי מבחינת NGN, כל מה שאמרתי זה שיש בעוד מקומות בחיפה NGN מאשר אלו שציינת.Eyalm321 כתב:אתה ראית את מפת הNGN של בזק ? אני רואה אותה כל יום בעבודה, מקומות שמתחת ל50% NGN מסומנים בכתום כאשר מקומות שמעל 50% מסומנים בכחול, חיפה מסומנת בכתום כמובן, אפילו ג'סר א-זרקא מסומנת בכחול חחחBonanja כתב:שטויות, יש בחלק מנווה שאנן כבר חצי שנה+, גם באחוזה היה לפני שנה וחצי, לא יודע מאיפה אתה מנפיץ את זה.Eyalm321 כתב:מסכים ב100%זורו44 כתב:ברובע קרית חיים/חיפה אפשר לחלום עד 2.5 מגה.
הפריסה בשאר הישובים בארץ עומדים על 2 ארונות לפחות בשבוע כאשר חיפה עומדת על ארון אחד כל שני.......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מה התירוץ לגבי יקנעם עילית? לפי המידע שבזק הפיצה כל העיר כבר מכוסה, אבל כשאני בודק מול הטלפון של המשרד שלי, זה אומר "טרם הגיע לאיזורך".
זה מבאס, אני צריך אינטרנט נורמלי שם...
זה מבאס, אני צריך אינטרנט נורמלי שם...
oferlaor כתב:מה התירוץ לגבי יקנעם עילית? לפי המידע שבזק הפיצה כל העיר כבר מכוסה, אבל כשאני בודק מול הטלפון של המשרד שלי, זה אומר "טרם הגיע לאיזורך".
זה מבאס, אני צריך אינטרנט נורמלי שם......
הנה מה שאני ממליץ לכם לעשות כדי לפחות לקבל תמונה עדכנית על איפה ההמרות באיזור שלכם נמצאות - אני מזהיר כי רוב הנציגים לא יסכימו לזה ותצטרכו להגיע לבכירים כדי שאולי יסכימו לעשות את הבקשה הזאתיl33cher כתב:אייל,יש לך מושג אולי מה קורה לגבי צפת ?...
תתקשרו לבזק למוקד הטכני 166 שלוחה 2 , תבקשו מהנציג כמה שיותר בנחמדות שאתם יכולים(לפעמים זה משתלם, אחרי 80 שיחות שאתה עושה במשמרת של לקוחות מאתגרים, צריך להיות אחד נחמד (;) לפתוח לכם פניה לתכנון בנוגע לצפי ההמרות(המילים המודגשות הן מילים חשובות כדי שהנציג יבין מה אתם רוצים ממנו) בכלל, יכול להיות שתתקלו בנציגים שלא מבינים מה אתם רוצים מהם(לרוב מוקד באר שבע, הם באמת טמבלים חחח).
כדי לפשט לכם אתזה שתבינו מה אתם בעצמכם רוצים מהנציג
פניה - פניה זו איזשהי הודעה שאנחנו שולחים לאיזשהי יחידה בבזק (בדרך כלל במערכת שנקראת אביב 51)
תכנון - מי שאחראי על כל הNGN בכל הארץ זו יחידה בבזק בשם תכנון
צפי המרות - צפי המרות זה צפי להמרה זה כבר ברור אבל הנציג ירצה לדעת מה לכתוב בכלל בהודעה אז זה יעזור לו להפעיל את השכל חח
*רוב הנציגים לא יסכימו לפתוח פניה מסיבה אחת שזה גבולי במה שנוגע לנהלים בבזק לכן תצטרכו להגיע לבכיר, במידה שבכיר לא יסכים עדיף כבר לא להגרר איתו לראשי צוותים ומנהלי מוקד כי זה סתם כאב ראש
אני גר בפרדס חנה
והתגובה מבזק הייתה אין ולא ידוע מתי יהיה.
אז אני לא יודע מה זה מפת כיסוי. אבל בהסתכלות במפה ראיתי שיש במקומות יותר קטנים כבר NGN.
אז אני לא יודע מה זה מפת כיסוי. אבל בהסתכלות במפה ראיתי שיש במקומות יותר קטנים כבר NGN.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
Re: אני גר בפרדס חנה
http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn_map.aspxaboren כתב: אז אני לא יודע מה זה מפת כיסוי ....
צפת בכלל לא מופיעה
עפר,יקנעם המושבה מופיעה 3/4 מרושתת,ועילית 1/4 - עדיין אין באיזורך?