קונסולה BT "קומודו"

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
telnof01 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
רכשתי קונסולה BT מסוג " קומודו" .מיד בסיום ההתקנה, הבנתי מההסבר של המתקין , שהקונסולה הזו, מיותרת לחלוטין, לא עונה לצרכים שלי, ובתמורה לעלות חודשית של 109 ש"ח, אין הצדקה וצורך להתקין דבר כזה.
פניתי ל"סלקום" מיד לביטול העסקה, אך הם סירבו ומסרבים עד עצם היום הזה.
היום, לאחר 3 חודשים, אני רואה עד כמה צדקתי!! האינטרנט מתנתק בתדירות גבוהה מאד,, קשיים בחיבור BT, עשרות אפליקציות חסרות שימוש ומיותרות, הבוקר ביקרתי שוב בתחנת שירות, לטיפול בכל הבעיות, כאשר נוספה בעיה חדשה, מצלמת הרוורס החליטה " להתאבד", היה צורך להחליפה, הטכנאי שטיפל בקונסולה, האיר את תשומת ליבי, שמסביב למסך יש פס כתום, צריך להחליף מסך. יתכן מאד, שזו היא הסיבה שהמסך לא עולה מיד עם התנעת הרכב, כפי שהיה בהתחלה- בתום ההרכבה.
כל זה קרה, מכיון שנציג המכירות הסתיר ממני את כל מה שהשתיקה יפה להם, רק שבחים. ובדיעבד הסתבר לי שהוא לא ידע מה הוא מוכר, פשוט הוליך אותי שולל.
בקיצור, אני תקוע עם עמוד ומסך סתם, ומשלם כמו אידיוט על דבר חסר ערך וצורך.
במידה וישנם עוד מינויים שרכשו את המוצר, ויש להם מה לומר לגביו, אשמח מאד לשמוע, להתיעץ, כיצד להתפטר מהדבר הזה.
לציין שביקרתי לא מעט בתחנות שירות, ולפי הקצב הזה, ככל הנראה אצטרך לבקר, גם בעתיד, לעיתים קרובות.
תודה
ישראל שלו

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

מצטער לשמוע על מה שקרה לך... אבל נראה לי שפרסמת בפורום הלא נכון. כן, זה פורום קונסולות אבל של משחקי וידאו....
נסה לפרסם באחד הפורומים הכלליים או שאולי כדאי לפתוח פורום מיוחד לדברים כאלה?

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”