לא ממליץ לך לרכוש רסיבר מארה"ב .
במידה ותשיג LX-70 בלוחות . אל תחשוב פעמיים .
בהצלחה
למה לא ממליץ ? נסה להסביר שגם אני אשתכנע... מעבר לאחריות כמובן שזה כולנו יודעים.9000es כתב:kipikipod
...
איציק,9000es כתב:kipikipod
בהצלחה...

נניח שהם זהים,Almogc כתב:איציק,9000es כתב:kipikipod
בהצלחה...
זה שאני מחבב אותך אתה כבר יודע נכון?![]()
זוכר את הוויכוח שלנו לפני חצי שנה בערך? לגבי "ההבדל" בין הדגמים - דווקא אתה לא צריך להגיד את המשפט המטעה הזה.
אם אתה מתכוון לנושא האחריות אז כמובן כל אחד ושיקולו וזה בסדר גמור ואף חשוב לציין.
- נוצר פה מצב כאילו שהקהל האמריקאי מקבל מוצרים ברמה "נחותה" או לחילופין שהוא "פראייר" - צאו מזה.
ואני לא יודע אם אתה זוכר, בזמנו הצעתי לעשות מבחן ראש בראש מול ה - LX83 ו ה- SC-37 שהיה ברשותי.
חוץ מזה איציק - Show me some love !!!...
הם זהים לחלוטין מבחינת החומרה שלהם - אשמח שתוכיח אחרת ולא דרך פורום צרפתי כפי שהוצג לי בעבר, בזמנו שאני ואיציק ערכנו דיון על השוואה הבאתי לא מעט הוכחות שהם זהים לחלוטין מדילרים שעובדים עם פיוניר ולא על פי איזה פורום.נניח שהם זהים,...
ונניח שכל הפיצ׳רים ברסיבר עובדים...
גם על זה אני אוסיףונניח שאין הבדל בסאונד בגלל השימוש בשנאי...
למה לכבות את השנאי? וגם אם החלטת לכבות את השנאי, אני באופן אישי עשיתי מתג שאחראי על הקו חשמל שהרסיבר היה מחובר עליו - אציין שהמתג היה במרחק של הושטת יד מהספה - איך אומרים? "אם רוצים אין זו אגדה"נניח שלא מפריע לך לכבות בכל פעם את השנאי כדי שלא יתחמם...
באופן אישי לא בדקתי זאת - אשמח להוכחה בנושא - מסקרן...ונניח שבצורה כזו תצרוכת החשמל לא גבוהה יותר בגלל השימוש בשנאי,...
נו אז?... שיתקלקל... לא חסר מעבדות ברמה גבוהה שיוכלו לסדר אותו וגם אם לא יצליחו יש הפרש של 50 - 60 אחוז במחיר, במקרה הגרוע גם אם תרכוש חדש אתה עדיין עומד על אותו כסף.ונניח שהרסיבר לא יתקלקל...
זה ממש תמימות לשמה... אתה יודע בוודאות איך הרסיבר שלך הגיע? אם התעללו בו או לא? - אם אתה עושה משלוח דרך חברות השילוח MUSTOP, TNT , USHOPS וכד' תאמין לי שזה לא המצב שאתה מתאר, הרסיבר שלי היה מעוקב במכס שעות בודדות בלבד והקופסא לא נפתחה.ונניח שהמכס לא ״יתעלל״ לך במכשיר,...
אם המחיר טוב הביקוש יהיה טוב - אל תצפה לקנות רסיבר מחו"ל במחיר של 50 - 60 אחוז פחות ולקוות למכור אותו במחיר אירופאי - זה יהיה חזירות לשמה - כל מי שרוצה להגיע לסדרות הגבוהות וזה סוג של "חלום" מבחינתו אך התקציב רחוק שנות אור הפתרון האולטימטיבי לצערנו הוא להזמין מחו"ל.ונניח שיהיה לו ביקוש ביד 2 כשתרצה למכור...
אני באופן אישי חושב שכן, כל אחד והשיקולים שלו ואני מקווה מאוד שכל אחד עושה את השיקולים שלו ורק אז חושב אם לקנות בחו"ל או בארץ.השאלה היא אם ההפרש מצדיק את כל ההנחות האלה....

גם אני מעדיף לבצע רכישות בחו"ל, אבל בתנאי שהמוצר זהה 1:1 (או טוב יותר) לזה שיש בארץ (כולל כניסת מתח) , ובתנאי שההפרש מצדיק ויתור על אחריות.Almogc כתב:אני באופן אישי רגיל לבצע רכישות מחו"ל עקב התמורה שאני מקבל לכסף שלי...
יש דגמים שהם באמת שונים בין השוק האמריקאי והאירופאי - כפי שציינתי צריך לבדוק טוב - יכול להיות שינוי לטובתך או לרעתך, תלוי בך.sufgi כתב:גם אני מעדיף לבצע רכישות בחו"ל, אבל בתנאי שהמוצר זהה 1:1 לזה שיש בארץ (כולל כניסת מתח) , ובתנאי שההפרש מצדיק ויתור על אחריות.Almogc כתב:אני באופן אישי רגיל לבצע רכישות מחו"ל עקב התמורה שאני מקבל לכסף שלי......

הרסיבר שלי עלה 8,200 ש"ח, בזמנו המחיר הכי נמוך שהציעו לי אותו בארץ היה 16,500 ש"ח.sufgi כתב:זה תלוי בהפרש באחוזים ובסכום.
במקרה של פותח השרשור, רכישה של רסיבר בסדר גודל של 5K , תחסוך לו ברכישה מחו"ל במקרה הטוב 1.5K . לא בטוח שזה כדאי.
כמה שילמת על הרסיבר שלך ? 8-9K כולל שנאי? אז ההפרש בפועל פחות מ 50% .
שלא נדבר על זה שאם תרצה לשדרג (הרי בשביל זה אנחנו פה) , אז התמחור של רסיבר מארה"ב יהיה בהתאם.
באופן אישי כל ההתעסקות עם שנאים, וכל "ההנחות" לא שוות לי את הסיפור. הייתי מעדיף לרכוש דגם נחות יותר בארץ....

אז כלוםAlmogc כתב:אני ארשום בקצרה - אז?...