אני רואה הרבה סרטים ויצא לי לראות בכמה סרטים דימיונים שהם מדברים למחשב והוא עונה וסוגר דלתות, מכבה את האור, אתה אומר לו כמה מעלות לשים את המזגן ומדבר איתך רגיל..
אתם ודאי ראיתים סרטים כאלה..
אבלללללל ראיתי את זה שוב ולא בסרטים!!!
זה אמיתי!!
למישהו יש מושג איך זה עובד? איפה קונים את זה? איך עושים דבר כזה..?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
יש את זה כבר המון שנים, התוכנה הכי טובה לזיהוי קול לפי דעתי היא
Dragon NaturallySpeaking, הייתי משתמש בה פעם, אבל אני לא חושב שיש תוכנות בעברית כרגע, בכל מקרה בשביל שהמחשב ישלוט בחשמל צריך מערכת חשמל יקרה, שעולה המון המון המון המון.................................כסף (בחלק המקרים היא יכולה לעלות גם יותר מהבית עצמו), המערכת הכי חכמה שקיימת כרגע מותקנת בבית של אחד ממנהלי החברה של מיקרוסופט, יום אחד היה תוכנים על בית שהוא בנה במיוחד בשביל זה, וזה היה מדהים!, הוא יכל לשלוט בכל דבר שקיים בבית, החל מלהדליק את המים במקלחת לחמם\לקרר, להגיד שם של שיר ולשמוע אותו בכל חדר בבית (כולל במקלחת, המערכת יודעת לזהות באיזה חדר הוא נמצא) ועוד המון דברים שאני כבר לא זוכר כי זה היה מזמן, משהו כמו שלוש שנים
יש מערכות לומדות של זיהוי קול - איתם אתה מצליח להסתדר כל עוד שאתה מצליח להגיד את מילות המפתח באנגלית נכון
זה דומה להפעלת חייגן בטלפון סללורי. ושם יש פתרונות טובים יותר ורעים יותר. למשל SE נותנים פתרון טוב יותר מאשר POCKETPC בזיהוי קול. יש לי חיגן קול על POCKETPC שדורש מילות מפתח באנגלית לפני שם המשתמש וכשאני רוצה להצחיק משהו אני מפעיל את זה התוצאות פשוט מצחיקות.
אגב אחת החברות בתחום זה היא חברת ART הישראלית שנקנתה לפני כשנה על ידי חברה אמריקנית ויצרה את חלק ממערכות זהוי הקול (והכתב) לטלפונים.