רן,
מאחר ושנינו קנינו באותה חנות ויתכן והתקין לנו אותו מתקין - באיזו כניסה (1, 2 או 3) הוא התקין לך את המודול HDMI?
כי אצלי הוא התקין (ועדיין מותקן) ב-כניסה 3 שאינה מתאימה למודול הזה (רק 1 ו-2 מתאימים כלומר המודול הגדול חייב להיות על 2 ו-3 שהן הכניסות השמאלית והאמצעית כשהפנים שלך מול המסך)
הבעיה זה המשקל, העדינות של הנחת המסך על שמיכה או משהו...
לי אין את הבעיה כי כרגע אין לי מה לחבר ל-HDMI..... אז אני מחכה ממילא לרמקולים השחורים.
אני הייתי מזמין אותו ונותן לו לעשות את העבודה. למה לסכן את הצעצוע.
ונשאלת השאלה למומחים: האם רן יצטרך, לאחר שיחליף את מיקום כניסות הקומפוננט שלו ואני מניח שכייל אותן, לבצע את הכיול מחדש - הרי הכיול הוא לכניסה, והמודול יעבור לכניסה אחרת (ברור שאפשר לרשום את המספרים ולהכניס אותן למיקום החדש אבל האם צריך?)
חברים, לא צריך להשכיב את הפלאזמה בשביל להוציא את המודולים.
זה כבר פעם רביעית שאני שומע על דבר כזה, הם פשוט לא בודקים את העניין הזה למרות שדיווחתי על כך מספר פעמים וגם זה כתוב באופן ברור ביותר על גבי הכרטיס עצמו!!!
rbroudo כתב:...מסתבר שבגב הפלזמה מתחת לסלוטים מציין במפורש HDMI מתחת לסלוט מספר 3
לפנסוניק פתרונים...
...
חחח לא ברור לי למה אתה מתכוון ש"מצויין בפירוש".... מתחת למסך לא מצויין כלום ואם אתה מתכוון למדבקה שהייתה מתחת לסלוט מס' 3 - המדבקה הזו באה יחד עם המודול HDMI בתוך השקית עם החוברת - והמתקין הדביק לך אותה במקום הלא נכון כמו שחיבר לך את המודול בסלוט הלא נכון. (אפרופו - אצלי, לי היה הכבוד להדביק את המדבקות בלי ששמתי לב למיקום השגוי)