פופקורן A300 שאלה של מתחיל
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
עד היום היה לי פופקורן a110. הדבר היחיד שהוא ידע לעשות זה להגיע לתיקיה על המחשב ולנגן קבצים.
קיבלתי שלשום את הA300. התלהבתי מהממשק והאפשרות לראות תמונות ומידע על התכניות והסרטים וגם הורדה אוטומטית של כתוביות שראיתי באתר שלהם וגם בכתבה שהיתה כאן.
הנחתי שזה כמו בבוקסי שראיתי אצל אחרים, שזאת מערכת ההפעלה בעצם.
אני מחמיץ משהו?
לצערי המכשיר הגיע מחול עם עמוד אחד של הוראות התקנה בסיסיות וזהו.
אבל אני לא מבין איך אני גורם לזה לקרות:
1. האם אני צריך להתקין משהו?
2. האם אני חייב כונן קשיח במכשיר עצמו כדי שההורדות האלה יבוצעו או שזה יכול להשמר על המחשב שלי?
3. מה אני צריך להפעיל כדי שבמקום שמות של קבצים אני אראה את התמונות שלהם?
אשמח לעזרה,
תודה
קיבלתי שלשום את הA300. התלהבתי מהממשק והאפשרות לראות תמונות ומידע על התכניות והסרטים וגם הורדה אוטומטית של כתוביות שראיתי באתר שלהם וגם בכתבה שהיתה כאן.
הנחתי שזה כמו בבוקסי שראיתי אצל אחרים, שזאת מערכת ההפעלה בעצם.
אני מחמיץ משהו?
לצערי המכשיר הגיע מחול עם עמוד אחד של הוראות התקנה בסיסיות וזהו.
אבל אני לא מבין איך אני גורם לזה לקרות:
1. האם אני צריך להתקין משהו?
2. האם אני חייב כונן קשיח במכשיר עצמו כדי שההורדות האלה יבוצעו או שזה יכול להשמר על המחשב שלי?
3. מה אני צריך להפעיל כדי שבמקום שמות של קבצים אני אראה את התמונות שלהם?
אשמח לעזרה,
תודה
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

אז אחרי מחקר קצר גילית שהבעיה היא שהתיקיות שלי על המחשב היו readonly למי שנכנס מבחוץ
ברגע ששינתי את זה המכשיר התחיל לעבוד, להשיג מידע ולהוריד כתוביות
עדיין קצת מתסכל כי המשכיר לא ממש פלאג-אן-פליי
בנוסף, קובץ רגיל, אפילו לא HD, של איזה תכנית טלויזה שהורדתי אתמול לא ניתן לניגון (שני גברים וחצי)
אז בשורה התחתונה - טעיתי כשלא בחרתי בבוקסי שכנראה שיותר מתאים לצרכי
ברגע ששינתי את זה המכשיר התחיל לעבוד, להשיג מידע ולהוריד כתוביות
עדיין קצת מתסכל כי המשכיר לא ממש פלאג-אן-פליי
בנוסף, קובץ רגיל, אפילו לא HD, של איזה תכנית טלויזה שהורדתי אתמול לא ניתן לניגון (שני גברים וחצי)
אז בשורה התחתונה - טעיתי כשלא בחרתי בבוקסי שכנראה שיותר מתאים לצרכי
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אומנם אין לי מכשיר כזה, אבל יש לי שני סטרימרים אחרים, נראה לי שאתה ממהר להסיק מסקנות לגבי המכשיר. זה מוזר קצת שקובץ לא ניגן, אולי יש איתו בעיה כלשהי?
אם הבעיה של read-only לא נראה לי שמכשיר כלשהו היה מסתדר לבד.
וככל שאנחנו מתקדמים בטכנולוגיות הציוד נהיה יותר ויותר מסובך... לא נראה לי שיש מה לעשות עם זה
וככל שאנחנו מתקדמים בטכנולוגיות הציוד נהיה יותר ויותר מסובך... לא נראה לי שיש מה לעשות עם זה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הכל נכון רק דבר אחד לא ברור לי.dima_vy כתב:אומנם אין לי מכשיר כזה, אבל יש לי שני סטרימרים אחרים, נראה לי שאתה ממהר להסיק מסקנות לגבי המכשיר. זה מוזר קצת שקובץ לא ניגן, אולי יש איתו בעיה כלשהי?
וככל שאנחנו מתקדמים בטכנולוגיות הציוד נהיה יותר ויותר מסובך... לא נראה לי שיש מה לעשות עם זה...
איך חברה מכובדת מוציאה מוצר ללא חוברת הוראות מפורטת או דיסק עם קובץ PDF ?
לא כולם שולטים בחומר , לא כולם יודעים איפה לחפש את ההסברים באתר שלהם.
הוראות מפורטות זה הדבר הבסיסי, שיש לצרף למוצר חדש.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
זה בדיוק מה שמבדיל בין מוצר של popcorn למוצרים של חברות כמו yamaha או sony לדוגמא. אני מאוד מבסוט ממוצרים של popcorn, אבל מצד שני אני ידעתי שאצטרך לחפש קצת באינטרנט ואולי לאלתר דברים כדי שהכל יעבוד. בסופו של דבר הסתדרתי גם כך, אבל אין ספק שיש הבדלים ועל הבדלים כאלה אנחנו משלמים בצורה כזאת או אחרת.istarmini כתב:הכל נכון רק דבר אחד לא ברור לי.dima_vy כתב:אומנם אין לי מכשיר כזה, אבל יש לי שני סטרימרים אחרים, נראה לי שאתה ממהר להסיק מסקנות לגבי המכשיר. זה מוזר קצת שקובץ לא ניגן, אולי יש איתו בעיה כלשהי?
וככל שאנחנו מתקדמים בטכנולוגיות הציוד נהיה יותר ויותר מסובך... לא נראה לי שיש מה לעשות עם זה...
הוראות מפורטות זה הדבר הבסיסי, שיש לצרף למוצר חדש....
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

הקובץ רץ בלי בעיה גם על המחשב (צפוי) וגם על הWD LIVE בחדר שינה.dima_vy כתב: אומנם אין לי מכשיר כזה, אבל יש לי שני סטרימרים אחרים, נראה לי שאתה ממהר להסיק מסקנות לגבי המכשיר. זה מוזר קצת שקובץ לא ניגן, אולי יש איתו בעיה כלשהי?...
כך שלא נראה לי שיש בעיה עם הקובץ עצמו. אבל אני ממשיך לבדוק.
נערך לאחרונה על ידי deleteduser1 ב 17/11/2011 15:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

זו בדיוק הבעיה,istarmini כתב:הכל נכון רק דבר אחד לא ברור לי.dima_vy כתב:אומנם אין לי מכשיר כזה, אבל יש לי שני סטרימרים אחרים, נראה לי שאתה ממהר להסיק מסקנות לגבי המכשיר. זה מוזר קצת שקובץ לא ניגן, אולי יש איתו בעיה כלשהי?
הוראות מפורטות זה הדבר הבסיסי, שיש לצרף למוצר חדש....
לא ציפיתי לחוברת מהודרת כמו שקיבלתי עם הטלויזיה או הרסיבר, אבל לפחות לקובץ PDF, לינק נורמלי לעמוד התקנה באינטרנט, משהו שקצת יעזור עם FAQ סביר.
ספציפית במקרה הזה יש WIZARD להתקנת המכשיר, אבל הוא חלקי מאד ורק מביא את המכשיר למצב שהרזולציה והשפה נכונים והמכשיר מתחבר לאינטרנט.
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אייל מסכים עם כל מילה,
גם אני לא מבין איך חברה מספקת מוצר כזה בלי חוברת מפורטת.
אם לא יואב, שליווה אותי בימים הראשונים, לא יודע איך הייתי מסתדר.
חווייה כ"כ לא ידידותית למשתמש לא ראיתי מזמן.
מה שנחמד זו הפונקציה שהוא מחפש ומתאים אונליין תקצירים ותמונות לתיקיות ובכלל מכשיר חזק ביותר.
העיקר שנהנה ממנו,
רונן
גם אני לא מבין איך חברה מספקת מוצר כזה בלי חוברת מפורטת.
אם לא יואב, שליווה אותי בימים הראשונים, לא יודע איך הייתי מסתדר.
חווייה כ"כ לא ידידותית למשתמש לא ראיתי מזמן.
מה שנחמד זו הפונקציה שהוא מחפש ומתאים אונליין תקצירים ותמונות לתיקיות ובכלל מכשיר חזק ביותר.
העיקר שנהנה ממנו,
רונן
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
hoorygm כתב:האם התמונות והתקצירים שהוא מוריד בעצמו הם מאתר ישראלי או שהם בעברית?
אני מעוניין להחליף את ה 110 שלי ב 300 חדש,האם מומלץ לרכוש מ KSP או להמתין שישווק בארץ בחניות אחרות?...
לגבי KSP- אני מאוד לא אוהב את הרשת הזו אבל התמחור שלהם מצויין.
אם אתה שואל האם שווה לחכות בקטע שיהיה זול יותר במקום אחר, לדעתי הפערים לא יכולים להיות גדולים כלפי מטה (אם בכלל).
לגבי כתוביות, הוא מוריד חלק וחלק. כנראה מה שהוא לא מוצא בעברית הוא עובר לאנגלית.
אני לא ממש מתמצא בתהליך, כדאי שיענו מומחים גדולים ממני בתחום הסטרימרים.
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

לגבי הכתוביות. עד כעשיו כל פעם שניסיתי למצוא לסרטים או סדרות מוכרות כתוביות מצאתי בלי שום בעיה.hoorygm כתב:האם התמונות והתקצירים שהוא מוריד בעצמו הם מאתר ישראלי או שהם בעברית?
אני מעוניין להחליף את ה 110 שלי ב 300 חדש,האם מומלץ לרכוש מ KSP או להמתין שישווק בארץ בחניות אחרות?...
אחרי הלחיצה על בקשה לכתוביות המכשיר מראה רשימה של שמות קבצי כתוביות (אם יש יותר מאחד) ונותן לך לבחור מי מהם יותר מתאים לדעתך. זה תהליך דומה להורדה במחשב בו אתה מנסה למצוא את השם הכי קרוב לשם הקובץ שלך ואז מחליף את השם בעצמך. בסה"כ התהליך עבר אצלי בלי בעיה בכלל ותוך פחות מ10 שניוות היו לי כתוביות לכל סרט שביקשתי בלי להתאמץ יותר מדי.
אם הוא לא מצא כתוביות בעברית אז הוא מפנה לשפות אחרות.
ההורדה מתבצעת בלחיצת כפתור אחת כשנמצאים במסך המידע על הסרט.
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

צירפתי תמונה.ronensud כתב:אייל,
על מה אתה לוחץ בתפריט כדי להורות לסטרימר להוריד תרגום לסרט?
כיצד ניתן לשנות את סוג הפונט?
תודה,
רונן...
מימין ניתן לראות את המקום בו רשום: fetch online subtitles
אגב, זה לא מוצא כתוביות לכל סרט שיש לי. רק לחלקם. אבל בסה"כ זה בהחלט יותר נוח מאשר להוריד ידנית דרך המחשב.
- NetSkipper
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
Edimax EW-7612UAN Wireless nMAX High Gain USB Adapter 300Mbps
גם KSP "חגגו" Black Friday ומכרו בשבוע האחרון את המכשיר ב 990 ש"ח..ronensud כתב: לגבי KSP- אני מאוד לא אוהב את הרשת הזו אבל התמחור שלהם מצויין.
אם אתה שואל האם שווה לחכות בקטע שיהיה זול יותר במקום אחר, לדעתי הפערים לא יכולים להיות גדולים כלפי מטה (אם בכלל)....
אגב.. הם טוענים שהמתאם האלחוטי Edimax EW-7612UAn עובד מצויין עם A-300 (ומוכרים אותו ב- 85 ש"ח במקום 115 ש"ח למי שרכש סטרימר), אך קראתי ב networkedmediatank שזה לא בטוח ב 100%.
האם יש מישהו שניסה?
את המתאם המקורי Popcorn Hour WN-150 מצאתי רק באתר הבית ועלותו עם המשלוח לישראל - $40. רק אם מזמינים 2 או 3, אפשר לחסוך על משלוח וזה משתלם. או עם מישהו מבקר בארה"ב..