צריך כרטיס וידאו\טלוויזיה למחשב.
שלום,
ברצוני להמיר את כל קלטות הוידאו ממצלמת הוידאו שלי למחשב בקבצי AVI באיכות הכי טובה שאפשר להוציא מממנה.
אני צריך בשביל זה כרטיס טלוויזיה\וידאו (אין לי מושג מה מהם),בעבר היה לי EZCAP שהתקלקל אחרי חצי שנה והאיכות שלו הייתה על הפנים. אני רוצה כרטיס טוב,עם האיכות הכי טובה שאני יכול לקבל מקלטות וידאו.
התקציב שלי הוא 150 שקל,ראיתי את זה:http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=359
אבל הוא קצת יקר לי ואין עליו ביקורות,אם לא יהיה לי משהו אחר לקחת אקח אותו,אבל אני צריך את עזרתכם.
תודה.
ברצוני להמיר את כל קלטות הוידאו ממצלמת הוידאו שלי למחשב בקבצי AVI באיכות הכי טובה שאפשר להוציא מממנה.
אני צריך בשביל זה כרטיס טלוויזיה\וידאו (אין לי מושג מה מהם),בעבר היה לי EZCAP שהתקלקל אחרי חצי שנה והאיכות שלו הייתה על הפנים. אני רוצה כרטיס טוב,עם האיכות הכי טובה שאני יכול לקבל מקלטות וידאו.
התקציב שלי הוא 150 שקל,ראיתי את זה:http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=359
אבל הוא קצת יקר לי ואין עליו ביקורות,אם לא יהיה לי משהו אחר לקחת אקח אותו,אבל אני צריך את עזרתכם.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
AverMedia זוהי פירמה המייצרת שנים רבות כרטיסי טלוויזיה טובים באיכותיים. זהו דגם הכניסה שלהם. שים לב שיש לו רק כניסת Composite ואין לו כניסת S-Video. בהנחה שאין לך מכשיר VCR עם יציאת S-Video ואתה לא מתכוון לחבר אותו לממיר של הוט/יס/לוויין פרטי, אז זו לא מגבלה רצינית ואפשר ללכת עליו.
לגבי המחיר - ייתכן של-ComPro שהיא גם מצויינת יש כרטיסים טיפה זולים יותר. נסה לחפש בזאפ. בכל מקרה, התקציב שלך מאוד מאוד נמוך.
לגבי המחיר - ייתכן של-ComPro שהיא גם מצויינת יש כרטיסים טיפה זולים יותר. נסה לחפש בזאפ. בכל מקרה, התקציב שלך מאוד מאוד נמוך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני גם לא צריך משהו לאורך זמן,משהו שיהיה איתי חודש,עד שאני ימיר את כל הקלטות ואז אני לא אשתמש בו,מקסימום אני אשחק בסוני על החשב וגם זה לא נראה לי שאני יעשה.....
למצלמת וידאו יש רק חיבור של צהוב ולבן,נדמה לי שקוראים לזה קופוזיט....
למצלמת וידאו יש רק חיבור של צהוב ולבן,נדמה לי שקוראים לזה קופוזיט....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אכן, החיבור הצהוב זה קומפוזיט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לך על הכרטיס המקורי שמצאת, הוא אמור להיות טוב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כתבתי קודם שאתה יכול לנסות לחפש בזאפ כרטיסים של ComPro שהם מצויינים. בדוק אם יש זולים יותר.