התקנת ממיר YES ללא טלביזיה
שלום
יש לי הצעה מיס לעבור אליהם ולקבל 3 ממירים ללא תשלום .
כרגע יש לנו בבית טלביזיה אחת אך מתכננים לקנות עוד 2 בחודשיים הקרובים.
יס לא מוכנים להשאיר ממיר ללא טלביזיה - ואם אני לא לוקח ממיר עכשיו כאשר אצטרך אאלץ לשלם עליו.
האם נתקלתם בבעיה ?
האם ניתן לפתור מול הטכנאי במקום?
האם מסך מחשב נחשב כטלביזיה?
אודה לכל עזרה מבעלי נסיון
יש לי הצעה מיס לעבור אליהם ולקבל 3 ממירים ללא תשלום .
כרגע יש לנו בבית טלביזיה אחת אך מתכננים לקנות עוד 2 בחודשיים הקרובים.
יס לא מוכנים להשאיר ממיר ללא טלביזיה - ואם אני לא לוקח ממיר עכשיו כאשר אצטרך אאלץ לשלם עליו.
האם נתקלתם בבעיה ?
האם ניתן לפתור מול הטכנאי במקום?
האם מסך מחשב נחשב כטלביזיה?
אודה לכל עזרה מבעלי נסיון
תהיה חייב להשיג טלוויזיות נוספות משכן\בן משפחה\ או ווטאבר.
בנוסף, הם גם לא מוכנים להתקין מספר ממירים באותו חדר.
קרה לי מקרה שגרתי בדירת סטודיו וכשחיברו אותי סיכמתי על שני ממירים וכשבא המתקין, הוא לא הסכים לתת יותר מממיר 1, וכל איומי לבטל העסקה לא עזרו.
קרה לי מקרה שגרתי בדירת סטודיו וכשחיברו אותי סיכמתי על שני ממירים וכשבא המתקין, הוא לא הסכים לתת יותר מממיר 1, וכל איומי לבטל העסקה לא עזרו.
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
הגישה שלהם היא לא שאתה גנב אלא שקיימת בעיה של נדידת ממירים והחברה מפסידה מנויים נוספים. ולכן עושים מה שאפשר על מנת למגר את התופעה.בגדול יש לך 2 אופציות או שתיפול על מתקין שיעלים עין(לרוב קורה אם אין צורך בהתקנה מסובכת בחדרים שאין טלויזיה) או התחחייבות עתידית להתקנה ושכירות חודשית בחינם-גם די נפוץ למרות שלא תמיד מאשרים.וכמובן האופציה השלישית להשיג טלויזיה למעמד ההתקנה.גם כרטיס טלויזיה הולך במידה והוא מותקן עם דרייברים ותוכנה לצפיה במחשב.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
מוזר, לי דווקא לא עשו עניינים בזמנו עם התקנה של שני ממירים בסלון.orenP כתב:תהיה חייב להשיג טלוויזיות נוספות משכן\בן משפחה\ או ווטאבר.
קרה לי מקרה שגרתי בדירת סטודיו וכשחיברו אותי סיכמתי על שני ממירים וכשבא המתקין, הוא לא הסכים לתת יותר מממיר 1, וכל איומי לבטל העסקה לא עזרו....
אחד חובר לטלוויזיה והשני למכשיר הוידאו.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
כלומר אתה לא משלם על התקנה בכלל?liqnit כתב:עדכון קצר: כרגע הם נותנים זיכוי מלא להתקנה נוספת עבור ממיר בודד ,לגבי השני אני אנסה לשכנע את הטכנאי......
אני נמצא בלבי מו"מ לגבי התקנה עבור הבת שלי - וגם אחרי ויכוחים רבים YES הורידו לי רק 100 שקל מה - 285 הנדרשים.
איך הצלחת לאפס לגמרי את ה"קנס" החדש הזה?
הזיכוי הוא רק עבור התקנה נוספת - עדיין עולה לי 285ami9 כתב:כלומר אתה לא משלם על התקנה בכלל?liqnit כתב:עדכון קצר: כרגע הם נותנים זיכוי מלא להתקנה נוספת עבור ממיר בודד ,לגבי השני אני אנסה לשכנע את הטכנאי......
אני נמצא בלבי מו"מ לגבי התקנה עבור הבת שלי - וגם אחרי ויכוחים רבים YES הורידו לי רק 100 שקל מה - 285 הנדרשים.
איך הצלחת לאפס לגמרי את ה"קנס" החדש הזה?...
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
התקנת ממיר ללא טלויזיה
לפני כחצי שנה עברנו דירה עם 3 ממירים.
ההתקנה תואמה ליומיים לפני שעברנו בפועל. הבאתי טלויזיה אחת בלבד ואכן עשו קולות של אי אפשר להתקין את שני הממירים האחרים. לאחר שיחה עם המוקד הטלפוני שלהם, הסכימו להעביר כבלים ולהכין הכל אך חסמו את שני הממירים האחרים. אחרי שעברנו "שיחררו" את הממירים הנותרים בטלפון. ייתכן והסכימו לקומבינה הזו מאחר וחששו כי אנטוש אותם (דבר שכבר הייתי מוכן לעשות) אחרת לא ברור לי איך הם יודעים שאכן חיברתי טלוויזיה לממיר (הממירים לא מחוברים לקו הטלפון)/
ההתקנה תואמה ליומיים לפני שעברנו בפועל. הבאתי טלויזיה אחת בלבד ואכן עשו קולות של אי אפשר להתקין את שני הממירים האחרים. לאחר שיחה עם המוקד הטלפוני שלהם, הסכימו להעביר כבלים ולהכין הכל אך חסמו את שני הממירים האחרים. אחרי שעברנו "שיחררו" את הממירים הנותרים בטלפון. ייתכן והסכימו לקומבינה הזו מאחר וחששו כי אנטוש אותם (דבר שכבר הייתי מוכן לעשות) אחרת לא ברור לי איך הם יודעים שאכן חיברתי טלוויזיה לממיר (הממירים לא מחוברים לקו הטלפון)/
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
המצב שלך שונה,אצלך היה מדובר במעבר דירה וזה חיבור לקוח חדש.ואכן זה הנוהל במעבר דירה כשאין את כל הטלויזיות מכינים תשתית ומחשיכים את הממירים שאין להם טלויזיה.ככה זה הנוהל וזה לא קשור לפחד שלהם מנטישה שלך.