נוסע ללונדון - צריך המלצות
שלום לכולם,
אני אהיה בלונדון בשבוע האחרון של דצמבר. משיטוט באתרי המלונות השונים אני נתקל במבחר גדול של מלונות עם חוות דעת שונות על כל מלון.
מכיוון שאני מעריך את דעתם של חברי הפורום הזה, אשמח אם תמליצו על מלון/מקום לישון.
בגדול, מה שאני מחפש:
א. לא משהו מפואר, החדר צריך להיות מספיק גדול כדי להכיל 3 אנשים מבוגרים.
ב. שיהיה קרוב ל-TUBE.
אגב, אם יש לכם המלצות על אתרים/מקומות לבקר בהם או אפילו מוצרים ששווה לקנות אותם שם אני גם אשמח. אני יודע שיש איזה סייל גדול בחנויות ביום שלאחר חג המלד. שווה משהו?
תודה מראש.
אני אהיה בלונדון בשבוע האחרון של דצמבר. משיטוט באתרי המלונות השונים אני נתקל במבחר גדול של מלונות עם חוות דעת שונות על כל מלון.
מכיוון שאני מעריך את דעתם של חברי הפורום הזה, אשמח אם תמליצו על מלון/מקום לישון.
בגדול, מה שאני מחפש:
א. לא משהו מפואר, החדר צריך להיות מספיק גדול כדי להכיל 3 אנשים מבוגרים.
ב. שיהיה קרוב ל-TUBE.
אגב, אם יש לכם המלצות על אתרים/מקומות לבקר בהם או אפילו מוצרים ששווה לקנות אותם שם אני גם אשמח. אני יודע שיש איזה סייל גדול בחנויות ביום שלאחר חג המלד. שווה משהו?
תודה מראש.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2789
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
מלון בסיסי, זול יחסית וכולל חדרים לשלושה (מנסיון) הוא
http://www.findlondonhotel.com/royalnat.htm
Bedford Way, Russell Square
קרוב לטיוב ולאוטובוסים בכיכר
http://www.findlondonhotel.com/royalnat.htm
Bedford Way, Russell Square
קרוב לטיוב ולאוטובוסים בכיכר
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מה התקציב? מלונות בלונדון לא זולים בכלל..אבל תן סדר גודל ויהיה אפשר לדעת איך לחפש. לא כדאי ללכת על הכי זול.
לגבי אתרים? יש אינסוף. ממי מורכבת הקבוצה? מה מעניין אתכם? מה רמת האנגלית בקבוצה? האחרון אני שואל, כי אני מאוד ממליץ ללכת לאחד מהסיורים של ה london walk company - כמעט בכל ביקור שלי אני הולך לאחד, והם נורא כיפיים.
לגבי אתרים? יש אינסוף. ממי מורכבת הקבוצה? מה מעניין אתכם? מה רמת האנגלית בקבוצה? האחרון אני שואל, כי אני מאוד ממליץ ללכת לאחד מהסיורים של ה london walk company - כמעט בכל ביקור שלי אני הולך לאחד, והם נורא כיפיים.
מספיקלי,
תודה על ההמלצה, אני אבדוק את המלון.
FIRE_WIRE,
אני אחפש את השרשור. כמה זמן צריך למוזיאון המדע?
sam22,
אני לא זוכר בדיוק לאילו אתרים הגעתי, השתמשתי בגוגל בעיקר. אני אבדוק את tripadvisor.
mrunderhill,
אני מקווה לא לעבור את ה-100 פאונד ללילה, וגם זה בלחץ... אבל אני מבין שזו לונדון וזה כריסטמס אז...
הקבןצה מורכבת ממני ועוד 2 חברים בגילי (עשרים ושמונה) ברמת אנגלית טובה מאוד.
2 מאיתנו מתעניינים בכל הנושא של טכנולוגיה, גאדג'טים, מדע ואני גם מתעניין בהיסטוריה של המקום, במיוחד תקופת מלחמת העולם השנייה. השלישי חולה על כדורגל (אנחנו מתכננים קפיצה למנצ'סטר לראות משחק). מקווים גם לתפוס איזו הופעה.
Asher,
אני אבדוק את האתר.
תודה לכולם.
FIRE_WIRE,
sam22,
אני לא זוכר בדיוק לאילו אתרים הגעתי, השתמשתי בגוגל בעיקר. אני אבדוק את tripadvisor.
mrunderhill,
אני מקווה לא לעבור את ה-100 פאונד ללילה, וגם זה בלחץ... אבל אני מבין שזו לונדון וזה כריסטמס אז...
2 מאיתנו מתעניינים בכל הנושא של טכנולוגיה, גאדג'טים, מדע ואני גם מתעניין בהיסטוריה של המקום, במיוחד תקופת מלחמת העולם השנייה. השלישי חולה על כדורגל (אנחנו מתכננים קפיצה למנצ'סטר לראות משחק). מקווים גם לתפוס איזו הופעה.
Asher,
אני אבדוק את האתר.
תודה לכולם.
כמה נקודות:
* אם אתה מתעניין בתקופת המלחמה, אז אל תפספס את חדרי המלחמה של צ'רצ'יל. האמת שהייתי שם מזמן ולא בביקור האחרון, אך זוכר שהיה מעניין.
* בביקור האחרון התאכזבתי קצת ממוזיאון המדע. עשו אותו קצת יותר מידי עם אוריינטציה לילדים. אני הייתי משקיע יותר זמן (כמה שעות) במוזיאון הטבע. שים לב ששני המוזיאונים הללו סמוכים אחד לשני.
* עוד מוזיאונים מומלצים (לא מיד ראשונה) בעינייני טכנולוגיה (אך לאו דווקא מודרנית) זה מוזיאון התחבורה ומוזיאון הRAF .
* שלא תקבל את הרושם הלא נכון: אני לא ממליץ ללכת ליותר מידי מוזיאונים אלא רק במידה. ללכת לכל מה שציינתי זה מוגזם.
* אתר תיירות קלאסי של לונדון זה כמובן המצודה (Tower of London). אם פעם ראשונה בלונדון, אז מומלץ.
* הוזכר פה priceline. עוד אתר דומה שגם מוכר בשיטת opaque שבה אתה לא יודע מה שם המלון מראש, זה hotwire. אין לי ניסיון איתו באנגליה, אבל יש ניסיון טוב בארה"ב.
תעשה חיים
* אם אתה מתעניין בתקופת המלחמה, אז אל תפספס את חדרי המלחמה של צ'רצ'יל. האמת שהייתי שם מזמן ולא בביקור האחרון, אך זוכר שהיה מעניין.
* בביקור האחרון התאכזבתי קצת ממוזיאון המדע. עשו אותו קצת יותר מידי עם אוריינטציה לילדים. אני הייתי משקיע יותר זמן (כמה שעות) במוזיאון הטבע. שים לב ששני המוזיאונים הללו סמוכים אחד לשני.
* עוד מוזיאונים מומלצים (לא מיד ראשונה) בעינייני טכנולוגיה (אך לאו דווקא מודרנית) זה מוזיאון התחבורה ומוזיאון הRAF .
* שלא תקבל את הרושם הלא נכון: אני לא ממליץ ללכת ליותר מידי מוזיאונים אלא רק במידה. ללכת לכל מה שציינתי זה מוגזם.
* אתר תיירות קלאסי של לונדון זה כמובן המצודה (Tower of London). אם פעם ראשונה בלונדון, אז מומלץ.
* הוזכר פה priceline. עוד אתר דומה שגם מוכר בשיטת opaque שבה אתה לא יודע מה שם המלון מראש, זה hotwire. אין לי ניסיון איתו באנגליה, אבל יש ניסיון טוב בארה"ב.
תעשה חיים
משה
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אז כמו שכולם אומרים, PRICELINE יכול לתת מחירים טובים, וtripadvisor יתן ביקורות על מלונות.gorelshv כתב:מספיקלי,
FIRE_WIRE,
sam22,
mrunderhill,
Asher,
אני אבדוק את האתר.
תודה לכולם....
לגבי דברים לראות: אם אתה מתעניין בתקופת מלחמת העולם השניה , יש שני אתרים מאוד מומלצים: ה Imperial War Museum שזה מוזיאון שלם שמוקדש לתקופה ממלחמת העולם הראשונה ועד היום, והכניסה אליו חינם למעט תערוכות מיוחדות.
השני הוא ה Cabinet War Rooms. אפשר ללכת מהIWM לכאן (בסביבות ה20 ד'). חדרי המלחמה הם הבונקרים התת קרקעיים בהם ישבו צ'רצ'יל והקבינט הבריטי ומשם נהלו את מלחמת העולם השניה. שניהם חוויה מאוד מעניינת למי שמתעניין בהיסטוריה הזו.
כדורגל זה כדורגל - תמיד מומלץ, ואני ממליץ גם לבדוק באתר www.walks.com - אלו חבר'ה שעושים סיורים רגליים מודרכים בלונדון, כל אחד אורך כשעתיים, חברה ותיקה ומומלצת. כל יום יש מגוון אחר של סיורים אז שווה לבדוק.
לגבי הופעות - אם לא איכפת לכם לעמוד קצת בתור אפשר למצוא כרטיסים מוזלים לאותו יום בדוכן tkts בלסטר סקוור.
לגבי קניה של אלקטרוניקה - יש מס' חנויות שמרוכזות בTottenham Court Road - יורדים בתחנה בשם הזה שנמצאת בקצה המזרחי של רח' אוקספורד ובבלוקים הראשונים כשעולים צפונה יש המון חנויות אלקטרוניקה. לא יודע כמה יותר זול מהארץ אבל שווה לנסות.
מבחינת תחבורה - כדאי לקנות מה שנקרא שם כרטיס oyster. טוענים אותו בכסף והוא טוב לרכבת התחתית וגם לאוטובוסים. הפלוס הגדול - לא תשלם מעבר למחיר של כרטיס חופשי יומי. כלומר עם חופשי יומי עולה 8 פאונד, אתה תשלם את המחיר הנמוך בין עלות כל נסיעה בודדת ל8 פאונד. מה שעוד מומלץ - תתעדכן בtfl.gov.uk לגבי סגירות של קווים. כל סופ"ש סוגרים שם משהו.