טלויזיה ראשונה - 50 אינץ' זקוק להמלצות
אהלן.
רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישת טלויזיה חדשה. אני די סגור על פלזמה (גם כי יותר זול וגם כי למיטב הבנתי בצפייה בכבלים רגילים רואים טוב יותר ברוב המקרים).
אני רוצה להוציא בסביבות ה4500 שקל על פלזמה FHD ולא הצלחתי למצוא בחיפוש בפורום המלצות מתאימות (או שהגודל לא מתאים או שהמחיר בהמלצות לדגמים יקרים מדי).
יש למישהו המלצות? (מרחק צפייה 3.5 מטר - אני יודע ש50 אולי קטן אבל אני לא רוצה להוציא עכשיו המון כסף)
חשבתי על סמסונג C550 או C530 (מה ההבדל העיקרי ביניהן?). האם יש אופציות טובות יותר או שוות ערך בפחות כסף??
המון המון תודה
רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישת טלויזיה חדשה. אני די סגור על פלזמה (גם כי יותר זול וגם כי למיטב הבנתי בצפייה בכבלים רגילים רואים טוב יותר ברוב המקרים).
אני רוצה להוציא בסביבות ה4500 שקל על פלזמה FHD ולא הצלחתי למצוא בחיפוש בפורום המלצות מתאימות (או שהגודל לא מתאים או שהמחיר בהמלצות לדגמים יקרים מדי).
יש למישהו המלצות? (מרחק צפייה 3.5 מטר - אני יודע ש50 אולי קטן אבל אני לא רוצה להוציא עכשיו המון כסף)
חשבתי על סמסונג C550 או C530 (מה ההבדל העיקרי ביניהן?). האם יש אופציות טובות יותר או שוות ערך בפחות כסף??
המון המון תודה
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אחרי בדיקה שעשיתי בימים האחרונים רכשתי פלזמה 51" של סמסונג דגם PS51D490, זה אומנם לא FHD אבל ממילא רוב הצפיה היא בערוצים 2/10 ובנוסף אהבתי את איכות התמונה שלה יותר משל פלזמות אחרות באותה רמת מחיר והיא גם 3D.
השגתי אותה ב4250 ש"ח כולל 2 זוגות משקפיים ו4 סרטים.
השגתי אותה ב4250 ש"ח כולל 2 זוגות משקפיים ו4 סרטים.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תתחדש חבר יקר, רכשת מסך מדהים !
יש לי את אחיו הגדול ה-D550, בהחלט מרשים..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: lg vs samsung
אפילו לא בצחוק .yaarix כתב:המון תודה.
האם הLG באותה רמה של הסמסונג? (אני ממש לא צריך כרגע 3D)....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מה ?9000es כתב:אפילו לא בצחוק .yaarix כתב:המון תודה.
האם הLG באותה רמה של הסמסונג? (אני ממש לא צריך כרגע 3D).......
לדעתי ה LG טובה מהסמסונג
תקרא עליה ביקורות חות מההשתקפות היא דיי מושלמת מבחינת איכות תמונה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מה מרחק הצפיה שלך?Nunatak כתב:אחרי בדיקה שעשיתי בימים האחרונים רכשתי פלזמה 51" של סמסונג דגם PS51D490, זה אומנם לא FHD אבל ממילא רוב הצפיה היא בערוצים 2/10 ובנוסף אהבתי את איכות התמונה שלה יותר משל פלזמות אחרות באותה רמת מחיר והיא גם 3D.
השגתי אותה ב4250 ש"ח כולל 2 זוגות משקפיים ו4 סרטים....
- טלHD
- גורו

הדגמים שכתבת עליהם הם דגמי 2010.yaarix כתב:אהלן.
המון המון תודה...
דגמי 2011 הם D490 + D550
אם מרחק הצפיה של 3.5 מטר, לא תראה שום הבדל בינהן.
וגם מכוון שאתה רוצה לחסוך, לך על 51D490 + שתי זוגות משקפיים ותשאר גם עם עודף.
אני מציע שתתן לעיניים שלך לשפוט.9000es כתב:אפילו לא בצחוק .yaarix כתב:המון תודה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- טלHD
- גורו

יופי...אז עשית בשכל שהלכת על D490.Nunatak כתב:3-3.5 מטר, תלוי בנקודת הצפיה.טלHD כתב:
מה מרחק הצפיה שלך?......
ממרחק של יותר מ 3 מטר לא היית מבחין בהבדל בינהן.
ההבדל של FHD היה נראה רק מפחות מ 3 מטר מרחק צפיה.
- טלHD
- גורו

דניאל1983דניאל1983 כתב:מה ?9000es כתב:אפילו לא בצחוק .yaarix כתב:המון תודה.
לדעתי ה LG טובה מהסמסונג
תקרא עליה ביקורות חות מההשתקפות היא דיי מושלמת מבחינת איכות תמונה...
מה שכתבת ממש הזוי... זה אחד המסכים הכי פחות מדוייקים בצבעים עם איכות תמונה בינונית מינוס.
ותראה איפה הוא ממוקם בטבלה במדד איכות תמונה של פלאזמות עכשוויות...מקום 5 מהסוף !
ציון 6 מתוך 10 במדד איכות תמונה.
http://plasmatvbuyingguide.com/plasmatv ... eviews.php
כן טעות שלי הסתקלתי על הדגם הפחות טוב
http://www.avforums.com/review/LG-PK350 ... eview.html
מוזר זה דגם פחות מתקדם שהוא בתאכלס יותר טוב
http://www.avforums.com/review/LG-PK350 ... eview.html
מוזר זה דגם פחות מתקדם שהוא בתאכלס יותר טוב
תודה רבה לכל מי שהגיב. אני חושב שאני מתלבט כרגע בין ה samsung PS51D490 לבין ה lg 50PK350. יש למישהו משהו נחרץ לומר לגבי אחת מהם?
בנוסף רציתי לשאול האם לא כדאי לרכוש מסך LED באותו מחיר של חברה פחות מוכרת או דגם שנחשב לא הכי טוב מדגמי הLED. האם התמונה של הLED לא בכל מקרה טובה יותר?
המון המון תודה
בנוסף רציתי לשאול האם לא כדאי לרכוש מסך LED באותו מחיר של חברה פחות מוכרת או דגם שנחשב לא הכי טוב מדגמי הLED. האם התמונה של הLED לא בכל מקרה טובה יותר?
המון המון תודה
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
מה בנוגע לX30 של פנסוניק? למה היא מחוץ לתמונה?