הנה דוגמה מרמקול הרבה פחות מפלצתי - המוניטור אודיו סילבר RX6:

גם הרמקולים של B&W CM-9 מגיעים עם בסיסים .epony כתב:הרבה רמקולים מהרמות הגבוהות מגיעים עם בסיסים (נקראים גם Plinth) באנגלית - המטרה המוצהרת היא הגדלת היציבות של הרמקול...
הנה דוגמה מרמקול הרבה פחות מפלצתי - המוניטור אודיו סילבר RX6:
...

שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
קליפש RC7 מול פרדיים 690 .
מה דעתכם ? מישהו מרים את הכפפה ?
...
istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...
הפארדים כמה ליגות מעל מבחינת איכות בניה,מחיר וכמובן סאונד....

ואני מניח ששמעת את שניהם באותם התנאים, עם אותה הגברה וכו' .istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...

נשבע לך לא רוצה להדליק אף אחד אבל רבאק זה כמו מאזדה 3 והאודי.LiorShap כתב:istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...
![]()
יש לי הרגשה שאתה הולך להדליק פה מישהו...
יהיה מעניין....

תשמע את הקליפש אני לא צריך לשמוע. יודע איך הם נשמעים והם ממש לא בשביל האוזן שלי . את הפארדים שמעתי מחובר לרסיבר ימאהה ופעם אחרת לפאור של אנטם. נשמע חבלז.sufgi כתב:ואני מניח ששמעת את שניהם באותם התנאים, עם אותה הגברה וכו' .istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...
הפארדים כמה ליגות מעל מבחינת איכות בניה,מחיר וכמובן סאונד.......

daycalon כתב:חברה יש מספיק זמן לל"ג בעומר.
...

אין לי צורך לחשוב אחרת, אם לא שמעת את הקליפש אז כל השיחה מיותרת, וכך גם ההערה שלך.istarmini כתב:תשמע את הקליפש אני לא צריך לשמוע. יודע איך הם נשמעים והם ממש לא בשביל האוזן שלי . את הפארדים שמעתי מחובר לרסיבר ימאהה ופעם אחרת לפאור של אנטם. נשמע חבלז.sufgi כתב:ואני מניח ששמעת את שניהם באותם התנאים, עם אותה הגברה וכו' .istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...
שתי חברות שרחוקות אחת מהשניה שנות אור. הפארדים זו ליגה אחרת ואין להשוות אותה לקליפש לפחות לאוזני, כן? אתה יכול לחשוב אחרת ואני אכבד את דעתך....

לא שמעתי את הסנטר שלהם אבל שמעתי גם שמעתי רמקולים שלהם וזה פשוט אסון. לא קונה את הסיפורים של רמקולים לקולנוע ורמקולם למוזיקה. רמקול טוב זה רמקול טוב גם וגם. והקליפש לאוזני זה רמקול גרוע .אבל מדובר באוזן שלי אולי לאוזן שלך מדובר ברמקול אולטימטיבי.sufgi כתב:אין לי צורך לחשוב אחרת, אם לא שמעת את הקליפש אז כל השיחה מיותרת, וכך גם ההערה שלך.istarmini כתב:תשמע את הקליפש אני לא צריך לשמוע. יודע איך הם נשמעים והם ממש לא בשביל האוזן שלי . את הפארדים שמעתי מחובר לרסיבר ימאהה ופעם אחרת לפאור של אנטם. נשמע חבלז.sufgi כתב:istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...
ואני מניח ששמעת את שניהם באותם התנאים, עם אותה הגברה וכו' ....
שתי חברות שרחוקות אחת מהשניה שנות אור. הפארדים זו ליגה אחרת ואין להשוות אותה לקליפש לפחות לאוזני, כן? אתה יכול לחשוב אחרת ואני אכבד את דעתך.......

לקליפש יש חותם סאונד ידוע ומוכר. שום כלום לא חדש בסנטר הזה.sufgi כתב:לא אמרתי מילה טובה או מילה רעה על קליפש.
אבל להחליט שדגם מסויים של רמקול הוא גרוע מבלי לשמוע אותו, זה לא רציני....
לא נמאס לך לחזור בכל פעם על אותו דבר,תנאים, הגברה,שאר ירקות והשד יודע מה? הפראדיים זו ליגה אחרת לגמרי ואין בכלל מקום להשוות,sufgi כתב:ואני מניח ששמעת את שניהם באותם התנאים, עם אותה הגברה וכו' .istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...

yarino כתב:לא נמאס לך לחזור בכל פעם על אותו דבר,תנאים, הגברה,שאר ירקות והשד יודע מה? הפראדיים זו ליגה אחרת לגמרי ואין בכלל מקום להשוות,sufgi כתב:istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...
אתה מוזמן אליי לשמוע את הפראדיים סטודיו 100 שזה רמקול אחד לפני ספינת הדגל שלהם, אני מבטיח לך שדעתך תשתנה....
istarmini כתב:yarino כתב:לא נמאס לך לחזור בכל פעם על אותו דבר,תנאים, הגברה,שאר ירקות והשד יודע מה? הפראדיים זו ליגה אחרת לגמרי ואין בכלל מקום להשוות,sufgi כתב:istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...
אתה מוזמן אליי לשמוע את הפראדיים סטודיו 100 שזה רמקול אחד לפני ספינת הדגל שלהם, אני מבטיח לך שדעתך תשתנה....![]()
רד למחתרת אני מחפה עליך....

פארדיים היא אכן ליגה אחרת מקליפש. ליגה ארצית לעומת ליגת העל. פארדיים היא חברה קנדית קטנה משנות השמונים שהחלה כחברה מתמחה ברמקולים in wall עם הזמן החלה ליצר גם רמקולים גדולים ע"י רכישת דרייברים מצד שלישי (אז) ועיצוב בוקסות יפות במיוחד עם גימורים אקזוטים. היא לא פעם הגדילה לעשות וצבעה את האלמנטים עצמם על מנת לתת פתרון יפה לעין.yarino כתב:לא נמאס לך לחזור בכל פעם על אותו דבר,תנאים, הגברה,שאר ירקות והשד יודע מה? הפראדיים זו ליגה אחרת לגמרי ואין בכלל מקום להשוות,sufgi כתב:ואני מניח ששמעת את שניהם באותם התנאים, עם אותה הגברה וכו' .istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...
אתה מוזמן אליי לשמוע את הפראדיים סטודיו 100 שזה רמקול אחד לפני ספינת הדגל שלהם, אני מבטיח לך שדעתך תשתנה....

ברוך שובךdanlior כתב:פארדיים היא אכן ליגה אחרת מקליפש. ליגה ארצית לעומת ליגת העל. פארדיים היא חברה קנדית קטנה משנות השמונים שהחלה כחברה מתמחה ברמקולים in wall עם הזמן החלה ליצר גם רמקולים גדולים ע"י רכישת דרייברים מצד שלישי ועיצוב בוקסות יפות במיוחד עם גימורים אקזוטים. היא לא פעם הגדילה לעשות וצבעה את האלמנטים עצמם על מנת לתת פתרון יפה לעין.yarino כתב:לא נמאס לך לחזור בכל פעם על אותו דבר,תנאים, הגברה,שאר ירקות והשד יודע מה? הפראדיים זו ליגה אחרת לגמרי ואין בכלל מקום להשוות,sufgi כתב:ואני מניח ששמעת את שניהם באותם התנאים, עם אותה הגברה וכו' .istarmini כתב:שני סנטרים ברמות שונות לגמרי . מבחנים לא יועילו פה.LiorShap כתב:היה מעניין לעשות מבחן ראש בראש על שני סנטרים מפלצות -
...
חברת קליפש לעומת זאת היא חברה אמריקאית משנות הארבעים שתמיד היתה לאחת מהחברות החשובות בתחום. היא נוסדה ע"י פול קליפש, אחד ממהנדסי הסאונד החשובים בתחום שאחראי על פיתוח רכיב הרמקול מסוג ה"הורן".
במשך שבעים השנה האחרונות קליפש ממשיכה לפתח ולשפר את הטכנולוגיה שלה ולהתאימו לצורכי השוק באותה התקופה.
איציק, תתחדש יש לך רמקולים מדהימים בעלי רכיבים מאווד יחודיים - החל מטוויטר ההורן המיוחד ועד הוופרים שעשויים מחומר קרמי-מטאלי. פיתוח של החברה שנותן את הרזולוציה, האיכות והמוסיקאליות של רכיבים קרמיים יחד עם הדנמיות והעמידות של רכיבים מטאליים.
אהה, ודרך אגב: yarino - רק מקווה שברור לך שלו היית רוצה לרכוש את ה"רמקול אחד לפני ספינת הדגל של" קליפש, היית צריך למכור את הדירה שלך על מנת לממן אותו........
חבל שחוסר ידע לפעמים מוביל לחוסר פירגון לא מוצדק. כשגרתי בארה"ב בשנות השמונים (לפני שחברת פארדיים קמה) לכל מקום אשר הלכתי שמעתי רק פירגונים והערכה לחברת קליפש על כל ההסטוריה שלה (כבר אז).
חבל שחוסר יצוג בארץ גרם לכל כך הרבה דיעות קדומות ומוטעות כלפיה....