Once Upon A Time
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
סדרת פנטזיה חדשה מהמפיקים של "אבודים".
למישהו יצא לראות?
עד עכשיו ארבעה פרקים כבר תורגמו לעברית. בראשון יש סנכרון ל-WEB DL, מקווה שכך יהיה גם בפרקים הבאים.
למישהו יצא לראות?
עד עכשיו ארבעה פרקים כבר תורגמו לעברית. בראשון יש סנכרון ל-WEB DL, מקווה שכך יהיה גם בפרקים הבאים.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Guyezra תודה
אני מקווה שהסדרה לא תאכזב, כי מדובר בז'אנר האהוב עליי ביותר
אני מקווה שהסדרה לא תאכזב, כי מדובר בז'אנר האהוב עליי ביותר
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

ראיתי את הפרק הראשון.
בהחלט משאיר טעם לעוד, רק שיוסיפו כבר סנכרון ל-WEB DEL

בהחלט משאיר טעם לעוד, רק שיוסיפו כבר סנכרון ל-WEB DEL
פרק חמישי וכבר מתחיל לצלוע. הם דורכים במקום לדעתי.
זה אמנם יותר טוב מכלום אבל הבעיות המרכזיות זה שהשחקנים הטובים באמת בסדרה
הם שחקני המשנה משנה (רוברט קרלייל התותח, סבא גפטו והצרצר)
אבל דווקא במרכז הסדרה בחרו לשים שחקני בלאי במיוחד שלגיה והנסיך המקסים (והחברה הבלונדינית שלו)
ויש עוד כמה כאלה.
אבל מה אני מבין.......
זה אמנם יותר טוב מכלום אבל הבעיות המרכזיות זה שהשחקנים הטובים באמת בסדרה
הם שחקני המשנה משנה (רוברט קרלייל התותח, סבא גפטו והצרצר)
אבל דווקא במרכז הסדרה בחרו לשים שחקני בלאי במיוחד שלגיה והנסיך המקסים (והחברה הבלונדינית שלו)
ויש עוד כמה כאלה.
אבל מה אני מבין.......
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
ראיתי את כל הפרקים.
התחיל מעניין אבל לדעתי מתחילים להסחף לצדדים ומפספסים את העלילה העיקרית .
אם עוד כמה פרקים לא יתקדם כנראה אפסיק לראות כל שבוע אלא אתחיל לאגור..
התחיל מעניין אבל לדעתי מתחילים להסחף לצדדים ומפספסים את העלילה העיקרית .
אם עוד כמה פרקים לא יתקדם כנראה אפסיק לראות כל שבוע אלא אתחיל לאגור..
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
מסכים.
אחת הבעיות העיקריות של סדרות חדשות שהן מגיעות עם נושא מפוצץ ואז הם מגלים שאם הם יגיעו ליעד (הסרת הקללה במקרה הזה) תגמר הסדרה. ולכן הם הם חייבים למשוך ולמשוך, ויש צורך להיות מאוד כשרוני למשוך סדרה סביב נושא אחד כמו שעשו בגאונות באבודים ומצליחים באופן מפתיע במיחד עם הסדרה "סוכן מחוק" שכבר מזמן הבנו שהוא לעולם לא יגיע לאן שהוא חותר - הרי גם ככה מסובבים אותנו סביב הנושא שכבר עבר זמנו בעונה השניה
:)
אחת הבעיות העיקריות של סדרות חדשות שהן מגיעות עם נושא מפוצץ ואז הם מגלים שאם הם יגיעו ליעד (הסרת הקללה במקרה הזה) תגמר הסדרה. ולכן הם הם חייבים למשוך ולמשוך, ויש צורך להיות מאוד כשרוני למשוך סדרה סביב נושא אחד כמו שעשו בגאונות באבודים ומצליחים באופן מפתיע במיחד עם הסדרה "סוכן מחוק" שכבר מזמן הבנו שהוא לעולם לא יגיע לאן שהוא חותר - הרי גם ככה מסובבים אותנו סביב הנושא שכבר עבר זמנו בעונה השניה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אני סבור שברוב המקרים, הסדרה עושה את השחקנים ולא ההפך.
לא הכרתי אף אחד מהשחקנים שהופיעו ב"אבודים". כנ"ל "שובר שורות" ועוד עשרות דוגמאות.
מי שמע על ג'יימס גנדולפיני לפני הסופרנוס?
זה כמובן שונה לגמרי מהדוגמא של סטיב בושמי שמגיע ל"אמפריית הפשע" על תקן של כוכב על.
בקיצור, כמובן שלוקחים בחשבון את יכולת המשחק של הקאסט, אבל בסופו של דבר מה שיקבע, אם הסדרה תרוץ הלאה לעונה שנייה או תיפול- זה התסריט והיכולת של המפיקים ליצור עניין אצל קהל הצופים...
לא הכרתי אף אחד מהשחקנים שהופיעו ב"אבודים". כנ"ל "שובר שורות" ועוד עשרות דוגמאות.
מי שמע על ג'יימס גנדולפיני לפני הסופרנוס?
זה כמובן שונה לגמרי מהדוגמא של סטיב בושמי שמגיע ל"אמפריית הפשע" על תקן של כוכב על.
בקיצור, כמובן שלוקחים בחשבון את יכולת המשחק של הקאסט, אבל בסופו של דבר מה שיקבע, אם הסדרה תרוץ הלאה לעונה שנייה או תיפול- זה התסריט והיכולת של המפיקים ליצור עניין אצל קהל הצופים...
אתמול התחלתי לראות את HOMELAND ואתה מרגיש כבר ב 10 דקות הראשונות את האיכות בזכות הליהוק המרשים - 3 שחקני קולנוע איכותיים שמרימים את הרמה של הסדרה. משהו שחסר מאוד ב ONCE - זה לא שאין להם שחקנים טובים, יש להם כמה שחקנים מעולים רק שחבל שהם שמים אותם ברקע, אלו שחקנים שעד היום שיחקו בתפקידי משנה בסדרות לא בולטות במיוחד.
באבודים אתה מרגיש מההתחלה את איכות השחקנים וכמה מהשחקנים שם הגיעו עם עבר עשיר כמו גק הוא השחקן הראשי.
מייקל שיחק בכדמות דומיננטית בסדרת המופת אוז, לוק משחק מתחילת שנות ה 80 בעשרות סרטים וסדרות, צ'ארלי נשלף היישר משר הטבעות,
אנא לוסיה שחקנית מטורפת עם עבר עשיר מאוד, אקו שחקן בולט במיוחד באוז, לפידוס האהוב עם עבר עשיר והרשימה ארוכה
:):)
בשובר שורות אתה מדבר על קאסט חזק במיוחד - וולט הוא אחד השחקנים הטובים בתעשייה (עבר עשיר מאוד), האנק אפילו עובר את וולט ברזומה
ומייק מלווה אותנו עוד מילדות
גנדולפיני ? הוא חוזק ועובה מסביב עם קאסט מצויין.
אני לא אומר ששחקנים חדשים הם לא טובים, אבודים הוא דוגמא נפלאה כמו שציינת (יש יותר חדשים מאשר מנוסים) אבל נראה לי שב ONCE יש כמה כאלה שהם לא זה ולא זה - וה לא אומר שאני יפסיק לראות, עוד לא התייאשתי ):
באבודים אתה מרגיש מההתחלה את איכות השחקנים וכמה מהשחקנים שם הגיעו עם עבר עשיר כמו גק הוא השחקן הראשי.
מייקל שיחק בכדמות דומיננטית בסדרת המופת אוז, לוק משחק מתחילת שנות ה 80 בעשרות סרטים וסדרות, צ'ארלי נשלף היישר משר הטבעות,
אנא לוסיה שחקנית מטורפת עם עבר עשיר מאוד, אקו שחקן בולט במיוחד באוז, לפידוס האהוב עם עבר עשיר והרשימה ארוכה
בשובר שורות אתה מדבר על קאסט חזק במיוחד - וולט הוא אחד השחקנים הטובים בתעשייה (עבר עשיר מאוד), האנק אפילו עובר את וולט ברזומה
ומייק מלווה אותנו עוד מילדות
גנדולפיני ? הוא חוזק ועובה מסביב עם קאסט מצויין.
אני לא אומר ששחקנים חדשים הם לא טובים, אבודים הוא דוגמא נפלאה כמו שציינת (יש יותר חדשים מאשר מנוסים) אבל נראה לי שב ONCE יש כמה כאלה שהם לא זה ולא זה - וה לא אומר שאני יפסיק לראות, עוד לא התייאשתי ):
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Eitanrn
לי אישית השחקנים לא היו מוכרים קודם. אם טרחת ובדקת, אז בטוח שדבריך נכונים.
ובכל זאת אני עדיין סבור, שברוב המקרים הסדרה היא זו שעושה את השחקנים ולא ההפך...
לי אישית השחקנים לא היו מוכרים קודם. אם טרחת ובדקת, אז בטוח שדבריך נכונים.
ובכל זאת אני עדיין סבור, שברוב המקרים הסדרה היא זו שעושה את השחקנים ולא ההפך...
אני בתעשייה אז אני חייב להכיר 
תראה שכמעט כל סדרה חדשה שיוצאת חייבת שחקני חיזוק, היום קשה למצוא סדרה בלי כוכב
והכי מצחיק זה ש ONCE מציגה ומתהדרת ב"כיכובו של רוברט קרלייל" למרות שהוא בקושי מופיע וחבל
יש להם שחקן זהב ביד - חלום של כל במאי
אני בהחלט מכיר לא מעט סדרות מצויינות בהן השחקנים הראשיים היו מוכרים חלקית אבל בגלל כשרון הם בנו את הסדרה
כמו סוכן מחוק (מלבד ברוס קמבל האדיר), היחידה (שחקנים חזקים ביותר אבל רובם היו שוליים בתעשייה),
דקסטר (רוב השחקנים ואפילו השחקן הראשי לא כאלה מוכרים כשהוא החזיק רק סדרה אחת קודמת),
המתים המהלכים (שחקנים מצויינים - כולם, והם די שחקנים טריים או בעלי נסיון מועט - דוקא את 2 המוכרים העלימו בתחילת העונה הראשונה),
המפץ הגדול ועוד ועוד
בוא נקווה בשבילהם שהסדרה תתפוס, אני סלחן לשחקנים בינוניים כל עוד הסדרה מובילה ומתקדמת לאנשהו
אפילו אם זה לאט........
תראה שכמעט כל סדרה חדשה שיוצאת חייבת שחקני חיזוק, היום קשה למצוא סדרה בלי כוכב
והכי מצחיק זה ש ONCE מציגה ומתהדרת ב"כיכובו של רוברט קרלייל" למרות שהוא בקושי מופיע וחבל
יש להם שחקן זהב ביד - חלום של כל במאי
אני בהחלט מכיר לא מעט סדרות מצויינות בהן השחקנים הראשיים היו מוכרים חלקית אבל בגלל כשרון הם בנו את הסדרה
כמו סוכן מחוק (מלבד ברוס קמבל האדיר), היחידה (שחקנים חזקים ביותר אבל רובם היו שוליים בתעשייה),
דקסטר (רוב השחקנים ואפילו השחקן הראשי לא כאלה מוכרים כשהוא החזיק רק סדרה אחת קודמת),
המתים המהלכים (שחקנים מצויינים - כולם, והם די שחקנים טריים או בעלי נסיון מועט - דוקא את 2 המוכרים העלימו בתחילת העונה הראשונה),
המפץ הגדול ועוד ועוד
בוא נקווה בשבילהם שהסדרה תתפוס, אני סלחן לשחקנים בינוניים כל עוד הסדרה מובילה ומתקדמת לאנשהו
אפילו אם זה לאט........
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

מי שמצוי בתעשייה בטוח יודע, למרות שיש לא מעט "חובבנים" ,שיכולים לשלוף נתונים בצורה לא פחות מקצועית .
בכל אופן גם אני מקווה ש ONCE תמריא, כי זהו הז'אנר המועדף עליי.
אני הרבה יותר יכול להתחבר לסדרה כזו, מאשר נניח "מד מן" עמוסת הפרסים, או "האוס" שהיא פשוט אסון להיפוכונדרים כמוני
בכל אופן גם אני מקווה ש ONCE תמריא, כי זהו הז'אנר המועדף עליי.
אני הרבה יותר יכול להתחבר לסדרה כזו, מאשר נניח "מד מן" עמוסת הפרסים, או "האוס" שהיא פשוט אסון להיפוכונדרים כמוני
את מד מן לא אהבתי - אני פשוט לא אוהב סדרות שלא מובילות לשום מקום (ובטח לא את התקופה).
את האוס אני בכוונה לא רואה על מנת לא לקבל רעיונות לבקר אצל הרופא
:)
בכל מקרה - סדרות לא עושים בשביל אנשים כמוני שמנתחים בימוי, תסריט, משחק וכל החרטה הזה שהתעשייה אוהבת (בשביל הלכלוך) - סדרות עושים בשביל הצופה הפשוט ובסוף מה שקובע זה הרייטינג והכסף ולא אם מישהו חושב שהמשחק טוב או לא. לצערי זה כל כך נכון שבישראל יש פי 100 *** מאיכות, אז עם כמה ש ONCE חורה לי קצת במשחק הוא עדיין טוב יותר מרוב החרא שיש בטלויזיה
את האוס אני בכוונה לא רואה על מנת לא לקבל רעיונות לבקר אצל הרופא
בכל מקרה - סדרות לא עושים בשביל אנשים כמוני שמנתחים בימוי, תסריט, משחק וכל החרטה הזה שהתעשייה אוהבת (בשביל הלכלוך) - סדרות עושים בשביל הצופה הפשוט ובסוף מה שקובע זה הרייטינג והכסף ולא אם מישהו חושב שהמשחק טוב או לא. לצערי זה כל כך נכון שבישראל יש פי 100 *** מאיכות, אז עם כמה ש ONCE חורה לי קצת במשחק הוא עדיין טוב יותר מרוב החרא שיש בטלויזיה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה צודק במאה אחוז.
רק הרייטינג הוא זה שיכול להרים סדרה ולמשוך אותה לשש עונות ויותר, או לקבור אותה אחרי עונה אחת בלבד...
דרך אגב, צפיתי אתמול שוב בפרק הראשון ומאוד נהניתי.
בצפייה שניה הרבה פעמים שמים לב לפרטים שנשמטים ממך בפעם הראשונה.
שוב אני מקווה שתהיה לסדרה הזו המשכיות, כי יש לה המון פוטנציאל.
גם המוסיקה נהדרת, וזה דבר שאצלי מאוד מאוד תופס!
רק הרייטינג הוא זה שיכול להרים סדרה ולמשוך אותה לשש עונות ויותר, או לקבור אותה אחרי עונה אחת בלבד...
דרך אגב, צפיתי אתמול שוב בפרק הראשון ומאוד נהניתי.
בצפייה שניה הרבה פעמים שמים לב לפרטים שנשמטים ממך בפעם הראשונה.
שוב אני מקווה שתהיה לסדרה הזו המשכיות, כי יש לה המון פוטנציאל.
גם המוסיקה נהדרת, וזה דבר שאצלי מאוד מאוד תופס!
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מכיר את הסדרה, אבל יש רק שתי אופציות:
או ירידה חזקה ברייטינג
או קשיים/מחלוקות שהתגלו בתוך צוות ההפקה/שחקנים
או ירידה חזקה ברייטינג
או קשיים/מחלוקות שהתגלו בתוך צוות ההפקה/שחקנים