הוספת יציאות PRE OUT לרסיבר
הי,
הבנתי שיש מקרים (הרסיבר שלי - אונקיו 607 הוא אחד מהמקרים) שבהם ניתן להוסיף יציאות PRE OUT לרסיבר.
לפני שאני מברר עם החנות/טכנאי הייתי רוצה לשמוע חוות דעת (חסרת אינטרסים) על הפתרון הזה.
מצד אחד מדובר בפתרון שעלותו קטנה מ1000 ש"ח, וזה כמובן יחסוך לי את עלות שדרוג הרסיבר (רציתי לשדרג רק בגלל שאין לי יציאות PRE OUT)
האם יש צד שני? מבחינת איכות, תקלות, או בכלל?
תודה
מטי.
הבנתי שיש מקרים (הרסיבר שלי - אונקיו 607 הוא אחד מהמקרים) שבהם ניתן להוסיף יציאות PRE OUT לרסיבר.
לפני שאני מברר עם החנות/טכנאי הייתי רוצה לשמוע חוות דעת (חסרת אינטרסים) על הפתרון הזה.
מצד אחד מדובר בפתרון שעלותו קטנה מ1000 ש"ח, וזה כמובן יחסוך לי את עלות שדרוג הרסיבר (רציתי לשדרג רק בגלל שאין לי יציאות PRE OUT)
האם יש צד שני? מבחינת איכות, תקלות, או בכלל?
תודה
מטי.
שלום,
בטוח ששווה לך להשקיע 1000 ש"ח ברסיבר שאת הדגם שהחליף אותו, ה 608 , ניתן להשיג ב 3000 ש"ח חדש?...
בשביל מה אתה צריך PRE-OUT ?
אם בשביל לחבר את הקדמיים לאינטגרייטד, אז ממילא האונקיו יגביר רק את הסנטר והאחוריים ובמצב כזה הייתי שוקל למכור אותו ולקנות רסיבר מקביל אליו ביד 2 שיש לו יציאות PRE-OUT .
לדעתי, לא מדובר ברסיבר סופר איכותי או סופר מיוחד ששווה את ההתעסקות הזאת.
ארז
בטוח ששווה לך להשקיע 1000 ש"ח ברסיבר שאת הדגם שהחליף אותו, ה 608 , ניתן להשיג ב 3000 ש"ח חדש?...
בשביל מה אתה צריך PRE-OUT ?
אם בשביל לחבר את הקדמיים לאינטגרייטד, אז ממילא האונקיו יגביר רק את הסנטר והאחוריים ובמצב כזה הייתי שוקל למכור אותו ולקנות רסיבר מקביל אליו ביד 2 שיש לו יציאות PRE-OUT .
לדעתי, לא מדובר ברסיבר סופר איכותי או סופר מיוחד ששווה את ההתעסקות הזאת.
ארז
ארז
המטרה היא לחבר אינטגרייטד, אני רוצה להשיג שני דברים:
1. לשפר את איכות הסטריאו
2. לא לפגוע ב - 5.1
אגב, בחיבור כזה (יציאות pre-amp לאינטגרייטד), ברור שחלק ההגברה (power) נעשה באינטגריטד, איפה נעשה הקדם? אם זה באונקיו אז מה הטעם בלרכוש אינטגרייטד? אפשר להסתפק במגבר כוח בלבד לא? או שאני מפספס משהו...
JEXY
מה זה מפצל רמקולים? מה בדיוק מפצלים ואיך זה עובד (בלי לפגוע באיכות הסטריאו)?
מטי.
המטרה היא לחבר אינטגרייטד, אני רוצה להשיג שני דברים:
1. לשפר את איכות הסטריאו
2. לא לפגוע ב - 5.1
אגב, בחיבור כזה (יציאות pre-amp לאינטגרייטד), ברור שחלק ההגברה (power) נעשה באינטגריטד, איפה נעשה הקדם? אם זה באונקיו אז מה הטעם בלרכוש אינטגרייטד? אפשר להסתפק במגבר כוח בלבד לא? או שאני מפספס משהו...
JEXY
מה זה מפצל רמקולים? מה בדיוק מפצלים ואיך זה עובד (בלי לפגוע באיכות הסטריאו)?
מטי.
מטי,
זה תלוי איך תחבר את הרכיבים שלך.
אם תחבר קומפקט או סטרימר ישירות לאינטגרייטד אז בשביל להאזין לסטראו לא תפעיל את הרסיבר ק"ב, כלומר, לא תשתמש בקדם של הרסיבר ק"ב.
כאשר תרצה לראות סרט, המקור הרב ערוצי (סטרימר, נגן DVD , נגן בלו ריי) חייב להיות מחובר לרסיבר ק"ב ומה PRE-OUT שלו לאינטגרייטד.
במקרה הזה ברור שתשתמש בקדם של הרסיבר ק"ב.
אגב,
אתה מאזין למוזיקה רב ערוצית (הופעות חיות או SACD)?
ארז
זה תלוי איך תחבר את הרכיבים שלך.
אם תחבר קומפקט או סטרימר ישירות לאינטגרייטד אז בשביל להאזין לסטראו לא תפעיל את הרסיבר ק"ב, כלומר, לא תשתמש בקדם של הרסיבר ק"ב.
כאשר תרצה לראות סרט, המקור הרב ערוצי (סטרימר, נגן DVD , נגן בלו ריי) חייב להיות מחובר לרסיבר ק"ב ומה PRE-OUT שלו לאינטגרייטד.
במקרה הזה ברור שתשתמש בקדם של הרסיבר ק"ב.
אגב,
אתה מאזין למוזיקה רב ערוצית (הופעות חיות או SACD)?
ארז
רוב המוזיקה שאני שומע מקורה בפטיפון.
לפי מה שאני מבין, צורת החיבור היא:
פטיפון -> פונו סטייג -> אינטגריטד
רסיבר (פרה) -> אינטגרייטד
רמקולים הרצפתיים מחוברים לאינטגרייטד והשאר לרסיבר.
זה נכון? טוב, זה נשמע הגיוני...
מטי.
לפי מה שאני מבין, צורת החיבור היא:
פטיפון -> פונו סטייג -> אינטגריטד
רסיבר (פרה) -> אינטגרייטד
רמקולים הרצפתיים מחוברים לאינטגרייטד והשאר לרסיבר.
זה נכון? טוב, זה נשמע הגיוני...
מטי.