"מה רבו מעשיך ה', כולם בחכמה עשית".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לכן שאלתי את מי. 
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
על כל תמונה כזו,uris כתב:תזהר תכף שונאי הדתיים/מאמינים/יהדות יגיעו ....שכל אזכור של התנך/אלוהים מוציא אותם ממרבצם...
אפשר להביא 20 אחרות שמוכיחות אחרת, טרי טרי מהיום...
בקיצור, מי שיוצא ממרבצו זה אתה, וזה אפילו עוד לפני ש"שונא" אחד נתן תגובה...
לגבי התמונה,
באמת וואו..
...
אולי תשאל מהנ עשו אלו שבגריאטריה ואונקולוגיה שמגיע להם אולי להכנס לשם ? כלומר אם אתה שולל את קיומו בגלל המחלקות האלו , אולי עצם קיומם דווקה מוכיח שהוא קיים ?
הגיע הזמן שאם אתה רוצה להוכיח שהוא לא קיים ,שתמצא משהו שיותר מתקבל על הדעת ,מבחינה לוגית .
הגיע הזמן שאם אתה רוצה להוכיח שהוא לא קיים ,שתמצא משהו שיותר מתקבל על הדעת ,מבחינה לוגית .
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אלה שבגריאטריה פשוט הזדקנו, באונקולוגיה ובכן הבאנו את זה על עצמנו. סרטן על כל סוגיו הוא מחלה של המאה ה21. זה המחיר שאנחנו משלמים על הקידמה הטכנולוגית המהירה.truejoker כתב:אולי תשאל מהנ עשו אלו שבגריאטריה ואונקולוגיה שמגיע להם אולי להכנס לשם ? כלומר אם אתה שולל את קיומו בגלל המחלקות האלו , אולי עצם קיומם דווקה מוכיח שהוא קיים ?
הגיע הזמן שאם אתה רוצה להוכיח שהוא לא קיים ,שתמצא משהו שיותר מתקבל על הדעת ,מבחינה לוגית ....
אני רוצה לראות אותך מסתכל לילד בן 5 עם מלנומה בעיניים ושואל אותו מה הוא עשה שזה הגיע לו.
אני לא מאמין באלוהים אני מאמין בחייזרים ולא רוצה להכנס לויכוחים מיותרים. מצד שני אני רוצה ממך הוכחה לוגית לזה שהוא כן קיים.
הוכחה לכך שהעולם נברא תוכל למצוא בספרי מדע, כלומר אף אחד לא אומר שהעולם תמיד היה. מה שהיה לפני בריאת העולם וגרם לבריאתו זה האלוהים, או שאתה יכול לקרוא לזה בשם אחר, זה לא ממש משנה.truejoker כתב:אולי תשאל מהנ עשו אלו שבגריאטריה ואונקולוגיה שמגיע להם אולי להכנס לשם ? כלומר אם אתה שולל את קיומו בגלל המחלקות האלו , אולי עצם קיומם דווקה מוכיח שהוא קיים ?
הגיע הזמן שאם אתה רוצה להוכיח שהוא לא קיים ,שתמצא משהו שיותר מתקבל על הדעת ,מבחינה לוגית ....
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אני רואה שראיתי את התוכניות האינסופיות בערוץ ההסטוריה על השפעת החייזרים עלHertz33 כתב:אלה שבגריאטריה פשוט הזדקנו, באונקולוגיה ובכן הבאנו את זה על עצמנו. סרטן על כל סוגיו הוא מחלה של המאה ה21. זה המחיר שאנחנו משלמים על הקידמה הטכנולוגית המהירה.truejoker כתב:אולי תשאל מהנ עשו אלו שבגריאטריה ואונקולוגיה שמגיע להם אולי להכנס לשם ? כלומר אם אתה שולל את קיומו בגלל המחלקות האלו , אולי עצם קיומם דווקה מוכיח שהוא קיים ?
אני רוצה לראות אותך מסתכל לילד בן 5 עם מלנומה בעיניים ושואל אותו מה הוא עשה שזה הגיע לו.
אני לא מאמין באלוהים אני מאמין בחייזרים ולא רוצה להכנס לויכוחים מיותרים. מצד שני אני רוצה ממך הוכחה לוגית לזה שהוא כן קיים....
האנושות ......
אני עדיין לא קיבלתי הוכחה פיזית שחייזרים אכן ביקרו בעבר מלבד השערות ....
אני מניח גם שאף אחד גם לא יוכל להוכיח לך על קיום האלוהים ....
הבחירה בידך.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
הבאתי רק דוגמה,מה אתה נחפס בזה?אני יכול להביא רשימה אינסופית של מחדליו!!!ובכלל למה הכותרת של השירשור?????
אי אפשר לכתוב תמונה מדהימה מהטבע?אתה יודע מה ?אני הולך לתת לך קונטרה על כולם עשית בחכמה,,,אביא לך תמונה מהגטו!!!
תחת הכותרת מה רבו ניפלאותיך אשם
אי אפשר לכתוב תמונה מדהימה מהטבע?אתה יודע מה ?אני הולך לתת לך קונטרה על כולם עשית בחכמה,,,אביא לך תמונה מהגטו!!!
תחת הכותרת מה רבו ניפלאותיך אשם
אמן מייסר