מחפש פתרון להעברת יציאת קול במחשב נייד, פרטים בפנים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

במחשב הנייד המערכת מחוברת בכבל בננה ל3.5, הבעיה שהחיבור הוא מקדימה, חשבתי על כרטיס קול חיצוני כפתרון לבעיה, כי זה פשוט לא אסטטי, אז אני צריך כרטיס חיצוני לזה, במחשב יש usb, firewire, express card, ממה שבדקתי ברשת הפתרון לא זול לכרטיס איכותי, אך אין לי ציוד שמנצל את האיכות הזאת, רק מערכת סטראו שלי אישית מספיקה עד הגג, יש ב ebay, כרטיסים בכמה דולרים, אם חיבור למקרופון, ואוזניות, לרוב הם על ציפ של cmi, במחשב יש ac97 hd, .אבל זה ציפ סטנדרטי כיום בכל לוח ולא חושב שירגיש בהבדל, בכל מקרה הכרטיסים הללו בנויים זול ונותים להתפרק, יש קופסאות ב 40 שקל בערך שהן ממתכת, והם5.1, השאלה כמה הן גרועות? או שבאמת אם ציוד שלי, לא ירגיש בהבדל? או שכדי להשקיע באיזה asus, creative וכו?

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

לדעתי סתם חבל להתעסק עם זה. לא משתלם.
לגבי האסתטיקה - מה דעתך על... כבל הכולל תקע זוויתי של 3.5 מ"מ? (i) זה כבר ישדרג את המראה הכללי...
[img2=550x212]http://cf.mp-cdn.net/29/34/c708a436bc10 ... 4104cc.jpg[/img2]
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

איזו מערכת יש לך שאתה כל כך מחפש לשדרג את הכרטיס קול?
אם עד היום שמעת אנלוגי דרך יציאת 3.5PL, אין שום בעיה לרכוש כרטיס קול USB בסביבות ה50 ש"ח ולגמור עניין...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

כן דיברתי על הכרטיס הזול הזה, אבל יש כאלו שהם נראים טוב יותר באמת בכ 40 שקל מ ebay, תאמת לא משנה לי איזה ציפ יש בפנים, אבל כל הרעיון ב AC97 שהם דועגים לעדכן כל הזמן את הדרייברים, כמה זה נחוץ? אני רגיל באמת לעדכן דרייברים מדי כמה חודשים. ולגבי הכבל L, זה עדין לא פתרון אסטטי, לרוב בניידים החיבורים בצד ...למה לעשות אותם מקדימה ...והמערכת, היא aiwa מלפני שנרכשה ע"י SONY, הם תכלס מתקלקלות הרבה, הדיסק וידית הוליום חח, אבל הסאונד זה מה שאני אוהב בהן, הסראונד שלהן הכי טוב ממה ששמעתי, יש לי 2 כאלו, אחת בסלון, כל עוד המגבר חי, אני לא חושב להתפתר מהן :roll: :wink:
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”