[עזרה] תוכנת תקצירים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
DaNiStO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

ראיתי בפורום זה או אחרים שישנה תוכנה להורדת תקצירים לWMC או למדיה פורטל
מושג שנקרא EPG אם אני לא טועה,

אני צריך את עזרתכם, לטובת קידום פרוייקט TheTVDB.com שאני שותף בו,
אני מחפש תוכנה אשר תוכל לי תקצירים מלוח השידורים של הוט / יס ואשר תוכל לשמור זאת בובץ טקסט,

עכשיו התנסתי בתוכנה כמו TotalEPG אשר שומרת בתוך קבצי XML שהם נוחים אבל לא הצלחתי להגיע עם התוכנה למצב באידאלי מבחינתי אשר היא תעבוד קבוע ותוריד כל יום תקצירים לסדרות אשר אני יגדיר מראש,
משמע היא תבצע שאליתא אחת ליום תבדוק אם היא מוצאת בלוח השידורים סדרה כזו, אם כן תוריד לי את התקציר ושתמור לי אותה בקובץ המחשב וכך שהימים עוברים יצטבר לי קובץ TXT / XML שכל הזמן גדל עם התקצירים הללו.

מישהו מכיר תוכנה כזו או שהיה תפעול לקוי שלי בתוכנה ההיא?!? (i)

אשמח לעזרה / הכוונה. :מבולבל:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שזה רעיון מצויין לעשות אוטומציה כזו! בהחלט חוסך זמן ביצירת מאגר טוב לתקצירים בעברית.
בעקרון יש את התוכנה המצויינת של oshapir (כל הלינקים, אגב, בשרשור המדריכים בראש פורום זה) עבור ה-EPG של הוט. עבור יס, יש את התוכנה של eyal_123. מה שהן עושות זה יצירת קובץ XML בכל הרצה שלהן המכיל את לוח המשדרים.
אם אתה רוצה להריץ את זה, נגיד, פעם ביום, אז אפשר להכין משימה מתוזמנת בעזרת ה-Task Scheduler של Windows. אם אתה לא רוצה שהיא תדרוך כל פעם על קובץ ה-XML הקודם, אז ייתכן שתצטרך להוסיף משימה נוספת שתעשה rename לקובץ כשעה לאחר הרצת התוכנה ליצירת ה-EPG.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

DaNiStO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

pixies כתב:אני חושב שזה רעיון מצויין לעשות אוטומציה כזו! בהחלט חוסך זמן ביצירת מאגר טוב לתקצירים בעברית.
בעקרון יש את התוכנה המצויינת של oshapir (כל הלינקים, אגב, בשרשור המדריכים בראש פורום זה) עבור ה-EPG של הוט. עבור יס, יש את התוכנה של eyal_123. מה שהן עושות זה יצירת קובץ XML בכל הרצה שלהן המכיל את לוח המשדרים.
אם אתה רוצה להריץ את זה, נגיד, פעם ביום, אז אפשר להכין משימה מתוזמנת בעזרת ה-Task Scheduler של Windows. אם אתה לא רוצה שהיא תדרוך כל פעם על קובץ ה-XML הקודם, אז ייתכן שתצטרך להוסיף משימה נוספת שתעשה rename לקובץ כשעה לאחר הרצת התוכנה ליצירת ה-EPG.
...
טוב תודה אחלה רעיון..

באמת יישמתי אותו עם תוכנת הורדת תקצירים בשם "EPG4Cable" והכנתי סקריפט בתוכנה בשם "Batch File rename Utility", את שניהם אכן הגדרתי בתוך מנהל המשימות וזה עובד נפלא.

עכשיו אוכל להתקדם עם ה-פרוייקט TheTVDB.com ולשתף תקצירים.. כולכם מוזמנים אגב לקחת חלק.

שוב תודה על הרעיון (Y)

DaNiStO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

טוב תאמת שזה לא יסתדר לי כמו שרציתי..

פרסמתי תגובה כאן.. אתה מוזמן להציץ ולהראות אם יש רעיון?!?!?

yarivin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אני אולי קצת חדש פה, אבל התקנתי את תוכנת totalepg שנראית מצויין אך לא מכניסה לי את הלוח לתוך ה-MC
האם חוץ מהתקנה והורדת התוכן, יש לעשות משהו נוסף? לא מצאתי מדריך מסודר כאן
יריב

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”