עזרה עם FF8
שלום,
התקנתי לפני מספר ימים דפדפן FF8, ומאז צצו מספר בעיות:
1. העמוד של facebook מוצג כולו בתצורת HTML בכתב, ללא תמונות, ולא בצורתו הנורמלית.
2. בדף הבית של ynet למשל, חלק מהתמונות מוצגות. כך גם באתרים אחרים
אני מניח שכנראה מדובר בחוסר התאמה של תוספים או משהו ששינו בדפדפן החדש, אך כל התוספים הישנים שלי נתמכים למעט ה java console, שאולי הוא הבעיה ואולי לא. אשמח לעצות לפתרון הבעיה, ואם היא לא ניתנת לפתרון, אשמח לדעת כיצד לשנמך חזרה לגרסה הקודמת (FF6).
תודה מראש,
התקנתי לפני מספר ימים דפדפן FF8, ומאז צצו מספר בעיות:
1. העמוד של facebook מוצג כולו בתצורת HTML בכתב, ללא תמונות, ולא בצורתו הנורמלית.
2. בדף הבית של ynet למשל, חלק מהתמונות מוצגות. כך גם באתרים אחרים
אני מניח שכנראה מדובר בחוסר התאמה של תוספים או משהו ששינו בדפדפן החדש, אך כל התוספים הישנים שלי נתמכים למעט ה java console, שאולי הוא הבעיה ואולי לא. אשמח לעצות לפתרון הבעיה, ואם היא לא ניתנת לפתרון, אשמח לדעת כיצד לשנמך חזרה לגרסה הקודמת (FF6).
תודה מראש,
fighter,
ראשית תודה.
שינוי התצוגה ל"ללא תצוגה" או לתצוגה בסיסית לא עבד. ניסיונות להוריד ולהתקין מחדש את כל התוספים לא עבדו גם כן. ניסיתי להוריד תוסף אשר מאלץ את הFF להשתמש בתוספים שאינם תואמים לגרסאות קודמות, בתקווה שאולי הפתרון הוא בתוסף הג'אווה, אך גם זה לא עבד.
סתם, זה די מעצבן כל העסק הזה, שדרוג גרסה כל יומיים, ללא תאימות ראויה.
ראשית תודה.
שינוי התצוגה ל"ללא תצוגה" או לתצוגה בסיסית לא עבד. ניסיונות להוריד ולהתקין מחדש את כל התוספים לא עבדו גם כן. ניסיתי להוריד תוסף אשר מאלץ את הFF להשתמש בתוספים שאינם תואמים לגרסאות קודמות, בתקווה שאולי הפתרון הוא בתוסף הג'אווה, אך גם זה לא עבד.
סתם, זה די מעצבן כל העסק הזה, שדרוג גרסה כל יומיים, ללא תאימות ראויה.
כן, ברור לי שזה משהו אצלי, מכיון שגם לא מצאתי על זה מידע בפורומים שונים בחול. עם זאת, יתכן שמישהו נתקל בבעיה דומה של חוסר הצגת תמונות והצגה של אתרים מסויימים בצורה לא תקינה ( למשל גם בדף הבית של אתר זה התמונה הראשית לא מופיעה, כמו גם הבאנר עם כל התפריטים). האתרים עובדים נהדר בדפדפנים אחרים - אני עובד גם עם ie8 וכרום, כך שאני מניח שזה קשור לדפדפן החדש שהתקנתי, שכן זה השינוי היחיד שבצעתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים