במה ה55LW651Y טובה יותר מה55LW570Y
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8260
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
בתקווה שעדכון יפתור את זה.
ה 7606 מבוססת על ה 651 או ה 570 של LG.
היתרונות של הפיליפס:
מעוצבת יותר, אינפוט לאג נמוך יותר, אמבילייט, אודיו קצת טוב יותר, יכולת הקלטה מ USB
היתרונות של ה 651:
שחורים טובים יותר למרות שמדובר על אותו פאנל, LOCAL DIMMING שעובד טוב יותר מאשר על הפיליפס, הגדרות תמונה במצבי DEFAULT מדוייקים בהרבה מהפיליפס, תלת מימד קצת יותר טוב על ה LG בגלל עדכון הקשוחה האחרון (שלמיטב הבנתי עוד לא הגיע לפיליפס), והרבה הרבה יותר פונקציונליות כגון ניגון מ USB כולל תלת, תמיכה בכתוביות בעברית, תמיכה מדהימה ב PLEX, מדריך קליברציה בילט אין מצויין לטעמי, הרבה יותר אופציות כוונון, שלט מג'יק שמגיע עם הטלוויזיה ועוד...
היתרונות של הפיליפס:
מעוצבת יותר, אינפוט לאג נמוך יותר, אמבילייט, אודיו קצת טוב יותר, יכולת הקלטה מ USB
היתרונות של ה 651:
שחורים טובים יותר למרות שמדובר על אותו פאנל, LOCAL DIMMING שעובד טוב יותר מאשר על הפיליפס, הגדרות תמונה במצבי DEFAULT מדוייקים בהרבה מהפיליפס, תלת מימד קצת יותר טוב על ה LG בגלל עדכון הקשוחה האחרון (שלמיטב הבנתי עוד לא הגיע לפיליפס), והרבה הרבה יותר פונקציונליות כגון ניגון מ USB כולל תלת, תמיכה בכתוביות בעברית, תמיכה מדהימה ב PLEX, מדריך קליברציה בילט אין מצויין לטעמי, הרבה יותר אופציות כוונון, שלט מג'יק שמגיע עם הטלוויזיה ועוד...
integral כתב:בתקווה שעדכון יפתור את זה.
היתרונות של הפיליפס:
היתרונות של ה 651:
שחורים טובים יותר למרות שמדובר על אותו פאנל, LOCAL DIMMING שעובד טוב יותר מאשר על הפיליפס, הגדרות תמונה במצבי DEFAULT מדוייקים בהרבה מהפיליפס, תלת מימד קצת יותר טוב על ה LG בגלל עדכון הקשוחה האחרון (שלמיטב הבנתי עוד לא הגיע לפיליפס), והרבה הרבה יותר פונקציונליות כגון ניגון מ USB כולל תלת, תמיכה בכתוביות בעברית, תמיכה מדהימה ב PLEX, מדריך קליברציה בילט אין מצויין לטעמי, הרבה יותר אופציות כוונון, שלט מג'יק שמגיע עם הטלוויזיה ועוד......
הבנתי אז ל 651 זה בעיית תוכנה ולא חומרה שבעתיד יש מצב לפטרון הבעיות הללו אתה יכול אולי לקוון אותי איפה אני יכול לברר על איזה עידכונים עובדים ב LG ?
וחוץ מהאינפוט לאג יש עוד איזה שהם בעיות בטלוויזיה ?
והאם יש הבדל משמאותי בין 570 ל 651 ?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קראתי בפורומים בחו"ל ש LG מנסים לפתור את האינפוט לאג, ושיפרו אבל עדיין לא מספיק.
לגבי כיוון, לא נכנסתי לזה עדיין.
לגבי יתרונות, תקרא פה את הביקורת של סדרה 5, שמפרטת חלק מהם, אבל בבוטום ליין:
[left]The LG LW550T television only just misses out on a four-star rating because it can't quite deliver the same image quality as its big brother the LG LW650S. That doesn't take away from the fact that it's a great 3D TV[/left].
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
דרך אגב, מייבוא רשמי אין את ה 651 ואת ה 570 באותם גדלים. ב 55 יש רק 651.
לגבי כיוון, לא נכנסתי לזה עדיין.
לגבי יתרונות, תקרא פה את הביקורת של סדרה 5, שמפרטת חלק מהם, אבל בבוטום ליין:
[left]The LG LW550T television only just misses out on a four-star rating because it can't quite deliver the same image quality as its big brother the LG LW650S. That doesn't take away from the fact that it's a great 3D TV[/left].
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
דרך אגב, מייבוא רשמי אין את ה 651 ואת ה 570 באותם גדלים. ב 55 יש רק 651.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לגבי בעיות, מדיווחים מפורומים בחו"ל יש לפעמים חוסר אחידות ועננות, כמו בכל טלוויזית EDGE LED אם כי מכמה ביקורות שקראתי זה הרבה יותר טוב ב 651 מאשר בלא מעט דגמים אחרים. מקווה מאוד שזה לא מהותי, כי האמת שגם אני חושב ללכת על ה 651.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא שלכולם יש בעיות. יש אנשים מסויימים, יחסית מעט, שטוענים שאצלם זה יותר מהסביר. זה יכול לקרות עקב הובלה לא טובה, הרכבה לא טובה, סגירה לא טובה של הברגים על המסגרת.
בביקורת של עופר באתר, הוא טוען שהתכן עצמו של הדיפיוזר טוב יותר בטלוויזיה הזאת ואני בטוח שהוא לא אומר את זה סתם.
לגבי הגדרות, ה LOCAL DIMMING יעזור גם לזה (מעבר לשיפור השחורים), אבל צריך להתנהג איתו בעדינות, גם כי הוא מייצר האלו, וגם כי יותר מדי ממנו יגרום לאבחנה פחות טובה בין השחורים. לא שיחקתי עדיין ממש עם הטלוויזיה, אבל אני מניח ש LOW יהיה כוונון טוב.
כן, זו טלוויזיה מאוד מעניינת, איכות טובה יחסית, תלת פאסיבי (שאני מעדיף על האקטיבי) והרבה פונקציונליות נחמדה מאוד, על פניו נראית EXCELLENT VALUE FOR MONEY. מקווה שלא אתבדה אם אקנה
בביקורת של עופר באתר, הוא טוען שהתכן עצמו של הדיפיוזר טוב יותר בטלוויזיה הזאת ואני בטוח שהוא לא אומר את זה סתם.
לגבי הגדרות, ה LOCAL DIMMING יעזור גם לזה (מעבר לשיפור השחורים), אבל צריך להתנהג איתו בעדינות, גם כי הוא מייצר האלו, וגם כי יותר מדי ממנו יגרום לאבחנה פחות טובה בין השחורים. לא שיחקתי עדיין ממש עם הטלוויזיה, אבל אני מניח ש LOW יהיה כוונון טוב.
כן, זו טלוויזיה מאוד מעניינת, איכות טובה יחסית, תלת פאסיבי (שאני מעדיף על האקטיבי) והרבה פונקציונליות נחמדה מאוד, על פניו נראית EXCELLENT VALUE FOR MONEY. מקווה שלא אתבדה אם אקנה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הגדרות יש מספיק באינטרנט, אבל עם ה PICTURE WIZARD הנהדר תוכל להגיע מהר מאוד להגדרות טובות לטעמך.
אני מתכנן לקנות מאוד בקרוב כשיגמרו הדברים הדחופים יותר
. נראה לי שגם אני די סגור עליה אם כי הפיליפס החדשות לא נותנות לי לישון בלילה (אני מדבר על ה 9606, לצערי ל 8606 אין אפילו מחירים). נראה לי שבסופו של דבר התלת הפסיבי וה GVFM יכריעו.
לא יודע עדיין איפה אקנה, כנראה איפה ש"הנחת המנהל" תהיה טובה יותר
אני מתכנן לקנות מאוד בקרוב כשיגמרו הדברים הדחופים יותר
לא יודע עדיין איפה אקנה, כנראה איפה ש"הנחת המנהל" תהיה טובה יותר
אם יהיו לך הצעות מעניינות מחנויות אני אשמח לקבל ממך המלצות לחנויות בפרטי גם הציעו לי לקחת את ה 7606H ב "55 ב 11500 מהיבואן כיבלתי טלפון לפני מספר דקות מה אתה אומר שווה אבל זה בטובה מההנהלה בכירה ))) 
נערך לאחרונה על ידי xJokeRx ב 15/11/2011 23:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

11.5K זה מחיר מצויין לפיליפס. אם כבר יש לך קשרים באלקטרה, תשאל אותם מה הם יכולים לעשות לך על ה 9606 (כולל משקפיים:)) בגודל 52". לפחות תנצל כמו שצריך את הקשריםxJokeRx כתב:אם יהיו לך הצעות מעניינות מחנויות אני אשמח לקבל ממך המלצות לחנויות בפרטי גם הציעו לי לקחת את ה 7606H ב "55 ב 11500 מהיבואן כיבלתי טלפון לפני מספר דקות מה אתה אומר שווה אבל זה בטובה מההנהלה בכירה )))...
ב LG המחיר הכי טוב שדווח פה בפורום היה 13.3K. הפיליפס זו גם אופציה טובה מאוד לטעמי אם הפונקציונליות של ה LG לא מעניינת אותך.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יש משהו. תקרא פה, כי זה כמו ב 6606
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1312271877
אומרים גם שפיליפס מתכוונת לעדכן מתישהו את ה NET TV שלה.
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1312271877
אומרים גם שפיליפס מתכוונת לעדכן מתישהו את ה NET TV שלה.