חברת אסוס משיקה היום את מחשב האולטרא נייד הראשון בארץ. קל משקל, מהירות עבודה ועיצוב "אפלי"
שרשור תגובות: ASUS משיקה את האולטרא בוק בארץ, ZENBOOK
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למאמר: ASUS משיקה את האולטרא בוק בארץ, ZENBOOK

חברת אסוס משיקה היום את מחשב האולטרא נייד הראשון בארץ. קל משקל, מהירות עבודה ועיצוב "אפלי"
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 17/11/2011 16:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
אייר עם כרטיס סטודנט ב400 ש"ח יותר זול בדגם בסיסי , או 600 ש"ח יותר יקר בדגם משודרג:
http://www.idigital.co.il/mac-students-new
הדוגמא של ההעתקת קובץ - משום מה אני מהמר שהמקור שממנו מעתיקים שונה ואיטי / USB3 - הכונן באיירים הישנים כותב ב180mb לשניה כלומר אמור להעביר את אותו דבר באותו זמן - אם המקור מאפשר. המהירות התיאורטית של sata 2 מול 3 לא רלוונטית בכלל לכוננים האלו.
סה"כ - אני לא רואה איך החיקוי הזה בהפרש אטרקטיבי בדרך כלשהיא או באמת מתחרה.
בטח לא כשכוללים את זה שאנשים מסוימים - פשוט רוצים מק
גם אהבתי את זה שהם הראשונים ביחד עם אינטל או איזה קשקוש - כשאינטל לדוגמא במיוחד יצרה מעבד לאייר הראשון , וnvidia הכינה במיוחד את ה320m לאייר השני ועוד כמה דוגמאות.
בלי הפרש יותר משמעותי במחיר - אני לא רואה איך הוא באמת מצליח.
http://www.idigital.co.il/mac-students-new
הדוגמא של ההעתקת קובץ - משום מה אני מהמר שהמקור שממנו מעתיקים שונה ואיטי / USB3 - הכונן באיירים הישנים כותב ב180mb לשניה כלומר אמור להעביר את אותו דבר באותו זמן - אם המקור מאפשר. המהירות התיאורטית של sata 2 מול 3 לא רלוונטית בכלל לכוננים האלו.
סה"כ - אני לא רואה איך החיקוי הזה בהפרש אטרקטיבי בדרך כלשהיא או באמת מתחרה.
בטח לא כשכוללים את זה שאנשים מסוימים - פשוט רוצים מק
גם אהבתי את זה שהם הראשונים ביחד עם אינטל או איזה קשקוש - כשאינטל לדוגמא במיוחד יצרה מעבד לאייר הראשון , וnvidia הכינה במיוחד את ה320m לאייר השני ועוד כמה דוגמאות.
בלי הפרש יותר משמעותי במחיר - אני לא רואה איך הוא באמת מצליח.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אתה צודק בגדול אבל תבין שעדין (לפחות בארץ) הרבה אנשים מקובעים על windows אז פה הם יקבלו חווית מק עם ממשק שהם מכירים.
בנוסף - הצפי של אינטל הוא לתמחור של 1000$ ומטה ככל שעוד דגמים יתווספו
בנוסף - הצפי של אינטל הוא לתמחור של 1000$ ומטה ככל שעוד דגמים יתווספו
תמחור של 999 דולר זה התמחור בעולם גם לאייר.
יוני - זה נחמד להגיד - הם הראשונים אולטרה בוק וכו וכו - אבל המפרטים זהים לאייר שיצא לפניהם, אז במה הם בדיוק ראשונים חוץ מבPR? (שאלה רצינית)
עידכון:
ואפילו לפי תאריך יציאה - מקבוק אייר הוא האולטרה בוק הראשון:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultrabook
ליביו
יוני - זה נחמד להגיד - הם הראשונים אולטרה בוק וכו וכו - אבל המפרטים זהים לאייר שיצא לפניהם, אז במה הם בדיוק ראשונים חוץ מבPR? (שאלה רצינית)
עידכון:
ואפילו לפי תאריך יציאה - מקבוק אייר הוא האולטרה בוק הראשון:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultrabook
ליביו
נשבע לכם שלא הבנתי מה החידוש פה. לשים מעבד ULV בתוך מארז שניסו לחסוך בו כל גרם של משקל.
זה יפה מאוד, אבל לא הבנתי מה המפכה.
לקחת מחשב, להגדיר לו שהוא עושה Hibarnate רק ב5% מהסוללה, ולהתקין שבב זכרון בתוך המחשב ככה שהוא עושה שמירה מהירה של הזכרון RAM אל הדיסק הזה??
מה חדש פה?
לזוגתי יש מחשב חדש מסידרה מאוד דומה. שלי כמעט לא מתחמם (C2D יחסית חזק) , שלה רותח והוא i5.
לזרוק את הדיסק האופטי מהמחשב ראינו את זה כבר בIBM בסדרת X שלהם לפני איזה עשר שנים ככה.
זה יפה מאוד, אבל לא הבנתי מה המפכה.
לקחת מחשב, להגדיר לו שהוא עושה Hibarnate רק ב5% מהסוללה, ולהתקין שבב זכרון בתוך המחשב ככה שהוא עושה שמירה מהירה של הזכרון RAM אל הדיסק הזה??
מה חדש פה?
לזוגתי יש מחשב חדש מסידרה מאוד דומה. שלי כמעט לא מתחמם (C2D יחסית חזק) , שלה רותח והוא i5.
לזרוק את הדיסק האופטי מהמחשב ראינו את זה כבר בIBM בסדרת X שלהם לפני איזה עשר שנים ככה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם היית שם ב X או ULV כונן SSD, האם אתה חושב שהוא היה קר משמעותית?liviur כתב:מה שחדש זה המחיר (אם אתה זוכר כמה Xים עלו) , העובי והSSD.
אני לא יודע איזה מחשב יש לזוגתך - אבל היה לי אייר - והוא קר מאוד.
הוא המחשב הכי קריר שהיה לי (כולל Xים של IBM וULVים אחרים)
ליביו...
אני עם לנובו T דואל קור עם SSD , זוגתי עם לנובו I5 מסדרה חדשה יותר אבל עם HD. שלה רותח. שלי צונן.