בעיה ב D5000
אהלן אנשים..
אני כבר בערך חודש קורא בפורום המעולה הזה והחלטתי להירשם ולשאול משהו
קניתי את הטלויזיה d5000 40 אינץ לפני שקניתי שאלתי את המוכר עם איזה פאנל זה מגיע כמובן שהוא לא ידע על מה אני מדבר ואז עשה טלפון לסמליין ואמר לי שזה PVA אז הבנתי מזה שזה SQ
אחרי כמה ימים של מריבות איתם ומריבות עם סמליין וסמסונג ישראל וקריאה יותר מעמיקה בפורום הבנתי שאין לדגם הזה פאנל SQ
על הקופסא כתב ארץ יצור תאינלד זה גרוע ?
ובעיה שממש מציקה לי זה שאני רואה תוכן SD או HD לא יודע בידיוק אם זה ניקרא מריחות אבל שתמונה זזה מהר כאילו התמונה לא זזה חלק..הרבה אנשים לא ישימו לב לזה
למשל גם אתמול הורדתי סרט 720P מכוניות לאחי הקטן
שהמכונית נוסעת רואים אותה אותה קצת מטושטש
המרחק מהטלויזיה בערך 2-2.5 מטר
שאני לוחץ בשלט INFO אני רואה HDMI @ 50 hz יכול להיות בגלל זה?
איך משנים ל100?
דרך אגב זה כבל HDMI של הוט שהיו פה אתמול והתקינו לי את הממיר החדש
מצטער על החפירה אבל זה ממש חשוב לי אני רוצה לדעת אם להחזיר אותה
אני כבר בערך חודש קורא בפורום המעולה הזה והחלטתי להירשם ולשאול משהו
קניתי את הטלויזיה d5000 40 אינץ לפני שקניתי שאלתי את המוכר עם איזה פאנל זה מגיע כמובן שהוא לא ידע על מה אני מדבר ואז עשה טלפון לסמליין ואמר לי שזה PVA אז הבנתי מזה שזה SQ
אחרי כמה ימים של מריבות איתם ומריבות עם סמליין וסמסונג ישראל וקריאה יותר מעמיקה בפורום הבנתי שאין לדגם הזה פאנל SQ
על הקופסא כתב ארץ יצור תאינלד זה גרוע ?
ובעיה שממש מציקה לי זה שאני רואה תוכן SD או HD לא יודע בידיוק אם זה ניקרא מריחות אבל שתמונה זזה מהר כאילו התמונה לא זזה חלק..הרבה אנשים לא ישימו לב לזה
המרחק מהטלויזיה בערך 2-2.5 מטר
שאני לוחץ בשלט INFO אני רואה HDMI @ 50 hz יכול להיות בגלל זה?
איך משנים ל100?
דרך אגב זה כבל HDMI של הוט שהיו פה אתמול והתקינו לי את הממיר החדש
מצטער על החפירה אבל זה ממש חשוב לי אני רוצה לדעת אם להחזיר אותה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לגבי סוג הפנל ...הכל יכול להיות.
תעלה תמונה של המדבקה בגב המסך ונגיד לך.
לגבי תאילנד, תהיה רגוע, רוב המסכים שמיובאים ביבוא רשמי מגיעים משם (גם הפלאזמות).
תעלה תמונה של המדבקה בגב המסך ונגיד לך.
לגבי תאילנד, תהיה רגוע, רוב המסכים שמיובאים ביבוא רשמי מגיעים משם (גם הפלאזמות).
חבר'ה בבקשה זה חשוב עד יום חמישי אני יכול להחזיר את המסך
בעיה שממש מציקה לי זה שאני רואה תוכן SD או HD לא יודע בידיוק אם זה ניקרא מריחות אן אולי זמן תגובה של פיקסלים אבל שתמונה זזה מהר כאילו התמונה לא זזה חלק..הרבה אנשים לא ישימו לב לזה
המוכר הבטיח לי פאנל SQ וזה AA אני יכול לדרוש שיביאו לי אותו דגם 46 אינץ? לפי מה שהבנתי ממה שטל כתב פה שב40 אינץ אין SQ (ואני חושב שהורידו את המחירים של הטלויזיה הזאת) או שכדאי אולי במחיר הזה 4200 משהו אחר? חשוב לי מאוד הסאונד DTS והMKV כי אני מוריד הרבה סרטים
מתחנן שתענו לי השתגעתי כבר מהטלויזיה הזאת
בעיה שממש מציקה לי זה שאני רואה תוכן SD או HD לא יודע בידיוק אם זה ניקרא מריחות אן אולי זמן תגובה של פיקסלים אבל שתמונה זזה מהר כאילו התמונה לא זזה חלק..הרבה אנשים לא ישימו לב לזה
המוכר הבטיח לי פאנל SQ וזה AA אני יכול לדרוש שיביאו לי אותו דגם 46 אינץ? לפי מה שהבנתי ממה שטל כתב פה שב40 אינץ אין SQ (ואני חושב שהורידו את המחירים של הטלויזיה הזאת) או שכדאי אולי במחיר הזה 4200 משהו אחר? חשוב לי מאוד הסאונד DTS והMKV כי אני מוריד הרבה סרטים
מתחנן שתענו לי השתגעתי כבר מהטלויזיה הזאת
תנסה לבצע שינוי
בהגדרות מנגנון החלקת התנועה או משהו דומה לזה , תנסה להזמין שרות צריכים להגיע תוך כמה ימים שיתנו לך הסבר , או אם אין לך זמן תחזיר את המסך תירגע ולך על משהו אחר.
אולי כדאי לך בשלב זה לקחת את הסרט הבעייתי לחנות ולצפות במסך בחנות , ואם גם בו יש בעיה כנראה שהאופציה היחידה זה או לשנות משהו בהגדרות או להחזיר את המסך.
תעדכן מה קורה ותיהיה רגוע.
אולי כדאי לך בשלב זה לקחת את הסרט הבעייתי לחנות ולצפות במסך בחנות , ואם גם בו יש בעיה כנראה שהאופציה היחידה זה או לשנות משהו בהגדרות או להחזיר את המסך.
תעדכן מה קורה ותיהיה רגוע.