מדיה פורטל - קודקים ומחשב חזק- אבל עדיין :-(
אני לא מצליח להתגבר "סופית" על בעיית הקרטועים במדיה פורטל
יש לי מחשב חזק (עם כרטיס ATI6670) שמריץ את הכל חלק בVLC אבל מקרטע במדיה פורטל
ניסיתי את SHARK וניסיתי את SAF 6 ונכון שהרוב בסדר אבל עדיין יש סרטים 1080P שמקרטעים!!
אני עובד עם GRPAHEDIT ומתחבר לGRAPH של מדיה פורטל ורואה את הקודקים המופעלים, כל קומבינציה שאני מנסה אינה מושלמת!
אני מעוניין לדעת
א) במה אתם משתמשים להריץ חלק על WINDOWS 7 - ומה הקונפיגורציה במדיה פורטל בVIDEO CODECS
ב) איך אפשר לראות באיזה קודקים VLC משתמש? שם הסרט חלק ומושלם
תודה
יש לי מחשב חזק (עם כרטיס ATI6670) שמריץ את הכל חלק בVLC אבל מקרטע במדיה פורטל
ניסיתי את SHARK וניסיתי את SAF 6 ונכון שהרוב בסדר אבל עדיין יש סרטים 1080P שמקרטעים!!
אני עובד עם GRPAHEDIT ומתחבר לGRAPH של מדיה פורטל ורואה את הקודקים המופעלים, כל קומבינציה שאני מנסה אינה מושלמת!
אני מעוניין לדעת
א) במה אתם משתמשים להריץ חלק על WINDOWS 7 - ומה הקונפיגורציה במדיה פורטל בVIDEO CODECS
ב) איך אפשר לראות באיזה קודקים VLC משתמש? שם הסרט חלק ומושלם
תודה
הרגת אותי 
כמובן שכבר שידרגתי לSAF6 UNLOCKED
הכל רץ חלק!!!
יש לי כרגע בעיה עם הAUDIO - עם איזה DECODER אתם משתמשים?
אם אני משתמש בSAF הוא מוציא לי רעש בAC3 (כי מנסה לתמוך ביותר פורמטים ממה שאני צריך קונפיגורציה עוזרת כאן אבל אז הRENDERRER CHANGER לא עובד)
כמובן שכבר שידרגתי לSAF6 UNLOCKED
הכל רץ חלק!!!
יש לי כרגע בעיה עם הAUDIO - עם איזה DECODER אתם משתמשים?
אם אני משתמש בSAF הוא מוציא לי רעש בAC3 (כי מנסה לתמוך ביותר פורמטים ממה שאני צריך קונפיגורציה עוזרת כאן אבל אז הRENDERRER CHANGER לא עובד)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני הייתי מנסה את ה-FFDShow Audio decoder. צריך כמובן גם להגדיר אותו נכון בלשונית ה-Output.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כן - הבעיה שלי היא כאשר אני מנסה לעבור מיציאה דיגיטלית לאנלוגית
כולם מכירים את ה"בעיה" בMC7
כמובן שMEDIAPORTAL פתרו את זה עפ הפלגאין של Audio Renderer Updater שבערך לא הייתי יכול לחיות בלעדיו
העביין הוא שהצלחתי לקנפג רק עם AC3flter ולא עם LAV
ננסה עם FFDSHOW - זה לא פשוט, הPASSTHRUOGH הזה נורא עדין וצריך לשחק הרבה זמן שאין לי
בגלל זה אהבתי את SHARK - אבל הוא לא מצליח להריץ 1080P כבדים (מעל 15GB)
כולם מכירים את ה"בעיה" בMC7
כמובן שMEDIAPORTAL פתרו את זה עפ הפלגאין של Audio Renderer Updater שבערך לא הייתי יכול לחיות בלעדיו
העביין הוא שהצלחתי לקנפג רק עם AC3flter ולא עם LAV
ננסה עם FFDSHOW - זה לא פשוט, הPASSTHRUOGH הזה נורא עדין וצריך לשחק הרבה זמן שאין לי
בגלל זה אהבתי את SHARK - אבל הוא לא מצליח להריץ 1080P כבדים (מעל 15GB)