רכישת מכשיר חדש בארה"ב

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
redgold פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב ,

אני מעוניין לרכוש מכשיר אנדרואיד (ראשון שלי) בארה"ב , אני אהיה שם באמצע דצמבר.
אז ככה , חשבתי על שני מכשירים : SGS2 (הדגמים המתקדמים יותר כמו SKY ROCKET) וה NEXUS החדש.

יש לי כמה שאלות :
1) מה אני צריך לבדוק מבחינת תדרים (אני מנוי של אורנג')
2) האם יש אפשרות לרכוש מכשירים אצל אחת המפעילות : SPRINT , VERIZON , T-MOBILE , AT&T , או שאני צריך לבדוק רק בחנויות אלקטרוניקה כמו BEST-BUY וכו'
3) המכשירים הנ"ל מגיעים SIM FREE או שצריך לבצע משהו לפני שאני מתחיל להשתמש בהם (אני מעדיף לא לפרוץ)

אני גם אשמח לשמוע אם יש למישהוא עוד הצעות או טיפים.

שיהיה אחלה ערב :-]

redgold פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

עדכונים

שליחה #2 

בוקר טוב ,

הנה כמה ממצאים לאחר "חפירה" ברשת :

1) ה NEXUS החדש עולה כרגע 750$ בחנויות אלקטרוניקה בארה"ב ב PRE ORDER => יקר לי מדי.
2) ה SGS2 SKYROCKET : אמנם יש לו מעבד של 1.5 ולא 1.2 אבל הביצועים כמעט זהים בבדיקות שאני ראיתי ב engadget , כמו-כן ישנה בעיה שהוא מותאם לרשת LTE , ובגלל שאין כזאת רשת בארץ (וכנראה גם לא תיהיה ב 10 שנים הקרובות) , הוא מחפש אותה כל הזמן וכתוצאה מרוקן את הבטריה מהר יותר.

בקילור בינתיים נראה לי שלקנות SGS2 בארץ תיהיה בחירה יותר טובה מלהביא אותו מחו"ל , בגלל הפרש לא גדול מבחינת עלות וגם מקבלים אחריות לפחות לשנה.

יש למישהוא הצעות אחרות ? לגבי מכשירים או דגמים אחרים ?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #3 

הנקסוס הוא Pre Order עד ל-17/11, אז הוא אמור להיות מושק באופן רשמי (כנראה שכבר ב-16/11 באירוע של גוגל, נדע מי ישווק אותו ובאילו מחירים, כנראה ש-T-Mobile מתחילה למכור אותו).
סביר להניח שניתן יהיה להשיג אותו גם Sim Free.

redgold פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה רבה אני אעקוב אחרי ההשקה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”