עזרה בקבלת החזר על פי חוק ניתוק זיקה
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
שלום לכולם, לקראת הגעתו של מכשיר שהזמנתי מחו''ל וצפוי להגיע בשבוע הבא אני רוצה להכין את כל הדרוש בשביל לפנות לחברות הסלולר לקבלת החזרים על פי החוק.
כרגע ברשותי קבלה על שמי עם דגם המכשיר ומחירו, הקבלה נשלחה במייל. אני מאמין שתגיע עוד אחת מודפסת עם המכשיר.
לפי מה שקראתי כאן http://www.gadgety.co.il/17003/%D7%A0%D ... %9C%D7%95/
רשום שיידרש מסמך משפטי מנוטריון, שיאמת את כל פרטי הרכישה בשפה העברית. מה זה אומר? מה אני אמור לעשות?
בנוסף אם הזמנתי את המכשיר מclove איזה מתאם חשמל אני אמור לקנות בשביל לחברו בארץ?
תודה לכולם
כרגע ברשותי קבלה על שמי עם דגם המכשיר ומחירו, הקבלה נשלחה במייל. אני מאמין שתגיע עוד אחת מודפסת עם המכשיר.
לפי מה שקראתי כאן http://www.gadgety.co.il/17003/%D7%A0%D ... %9C%D7%95/
רשום שיידרש מסמך משפטי מנוטריון, שיאמת את כל פרטי הרכישה בשפה העברית. מה זה אומר? מה אני אמור לעשות?
בנוסף אם הזמנתי את המכשיר מclove איזה מתאם חשמל אני אמור לקנות בשביל לחברו בארץ?
תודה לכולם
מה שאתה צריך זה קבלה רשמית שכוללת את מחיר המכשיר, שם המכשיר ואת שמך.
הקבלה יכולה להיות בעברית אנגלית או רוסית, למיטב זכרוני. אנגלית בטוח תופס (מנסיון)
אחרי זה אתה צריך גם את מספר ה IMEI של המכשיר
שזה מספר ייחודי למכשיר, כדי להוכיח שהמכשיר אכן שלך, ושלא לקחת מכשיר של מישהו אחר או משהו כזה.
למרבה הפלא זה לא כל כך מסובך, ואם הולכים לחברת הסלולאר עם ביטחון ויודעים על מה מדברים, אז זה אמור להיגמר בטוב.
כשאני הלכתי, לא עשו בעיות והכל הסתדר פיקס
הקבלה יכולה להיות בעברית אנגלית או רוסית, למיטב זכרוני. אנגלית בטוח תופס (מנסיון)
אחרי זה אתה צריך גם את מספר ה IMEI של המכשיר
שזה מספר ייחודי למכשיר, כדי להוכיח שהמכשיר אכן שלך, ושלא לקחת מכשיר של מישהו אחר או משהו כזה.
למרבה הפלא זה לא כל כך מסובך, ואם הולכים לחברת הסלולאר עם ביטחון ויודעים על מה מדברים, אז זה אמור להיגמר בטוב.
כשאני הלכתי, לא עשו בעיות והכל הסתדר פיקס
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אכן רשום שניתן להביא את הקבלה בעברית אנגלית רוסית או ערבית אבל רשום שצריך בנוסף להביא מסמך משפטי מנוטריון, שיאמת את כל פרטי הרכישה בשפה העברית
אתה הלכת בלי המסמך הזה ולא עשו בעיות?
בקשר למספר הIMEI אני מבין שהוא רשום בקבלה או על המכשיר עצמו?
אתה הלכת בלי המסמך הזה ולא עשו בעיות?
בקשר למספר הIMEI אני מבין שהוא רשום בקבלה או על המכשיר עצמו?
הלכתי עם קבלה באנגלית ולא עשו לי בעיות.
למעשה אני לא יודע בכלל מה הכוונה במסמך משפטי מסוג שכזה..
את ה IMEI אפשר לראות במכשיר עצמו ב ABOUT PHONE או משהו כזה, תלוי באיזה מכשיר יש לך.
יש סבירות לא רעה בכלל שזה גם נמצא בקבלה.
בכל מקרה, זה ממש לא משהו שמסובך למצוא
למעשה אני לא יודע בכלל מה הכוונה במסמך משפטי מסוג שכזה..
את ה IMEI אפשר לראות במכשיר עצמו ב ABOUT PHONE או משהו כזה, תלוי באיזה מכשיר יש לך.
יש סבירות לא רעה בכלל שזה גם נמצא בקבלה.
בכל מקרה, זה ממש לא משהו שמסובך למצוא
ברשת פלאפון לא עשו בעיות גם עם קבלה בגרמנית שפוקססה אליהם ולא הכילה שם או מספר IMEI
הקבלה הכילה 4 ספרות אחרונות של כרטיס אשראי וזה פרט הזיהוי היחיד שהיה על הקבלה. הכל נעשה טלפונית והם לא ראו את המכשיר בכלל... (הם כן ביקשו את מספר ה IMEI של המכשיר בשיחה טלפונית)
הקבלה הכילה 4 ספרות אחרונות של כרטיס אשראי וזה פרט הזיהוי היחיד שהיה על הקבלה. הכל נעשה טלפונית והם לא ראו את המכשיר בכלל... (הם כן ביקשו את מספר ה IMEI של המכשיר בשיחה טלפונית)