איך אתם שומעים את WAZE - דרך הרמקול של הטלפון או הדיבורית?
WAZE ודיבוריות BT זה כנראה סיפור לא פשוט לפי כל השאלות בפורום שלהם
אצלי אני לא מצליח בשום אופן לשמוע דרך הספיקר של הטלפון ודרך הדיבורית אני יכול לשמוע רק אם אני מפעיל ישום אשר מעביר את הפלט למונו (BtMono לדוגמא)
הדיבורית שלי היא סטראופונית וWAZE לא כל כך אוהבת את זה (שינוי כן או לא להעביר את המולטימדיה לדיבורית לא שינה כלום אצלי)
גם אצלי זה SGS2
ירון
אצלי אני לא מצליח בשום אופן לשמוע דרך הספיקר של הטלפון ודרך הדיבורית אני יכול לשמוע רק אם אני מפעיל ישום אשר מעביר את הפלט למונו (BtMono לדוגמא)
הדיבורית שלי היא סטראופונית וWAZE לא כל כך אוהבת את זה (שינוי כן או לא להעביר את המולטימדיה לדיבורית לא שינה כלום אצלי)
גם אצלי זה SGS2
ירון
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני כתבתי להם על זה פעם בפורום שלהם, ולא ממש יצא מזה משהו.
דווקא לבעלי גלקסי יש פתרון לבלוטות מונו - האפליקציה BT MONO.
דווקא לבעלי גלקסי יש פתרון לבלוטות מונו - האפליקציה BT MONO.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אצלי
ה WAZE מותקן על מירס IONE .
את השמע של התוכנה אני שומע בספיקר של הטלפון וברגע שנכנסת שיחה ה WAZE מפסיק לקשקש ואני שומע את השיחה בדיבורית תוך כדי שכל פעם שהוויז רוצה לומר משהוא הוא עושה צליל קצר של איתות כזה שרומז שאתה אמור לבצע פניה לדוגמא אבל תכלס משתלב מצויין.
את השמע של התוכנה אני שומע בספיקר של הטלפון וברגע שנכנסת שיחה ה WAZE מפסיק לקשקש ואני שומע את השיחה בדיבורית תוך כדי שכל פעם שהוויז רוצה לומר משהוא הוא עושה צליל קצר של איתות כזה שרומז שאתה אמור לבצע פניה לדוגמא אבל תכלס משתלב מצויין.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
נדמה לי שהשתמשתי בה פעם, והיא עשתה לי הרבה צרות...pixies כתב:אני כתבתי להם על זה פעם בפורום שלהם, ולא ממש יצא מזה משהו.
דווקא לבעלי גלקסי יש פתרון לבלוטות מונו - האפליקציה BT MONO....
מה גם שלפני כל נסיעה צריך להפעיל את האפליקציה...
האם המצב הוא עדיין כזה??
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי כן, זה עדיין ככה.
אולי כדאי לחפש אפליקציית מאקרו - שבלחיצה אחת תפעיל BT MONO, ווייז ו-TuneIn Radio, למשל...
אולי כדאי לחפש אפליקציית מאקרו - שבלחיצה אחת תפעיל BT MONO, ווייז ו-TuneIn Radio, למשל...
בגרסה המלאה בתשלום של SuperMonoFroyoPro (דומה לBT MONO) ניתן להגדיר הפעלה אוטו' כאשר מתחברים לBT או כאשר יש מולטימדיה לBT...pixies כתב:לדעתי כן, זה עדיין ככה.
אולי כדאי לחפש אפליקציית מאקרו - שבלחיצה אחת תפעיל BT MONO, ווייז ו-TuneIn Radio, למשל......
ירון
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

אני מתאר לעצמי שאפשר להשתמש גם ב TASKER או משהו בסגנון.pixies כתב:לדעתי כן, זה עדיין ככה.
אולי כדאי לחפש אפליקציית מאקרו - שבלחיצה אחת תפעיל BT MONO, ווייז ו-TuneIn Radio, למשל......
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

גם אצלי אני מעדיף בשקט,
א. זה לאישתי, בלי הקול היא לא מסתדרת...
ב. אני לפעמים בנהיגה לא שם לב להתראות קופצות כמו: שוטר, סכנה, מצלמה וכד'
א. זה לאישתי, בלי הקול היא לא מסתדרת...
ב. אני לפעמים בנהיגה לא שם לב להתראות קופצות כמו: שוטר, סכנה, מצלמה וכד'
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
בפעם הקודמת הפעלתי את SuperMonoFroyoPro ושמעתי דרך הדיבורית בצורה תקינה
היום לא הצלחתי לשמוע דרך הדיבורית בשום אופן, לא עם SuperMonoFroyoPro ולא עם Bt Mono
לאחר שסגרתי את Bt Mono פתאום שמעתי את ההוראות דרך הספיקר של הטלפון דבר שלא היה קודם בכלל ...
כל שימוש בWAZE זה משהוא אחר ? מה יהיה בפעם הבאה ?
ירון
היום לא הצלחתי לשמוע דרך הדיבורית בשום אופן, לא עם SuperMonoFroyoPro ולא עם Bt Mono
לאחר שסגרתי את Bt Mono פתאום שמעתי את ההוראות דרך הספיקר של הטלפון דבר שלא היה קודם בכלל ...
כל שימוש בWAZE זה משהוא אחר ? מה יהיה בפעם הבאה ?
ירון
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא נראה לי שהם יפתרו את זה, הם די מתעלמים משרשורים בנושא הזה וממליצים להתקין BT Mono כפתרון.
מעצבנים...
מעצבנים...