הי לכולם
ברשותי מחשב בסלון Acer revo 3300 עם כרטיס אלחוטי בתקן N ומודם ראוטר של בזק עם תקן N (נדמה לי שזה של Dlink ) ומחשב נייח המחובר בכבל ישירות אל הראוטר
לאור בעיות קליטה והתנתקיות חוזרות של המחשב בסלון לרשת (אני לא מנסה אפילו להעביר 1080) רכשתי כרטיס רשת אלחוטי USB גם הוא בתקן (Dlink Nano) .
הבעייה היא שלמרות שאני רואה קליטה מקסימלית במחשב בסלון קצב העברה (בימים טובים כאשר יש שמש בחוץ....) מגיע ל 300K לשנייה. גם החיבור לאינרנט זוחל (סרטונים ב youtube עולים אחרי שנה).
יש לי מחשב נייד שגם הוא מחובר לרשת (שהיא מאובטחת) וקצב העברה שם מגיע גם ל 5 מ"ב
האם יש למשהו רעיון כיצד ניתן לשפר את קצב העברה של המידע?
החיבור של מול הספק הינו 5 מ"ב והבעייה הינה רק של המחשב הזה
העברה איטית של מידע בין ראוטר למחשב עם כרטיס N
אמרת ראוטר של בזק אמרת הכל
לי היה ראוטר של בזק הדלינק והנטגייר שניהם ברשת N לא מעבירים קבצים יותר ממגה בשניה ברשת אלחוטית
הסיבה לכך היא שהראוטרים של בזק הוא מיוצרים עבור בזק אם חומרה זולה ומעבד מסכן בגלל זה בטלתי את ה 50 מגה שלהם וחזרתי
ל 10 מגה רק כדי לשתמש במודם רגיל חברתי לראוטר של אדימקס
אין לך מה לתאמץ לנסות לשפר את הביצועים כי הראוטרים של בזק הם *** של דבר
אם אתה רוצה לקבל עברת קבצים ברשת אלחוטית במהירות סבבה זה רק לקנות ראוטר טוב
כמו TPLINK 1043 עולה 290 שח יש פה לא מעט חברה שמשתמשים בו וגם הוא הכי מומלץ פה
ועם יש לך כסף מיותר אז יש לך את ה סיסקו לינקסיס E4200 מפלצת של ראוטר אבל עולה גם סביב ה 1000 שח
ב KSP הוא עולה 990 שח
לי היה ראוטר של בזק הדלינק והנטגייר שניהם ברשת N לא מעבירים קבצים יותר ממגה בשניה ברשת אלחוטית
הסיבה לכך היא שהראוטרים של בזק הוא מיוצרים עבור בזק אם חומרה זולה ומעבד מסכן בגלל זה בטלתי את ה 50 מגה שלהם וחזרתי
ל 10 מגה רק כדי לשתמש במודם רגיל חברתי לראוטר של אדימקס
אין לך מה לתאמץ לנסות לשפר את הביצועים כי הראוטרים של בזק הם *** של דבר
אם אתה רוצה לקבל עברת קבצים ברשת אלחוטית במהירות סבבה זה רק לקנות ראוטר טוב
כמו TPLINK 1043 עולה 290 שח יש פה לא מעט חברה שמשתמשים בו וגם הוא הכי מומלץ פה
ועם יש לך כסף מיותר אז יש לך את ה סיסקו לינקסיס E4200 מפלצת של ראוטר אבל עולה גם סביב ה 1000 שח
ב KSP הוא עולה 990 שח
נערך לאחרונה על ידי MrYair ב 27/11/2011 22:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני סובל מאותה בעיה...
יש לי שני מחשבים בסלון, אחד נייד עם כרטיס תקן N, ואחד HTPC עם כרטיס רשת USB, גם תקן N.
אני שם את הראוטר ביניהם, מנתק אותו מהכול, כולל מהאינטרנט, ומשאיר רק את שני ההתקנים האלו.
אני רואה ששניהם מחוברים 300Mbps (או מעט פחות, אבל לא פחות מ 243Mbps) ומהירות העברת הקבצים היא גג 3MBps.
יש איזו השערה ?!
הראוטר "אזרחי" של אדימקס, ולא של בזק או משהו כזה..
יש לי שני מחשבים בסלון, אחד נייד עם כרטיס תקן N, ואחד HTPC עם כרטיס רשת USB, גם תקן N.
אני שם את הראוטר ביניהם, מנתק אותו מהכול, כולל מהאינטרנט, ומשאיר רק את שני ההתקנים האלו.
אני רואה ששניהם מחוברים 300Mbps (או מעט פחות, אבל לא פחות מ 243Mbps) ומהירות העברת הקבצים היא גג 3MBps.
יש איזו השערה ?!
הראוטר "אזרחי" של אדימקס, ולא של בזק או משהו כזה..
וו נעמט מען א ביסלע מזל ??
אם אתה אומר שיש לך ראוטר אזרחי של אדימקס ואתה מעביר קבצים ב 3 מגהpapiron כתב:אני סובל מאותה בעיה...
יש איזו השערה ?!
הראוטר "אזרחי" של אדימקס, ולא של בזק או משהו כזה.....
ברשת ביתית אז זה כבר מוזר יכול להיות שיש לך ראוטר גדם ממוצע ולא ראוטר
משנקרא הפרארי של הראוטרים - אם הראוטרים של בזק יש להם את הבעיה הזאת
שלא מסוגלים לסחוב קבצים ברשת ביתית
לכה לעוד תגובות אולי מישהו ישפוך קצת אור