חווית הניתוק מ-012

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
asaf23 פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

לאחרונה עבר החוק המאפשר לנו הצרכנים להתנתק בקלות משירותי החברות השונות. האמנם?

לפני שלושה חודשים סיימתי את חוזה השכירות של דירתי (דירת סטודנטים). בסמסטר שנותר לי אני מתגורר במעונות, כך שאין לי צורך בשירות האינטרנט לו הייתי מנוי ("באנדל" של הוט ו-012).

מיד התקשרתי על מנת לנתק את השירות, אך כיוון שאני נמצא בהתחייבות עד דצמבר (בזמנו לא היו מסלולים ללא התחייבות) ולאחר חישוב קצר, הוחלט להמתין עד לכניסת החוק החדש בתחילת נובמבר. כך גם הציעו לי הנציגים ב-012 ובהוט שטענו כי הקנס גבוה יותר. בנוסף, לדבריהם, עליי היה גם לשלם קנס כפול, לשתי החברות. לא עזרו ההסברים שאינני מתגורר בדירה יותר.

שמח ומאושר החלטתי להתקשר על מנת לנתק את המנוי, בו לא עשיתי שימוש מאז אמצע חודש אוגוסט. המתנתי מספר ימים, על מנת שיירד הלחץ וצלצלתי ל-012 היום בבוקר. לאחר המתנה של 10 דקות נאמר לי ש"אין נציגים כרגע" וש"יחזרו אליי במהלך היום". הנציגה אף טרחה לקחת את מס' הטלפון שלי על מנת לוודא זאת.

כפי שחשדתי, מדובר ב"תרגיל מריחה". לקראת השעה 18:00 בערב , לאחר שאף נציג לא חזר אליי, החלטתי להתקשר שוב. לאחר המתנה בת 20 דקות לערך נעניתי ע"י נציג שטען כי אינו יכול לעזור לי. הנציג העביר אותי לשימור לקוחות, זמן ההמתנה לדבריו לא ארוך. לא ארוך בכלל, חצי שעה נוספת של המתנה (או 50 דקות בסה"כ) הביאו אותי לנציגה המיוחלת.

ביקשתי מהנציגה לנתקי מהשירות כיוון שחזרתי לבית הוריי ואין לי צורך בו. אולי לא היה חכם במיוחד לנזוף בנציגה על זמן ההמתנה הארוך, כיוון שמייד הודיעה לי שעליי להמתין (שוב!). כאשר חזרה ביקשתי לסיים את התהליך. אך הנציגה הפתיעה וביקשה את מספר הטלפון של הוריי. מדוע את צריכה את מס' הטלפון של הוריי שאלתי אותה והנציגה השיבה "על מנת לחברם לאינטרנט". הסברתי שוב שהתקשרתי על מנת להתנתק. הנציגה טענה שזה לוקח זמן ושהיא רוצה בינתיים לשוחח עם הוריי. הסברתי לה שוב שהוריי מרוצים מהספק הנוכחי שלהם וביקשתי שתנתק אותי כבר. "מה אפכת לך, זו אני שמוציאה את השיחה" אמרה לי. בנקודה זו הרמתי את קולי והתחננתי שתנתק אותי כבר, לאחר שעה של שיחה.

לאחר תחנונים רבים הועברתי להמתנה (שוב!) ואז הודיעה לי הנציגה שהתנתקתי.
אך נחשו מה? "אתה צריך עכשיו להתקשר להוט ולעבור אותו תהליך איתם". "להעביר אותך?".
בנקודה זו כבר התפוצץ לי הראש מהקרינה של הסלולרי וביקשתי מהנציגה שתעזוב אותי לנפשי.

מחר פרק ב'.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

גועל נפש של תודעת שירות, זו לא פעם ראשונה שאני שומע על חוויות שירות כאלה מצד לקוחות לשעבר של 012..

nondos
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
שם מלא: nondos

שליחה

https://www.netek.co.il/

לי עבד כמו קסם, התקשרתי אחרי שלושה ימים לוודא שנתקו אותי ואכן כך היה

Lior012Smile
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 20

שליחה

היי asaf23,

צר לי לקרוא על חווית השירות אשר קיבלת. מה שאתה מציין אינו עומד בקנה אחד עם השירות אותו או מעניקים ללקוחותינו מדי יום, וחשוב לי לשוחח עימך על מנת להבין היכן הכשלים ובמיוחד כדי לסגור את הטיפול במנוי שלך לשביעות רצונך.

אתה מוזמן לשלוח את הפרטים לתיבת המייל שלנו, והוא יגיע באופן ישיר אליי- [email protected]

ליאור

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

אחרי כזאת חוויה באמת "צר לי" זה סתם סופרלטיב.
אני מהפוסט הזה למדתי לא להתקרב ל012,למרות שמעולם לא הייתי מנוי שלהם.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

אם היא באמת אמרה "אתה צריך עכשיו להתקשר להוט ולעבור אותו תהליך איתם". "להעביר אותך?" זה רק מראה כמה הכוונות שלהם טובות...

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

אל תכעסו על הנציגה המסכנה שמשתכרת בשכר מינימום ונביחות מכל עבר במקום עבודתה.
תכעסו על החברה עצמה היות והנציגה המסכנה היא הפנים של החברה - שירות על הפנים = חברה על הפנים.

יש מספיק אלטרנטיבות בשוק שאפשר לשקול.. מקווים שהתנתקת מהר אסף וכל זה מאחורייך

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

משעשע, גם לי זה היה.
אבל לא ניתקתי, לקח לי 67 דקות ( לפי הסלולרי) להתנתק.

חברה גרועה.

שיהיה לגוגל. :D
לא להתחבר ל 012
012 חברה גרועה
012 שירות
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

אני חושב שלכל חברה שתתקשר להתנתק משירותיה אתם תזכו ליחס דומה. בין אם זה 012, 013, בזב"ל וכו'.
מעניין מה אחוזי הצלחה שלהם בשיטת ההתשה שהם ממשיכים בה כל הזמן. האם 7 מתוך 10 אנשים אומרים לעצמם "טוב לא הצליח לי אז אני אשאר". לא ברור אך מרתיח את הנשמה, את הדם ואת האוזן בעיקר אם מתקשרים מהסלולרי. :)
לאומת זאת אם תרצו להתחבר לשירות שלהם.......Wham bam thank you mam...שתי דקות ואתם בחוץ, מסוחררים ולא מבינים מה נפל עליכם.
עד שתרצו להתנתק.
"על החתום...."

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

Hertz33
אני מסכים איתך, באותו יום גם התנתקי מ 014 וגם קיבלתי יחס מזעזע.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

nondos כתב:https://www.netek.co.il/

לי עבד כמו קסם, התקשרתי אחרי שלושה ימים לוודא שנתקו אותי ואכן כך היה
...
עשיתי את אותו דבר , אבל אין לי מושג למי להתקשר לוודא את זה שנותקתי . אתה יכול לומר לי למי התקשרת , ואיך ווידאת את זה ?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

truejoker
פונה לספק.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

עשיתי את זה כדי לא להיאלץ להתקשר לשימור לקוחות שלהם, ועכשיו אתה אומר שאני צריך להתקשר אליהם ?!!
אז מה השגתי מזה ?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אז איך אתה רוצה לדעת שבאמת נותקת? מהאויר?

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מה הבעיה לבדוק?
הנתב בלי עדכון ספק לא פותח שערים.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

זורו44 כתב:מה הבעיה לבדוק?
הנתב בלי עדכון ספק לא פותח שערים.
...
מצטער אבל את זה לא הבנתי. מה אתה מתכווין?
ואם אפשר בצורה מאוד פשוטה כי בנושאים האלו אני מאותגר טכנולוגי במצב גרוע מאוד :lol:

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תודה. אבל כרגע אני מחובר דרך אקספון , אני שילמתי להם על סתם כמה חודשים , ועברה התחייביות , ועכשיו אני רוצה לדעת אם הם ניתקו אותי .
וד"א תודה רבה על הלינק

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”