סקירה לשארפ ELITE
integral כתב:שמע, עדיין הייתי שמח לקנות את ה VT מייבוא רשמי עם 5 שנות אחריות של יורוקום ולא עם אחריות של שנתיים שאני לא יודע מי בדיוק נותן אותה....
בזמנו הייתה לי התלבטות בסגנון, לקחת SAMSUNG A550 בגודל 50" ב12 אלף מיבואן רשמי, או להוסיף עוד 3K לפיוניר 5090 מיבואן מקביל, לא מתחרט לרגע על ההחלטה שעשיתי, ועוד עשיתי את זה בחצי עיוורון כיוון שלא ידעתי מי הוא היבואן הרשמי בכלל, המחיר של 5090 מיבואן מקביל בזמנו היה בסביבות ה22K.
לתשומת לבך.
Utopia
זה עניין של מזל....integral כתב:כן אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר, רק שבאותה תקופה הקורו מהייבוא הרשמי עלו פי שתיים אני אני זוכר נכון....
היום היבואנים הפרללים נותנים תמורה מלאה לכסף, מה גם שיש את הקהילה כאן אז יש לך סוג של "ביטוח" במידה ואותו יבואן לא יטפל בך כמו שצריך, ובסופו של דבר תוכל להנות מעוד 5" או מהפרש כספי - לא יודע, אני חושב שזו הייתה הבחירה שלי, ובשבועות הבאים ארכוש גם ONKYO 809 מארה"ב בחצי מחיר, אני חושב שזה שווה את הסיכון (טפו טפו טפו).
Utopia
-
integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8261
- נתן תודות: 419 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
שמע, זה לא קשור ליטפל או לא. זה קשור לתקופה של 5 שנים מול שנתיים.
כמובן, שהשאלה היא מה ההפרש במחיר. בחלק מהדגמים הוא מהותי ובחלק לא, בחלק הוא אפילו לא כדאי שכן בדגמים מסויימים הייבוא הרשמי זול יותר (אם רק מתווכחים קצת).
גם העניין האירופאי לחלק מהאנשים מהותי, ולחלק לא (למשל מבחינתי יש DVBT או אין, יש סקארט או אין לא מעניין). בכלל בחלק מהדגמים העניין האירופאי הוא בולשיט לא קטן שנועד לחפות על מחיר יקר יותר או זול במעט מהיבואן הרשמי.
כמובן, שהשאלה היא מה ההפרש במחיר. בחלק מהדגמים הוא מהותי ובחלק לא, בחלק הוא אפילו לא כדאי שכן בדגמים מסויימים הייבוא הרשמי זול יותר (אם רק מתווכחים קצת).
גם העניין האירופאי לחלק מהאנשים מהותי, ולחלק לא (למשל מבחינתי יש DVBT או אין, יש סקארט או אין לא מעניין). בכלל בחלק מהדגמים העניין האירופאי הוא בולשיט לא קטן שנועד לחפות על מחיר יקר יותר או זול במעט מהיבואן הרשמי.
נערך לאחרונה על ידי integral ב 13/11/2011 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים