סקירה לשארפ ELITE

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8261
נתן תודות: 419 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #41 

את זה לא אמרתי, רק אמרתי שהייתי שמח לקנות אותו דבר מיורוקום והאמת שגם בייבוא המקביל, הקפיצה במחיר ל 55 מרגיזה. אני יודע בכמה הפנסוניק נמכרות בגרמניה וזה מטריף.

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #42 

integral כתב:שמע, עדיין הייתי שמח לקנות את ה VT מייבוא רשמי עם 5 שנות אחריות של יורוקום ולא עם אחריות של שנתיים שאני לא יודע מי בדיוק נותן אותה.
...

בזמנו הייתה לי התלבטות בסגנון, לקחת SAMSUNG A550 בגודל 50" ב12 אלף מיבואן רשמי, או להוסיף עוד 3K לפיוניר 5090 מיבואן מקביל, לא מתחרט לרגע על ההחלטה שעשיתי, ועוד עשיתי את זה בחצי עיוורון כיוון שלא ידעתי מי הוא היבואן הרשמי בכלל, המחיר של 5090 מיבואן מקביל בזמנו היה בסביבות ה22K.

לתשומת לבך.
Utopia

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #43 

כן אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר, רק שבאותה תקופה הקורו מהייבוא הרשמי עלו פי שתיים אני אני זוכר נכון.

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

integral כתב:כן אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר, רק שבאותה תקופה הקורו מהייבוא הרשמי עלו פי שתיים אני אני זוכר נכון.
...
זה עניין של מזל....

היום היבואנים הפרללים נותנים תמורה מלאה לכסף, מה גם שיש את הקהילה כאן אז יש לך סוג של "ביטוח" במידה ואותו יבואן לא יטפל בך כמו שצריך, ובסופו של דבר תוכל להנות מעוד 5" או מהפרש כספי - לא יודע, אני חושב שזו הייתה הבחירה שלי, ובשבועות הבאים ארכוש גם ONKYO 809 מארה"ב בחצי מחיר, אני חושב שזה שווה את הסיכון (טפו טפו טפו).
Utopia

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #45 

שמע, זה לא קשור ליטפל או לא. זה קשור לתקופה של 5 שנים מול שנתיים.

כמובן, שהשאלה היא מה ההפרש במחיר. בחלק מהדגמים הוא מהותי ובחלק לא, בחלק הוא אפילו לא כדאי שכן בדגמים מסויימים הייבוא הרשמי זול יותר (אם רק מתווכחים קצת).

גם העניין האירופאי לחלק מהאנשים מהותי, ולחלק לא (למשל מבחינתי יש DVBT או אין, יש סקארט או אין לא מעניין). בכלל בחלק מהדגמים העניין האירופאי הוא בולשיט לא קטן שנועד לחפות על מחיר יקר יותר או זול במעט מהיבואן הרשמי.
נערך לאחרונה על ידי integral ב 13/11/2011 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #46 

חברים, זה פורום מסכים ולא פורום יבוא.

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #47 

oferlaor כתב:חברים, זה פורום מסכים ולא פורום יבוא.
...
מודה שראיתי את זה מגיע :roll:
Utopia

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”