סקירה לשארפ ELITE
חברי ,kipikipod כתב:עד היום אני תוהה מה היה קורה עם השוק אם פיוניר היו ממשיכים עם ליין המסכים.....
הנשמה של מסכי הקורו המצוינים ז"ל או לפחות חלק ממנה התגלגלה כך אומרים אל המסך המדובר בסקירה .
לפי מה שניתן להבין מהסקירה המסך מציג ביצועים מעולים שבהחלט יכולים לספק כל חובב מסכי
פלזמה בכלל או קורו בפרט.
האם אתה לא חושב כך?
dor8 כתב:חברי ,kipikipod כתב:עד היום אני תוהה מה היה קורה עם השוק אם פיוניר היו ממשיכים עם ליין המסכים.....
הנשמה של מסכי הקורו המצוינים ז"ל או לפחות חלק ממנה התגלגלה כך אומרים אל המסך המדובר בסקירה .
לפי מה שניתן להבין מהסקירה המסך מציג ביצועים מעולים שבהחלט יכולים לספק כל חובב מסכי
פלזמה בכלל או קורו בפרט.
האם אתה לא חושב כך?
...
....
אני חושב שאם הנשמה של מסכי הקורו באמת הייתה מתגלגלת הלאה כל המשדרגים למיניהם ללא יוצא מן הכלל היו בעלי מסכים כאלה, בדיוק כמו שבתקופת הKURO (ולהרבה מהם עד היום) לכל אותם אנשים היה KURO כי לא היו מתחרים.dor8 כתב:חברי ,kipikipod כתב:עד היום אני תוהה מה היה קורה עם השוק אם פיוניר היו ממשיכים עם ליין המסכים.....
הנשמה של מסכי הקורו המצוינים ז"ל או לפחות חלק ממנה התגלגלה אל המסך המדובר בסקירה .
פלזמה בכלל או קורו בפרט.
האם אתה לא חושב כך?
...
אבל כנראה שאי אפשר להמציא את הגלגל כל פעם כמו שהם עשו עם רמת השחור \ השתקפויות \ קונטרסט...
העניין הוא שלפי מה שזכור לי אחרי הוצאת הKURO 2 הם הבטיחו שהסדרה הבאה תהיה INFINITE BLACK....
אני חושב שגם אחרי שבאמת ייצא מסך טוב מהקורו בכל הפרמטרים (כולל שחור, זווית צפייה וכד' - שעדיין אין לעניות דעתי) יהיו אנשים שעדיין ישארו עם הקורו רק בגלל ה"שם" - נראה לי שאני אהיה אחד מהם... וממש לא משיקולים תקציביים.
Utopia
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
...
integral
בקצב הזה לא תרכוש מסך בזמן הקרוב...
למרות שבחשבון גס המסך הזה צריך לעלות כ 40,000 ש"ח בארץ.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 13/11/2011 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

אפרופו שארפ...yarino כתב:dor8 כתב:חברי ,kipikipod כתב:עד היום אני תוהה מה היה קורה עם השוק אם פיוניר היו ממשיכים עם ליין המסכים.....
פלזמה בכלל או קורו בפרט.
האם אתה לא חושב כך?
......
מרוצה עד כה מהשארפ 70" שלך?
- טלHD
- גורו

את ה 651 אתה מכיר יותר טוב ממני...integral כתב:בסוף אאלץ להתפשר על איזה 651Y או PS59D6900 או משהו בסגנוןטלHD כתב:...![]()
integral
בקצב הזה לא תרכוש מסך בזמן הקרוב...
למרות שבחשבון גס המסך הזה צריך לעלות כ 40,000 ש"ח בארץ.......
59D6900 זה נקרא להתפשר?
לדעתי זה הכי הכי הכי קרוב ל D7000/8000 ול VT30 שיכול להיות....ובמחיר שפוי יחסית.