יכול להיות הבדלי איכות בשידור SD בין ממירי יס שונים???
אולי אני טועה אבל שמתי לב שכאשר החלפתי את הממיר של יס (רגיל לא MAX) בממיר החדש יותר שלהם (TOTAL) איכות שידור הרגילה (SD) נראית פשוט זוועה ,במיוחד בשידורי ערוץ 2-10 שם ממש רואים את הקונטרסט לא מאוזן וצבעים מוחצנים,גם בממיר MAX רגיל התמונה נראית טוב יותר מאשר בTOTAL בתוכן SD ,בשידורי HD התמונה נראית מעולה.
בתוכן חיצוני אין שום בעיה לא בתוכן SD ולא בHD.
אשמח להחכים בנושא.
דרך אגב המסך שלי הוא PHILIPS 47PFL4606
בתוכן חיצוני אין שום בעיה לא בתוכן SD ולא בHD.
אשמח להחכים בנושא.
דרך אגב המסך שלי הוא PHILIPS 47PFL4606
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
תשמע, אנשים כבר התעייפו מלדון ולדוש בזה
פשוט תעשה חיפוש MAXHD SD
אישית, אולי התרגלתי, אבל אני מעדיף את התמונה של ה-MAX HD מאשר של הממיר SD הכי טוב של yes ה-3100 שמחובר אצלי במקביל לטלויזיה.
פשוט תעשה חיפוש MAXHD SD
אישית, אולי התרגלתי, אבל אני מעדיף את התמונה של ה-MAX HD מאשר של הממיר SD הכי טוב של yes ה-3100 שמחובר אצלי במקביל לטלויזיה.
אהלן קראתי את ההודעה שלך וחשבתי על משהו גם ככה לרוב רואים בערוץ 2 ו 10 תחשוב על זה יש את הממרים העידן פלוסHD כדי לך לנסות אותו אולי הוא אמת אתן איכות יוצת דופן והשאר ערוצים אתה יכול לראות ביאס נכון שקצת מעצבן אבל ולי שווה לנסות
תודה רבה ,כבר התחלתי להשתגע מהעניין הזה ואשתי משגעת אותי ש"חבל על הכסף הטלווזיה פשוט גרועה" חחחח
אני הולך פשוט לבטל את כל עניין המקס טוטל הזה מכיוון שגם ככה אין לי צורך בVOD ש80 אחוז ממנו גם ככה בתשלום ולא בסטרימר.
פשוט אזמין ממירי MAX HD וזהו.
אני הולך פשוט לבטל את כל עניין המקס טוטל הזה מכיוון שגם ככה אין לי צורך בVOD ש80 אחוז ממנו גם ככה בתשלום ולא בסטרימר.
פשוט אזמין ממירי MAX HD וזהו.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

MAX HD וטוטאל זה אותו ממיר
בנוגע לכיול ,המסך מכוייל ויש לי קצת מושג בפרמטרים ואיך לכייל כך שזו לא בעיה.זורו44 כתב:כיול המסך יכול לעזור מאוד.אשתך צודקת שהטלוויזיה גרועה בSD...
קצת קשה לי לקבל את הקביעה שלך מאחר והחלפתי לממיר "רגיל" והתמונה השתפרה ונראית מצוין .
בכל מקרה אני שמח שזו הייתה הבעיה ולא אשתי ..אופפפס המסך
לא רק בגלל זה אלה גם בגלל שיש כמעין קפיאה של עשירית שנייה בשידורי HD כל 10 שניות בערך ובהתחלה חשבתי שהמסך דפוק וניסיתי כל דרך לכייל ולהוריד דכברים ,בסוף פשוט ניגנתי קובץ חיצוני ונוכחתי לדעת שרק בשידור תוכן HD מהממיר ישנה התופעה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

איזו קפיאה, אתה במצב auto?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אין לי,אבל זה קיים,אולי עוד בעלי פיליפס חוו את הקפיאה ויצטרפו לשרשור.
פתרון לבעיה עם הטוטאל :חיבור בקומפוננט ,אין את הקפיאה.
משהו בהתאמה לטוטאל עם כרטיס הHDMI בפיליפס.
חבל שתוותר על הטוטאל-זה מוצר לא רע בכלל.
פתרון לבעיה עם הטוטאל :חיבור בקומפוננט ,אין את הקפיאה.
משהו בהתאמה לטוטאל עם כרטיס הHDMI בפיליפס.
חבל שתוותר על הטוטאל-זה מוצר לא רע בכלל.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לגבי נושא האיכות תמונה, זה עניין ידוע ומוכר. ב sd הממירים מקס (sd) ו pace 1000 וה 3100s adb הם האיכותיים ביותר ל sd.
ב hd הטוטאל חלש משמעותית באיכות ערוצי ה sd. אין לזה פיתרון לצערי למרות שפניתי בנושא ליס כמה וכמה פעמים.
ב hd הטוטאל חלש משמעותית באיכות ערוצי ה sd. אין לזה פיתרון לצערי למרות שפניתי בנושא ליס כמה וכמה פעמים.