שידוך לRX6 - שני הפיינליסטיים!!!
-
guys
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
אז ככה, למי שלא עקב עד עכשיו, אסכם ואומר שחרשתי, שמעתי ובדקתי והמועמד הסופי (גם בעקבות המילים החמות כאן באתר) הוא הRX6.. אז נכון ששמעתי מערכות יותר מרגשות אבל נראה כי זה סט "כיפי" שלא משנה מה תפיל עליו הוא יעמוד בו.. לא המצטיין אבל אין משהו שהוא נכשל בו...
ועכשיו לסוגיה, צריך המלצה לרסיבר עם PRE OUT, חיבור לרשת וכו שיתאים.. יש המלצות? תקציב כ5K
וגם צריך המלצה לרמקולים האחוריים.. פה כבר נשאר פחות תקציב.. בטח גם של MA..
תודה לעוזרים..
ועכשיו לסוגיה, צריך המלצה לרסיבר עם PRE OUT, חיבור לרשת וכו שיתאים.. יש המלצות? תקציב כ5K
וגם צריך המלצה לרמקולים האחוריים.. פה כבר נשאר פחות תקציב.. בטח גם של MA..
תודה לעוזרים..
נערך לאחרונה על ידי guys ב 26/11/2011 10:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אונקיו 709 זו אופציה טובה (גם ה-708 הוותיק יותר), וכמוהו גם הימאהה 671 (או ה-667 הוותיק יותר)...
אם אתה בקטע של יבוא אישי מחו"ל, אתה יכול לקפוץ לפחות דרגה אחת לאונקיו 809 (נמכר כעת בכ-40% הנחה באמאזון ועלה $690 בלבד, כלומר כ-4,000 ש"ח אחרי שילוח ומיסים..!)
אם אתה בקטע של יבוא אישי מחו"ל, אתה יכול לקפוץ לפחות דרגה אחת לאונקיו 809 (נמכר כעת בכ-40% הנחה באמאזון ועלה $690 בלבד, כלומר כ-4,000 ש"ח אחרי שילוח ומיסים..!)
-
guys
-
- חבר ותיק

למיטב הבנתי, ה709 הוא בסה"כ 609 עם PRE אז אולי אתפתה ל809 - נמתין לבלאק פריידי?
אני מבין שפיוניר החליטו ברמת התקציב הזו לוותר על הPRE אבל איך בכלל יהיה השידוך? מתאים?
ממה שאני שמעתי (בסטריאו)ההבדלים בין הפיוניר לימאהה היו מינוריים..
מה ההבדל בין הLX 53 ל55? האם LX53 יהווה שדרוג אמיתי?
לידיעתכם, קבלתי 421 מתנה ואפילו לא הוצאתי אותו מהקופסה כי שיערתי שהוא לא יתאים.. היש צדק בכך?
אני מבין שפיוניר החליטו ברמת התקציב הזו לוותר על הPRE אבל איך בכלל יהיה השידוך? מתאים?
ממה שאני שמעתי (בסטריאו)ההבדלים בין הפיוניר לימאהה היו מינוריים..
מה ההבדל בין הLX 53 ל55? האם LX53 יהווה שדרוג אמיתי?
לידיעתכם, קבלתי 421 מתנה ואפילו לא הוצאתי אותו מהקופסה כי שיערתי שהוא לא יתאים.. היש צדק בכך?
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
היי guys,
אני עובד עם LX83 ו - RX8 והשילוב לא רע בכלל, אם הסטריאו חשוב לך באותה מידה של ק"ב הייתי משתדל לשלב Integrated במקביל.
זה לפחות התכנון שלי, עד היום לא החלפתי את הרסיבר שלי כיוון שרמת הפרוססור שלו גבוהה מאוד ואני לא חושב שאני אקבל הבדל מהותי משאר החברות, כמו כן, אף רסיבר לא יספק לי את מה שאני מצפה בסטריאו לכן הצעד הוא לכיוון Integrated.
האם זה כיוון מבחינתך או שאתה מכוון לרסיבר All in one ?
אני עובד עם LX83 ו - RX8 והשילוב לא רע בכלל, אם הסטריאו חשוב לך באותה מידה של ק"ב הייתי משתדל לשלב Integrated במקביל.
זה לפחות התכנון שלי, עד היום לא החלפתי את הרסיבר שלי כיוון שרמת הפרוססור שלו גבוהה מאוד ואני לא חושב שאני אקבל הבדל מהותי משאר החברות, כמו כן, אף רסיבר לא יספק לי את מה שאני מצפה בסטריאו לכן הצעד הוא לכיוון Integrated.
האם זה כיוון מבחינתך או שאתה מכוון לרסיבר All in one ?
- anton11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
הי guys,
גם אני מחכה ליום שישי המהולל - למרות שהמחיר עבור (like new) כבר מגרד את ה - 640$.
משהו יכול לתת חו"ד איך ה - 809 מסתדר עם סטריאו?
גם אני מחכה ליום שישי המהולל - למרות שהמחיר עבור (like new) כבר מגרד את ה - 640$.
משהו יכול לתת חו"ד איך ה - 809 מסתדר עם סטריאו?
-
guys
-
- חבר ותיק

בינתיים אני מתכוון להתחיל עם רסיבר "הכל באחד".. אני מקוה שעם הזמן אוסיף מגבר ייעודי ולכן בקשתי כבר עכשיו PRE OUT..
אני קצת חושש מהכיול של הפיוניר. חוץ מזה כל השאר נשמע די קוסם.. ואני אפילו "אסתדר" איתו בסטריאו.. אז אולי תעשו קצת סדר: האם יש הבדל של ממש בין LX55/LX53/2021?
אני קצת חושש מהכיול של הפיוניר. חוץ מזה כל השאר נשמע די קוסם.. ואני אפילו "אסתדר" איתו בסטריאו.. אז אולי תעשו קצת סדר: האם יש הבדל של ממש בין LX55/LX53/2021?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

זו טיפה הגזמה להשוות ככה את ה-709 ל-609... הנה השוואה קצת יותר מסודרת: http://www.eu.onkyo.com/en/product-comp ... 4733,11980guys כתב:למיטב הבנתי, ה709 הוא בסה"כ 609 עם PRE אז אולי אתפתה ל809 - נמתין לבלאק פריידי?...
בכל מקרה נראה לי רעיון טוב לחכות עוד כמה ימים ולראות עד כמה נמוך ירדו האמריקאים השנה.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
אל חשש , תמיד תוכל לבצע כיול ידני בקלי קלות , ולאחר מכן לעשות כיול אוטומטי מלא לשמור אותם בשני זכרונות שונים ולהשוות , מה גם שלאחר הכיול האוטומטי תוכל לראות את התוצאות ולשנות את הפרמטרים לטעמךguys כתב:בינתיים אני מתכוון להתחיל עם רסיבר "הכל באחד".. אני מקוה שעם הזמן אוסיף מגבר ייעודי ולכן בקשתי כבר עכשיו PRE OUT..
אני קצת חושש מהכיול של הפיוניר. חוץ מזה כל השאר נשמע די קוסם.. ואני אפילו "אסתדר" איתו בסטריאו.. אז אולי תעשו קצת סדר: האם יש הבדל של ממש בין LX55/LX53/2021?...
עניין נוסף תוכל לבצע כיול אוטומטי לפי הקדמיים Front Align שזה אומר שלא תהיה נגיעה מבחינת חיתוכי תדרים, הנחתות/ הגבהות ברמקולים הקדמיים שלך כמובן שעוצמות שמע תוכל לשנות לאחר מכן לטעמך
באקוסטיקה אצלי הכיול האוטומטי נתן תוצאות מעולות לצפייה בסרטים , כן הגבהתי את הסאב ואת האחוריים לטעמי ואני מרים את הווליום הכללי והתוצאה מעולה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- Almogc
-
- מורעל האתר

bossgt6 כתב:אל חשש , תמיד תוכל לבצע כיול ידני בקלי קלות , ולאחר מכן לעשות כיול אוטומטי מלא לשמור אותם בשני זכרונות שונים ולהשוות , מה גם שלאחר הכיול האוטומטי תוכל לראות את התוצאות ולשנות את הפרמטרים לטעמךguys כתב:בינתיים אני מתכוון להתחיל עם רסיבר "הכל באחד".. אני מקוה שעם הזמן אוסיף מגבר ייעודי ולכן בקשתי כבר עכשיו PRE OUT..
אני קצת חושש מהכיול של הפיוניר. חוץ מזה כל השאר נשמע די קוסם.. ואני אפילו "אסתדר" איתו בסטריאו.. אז אולי תעשו קצת סדר: האם יש הבדל של ממש בין LX55/LX53/2021?...
עניין נוסף תוכל לבצע כיול אוטומטי לפי הקדמיים Front Align שזה אומר שלא תהיה נגיעה מבחינת חיתוכי תדרים, הנחתות/ הגבהות ברמקולים הקדמיים שלך כמובן שעוצמות שמע תוכל לשנות לאחר מכן לטעמך
באקוסטיקה אצלי הכיול האוטומטי נתן תוצאות מעולות לצפייה בסרטים , כן הגבהתי את הסאב ואת האחוריים לטעמי ואני מרים את הווליום הכללי והתוצאה מעולה...
בוס בדרך כלל דובר אמת, חוץ מהשקרים שלו לגבי הטלפונים שהוא טוען שהוא עשה
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אז אני מבין שאני צריך לפטר את המזכירה שלי ? בקשתי ממנה פעמיים להתקשר אליך היא אמרה לא זמין
- Almogc
-
- מורעל האתר

מהמזכירה קיבלתי טלפון, הייתי בטוח משהי מתחילה איתי... "חברה ותיקה"

-
guys
-
- חבר ותיק

epony,
2 יציאות HDMI, טיפה כיול שונה וPREOUT.. בגדול זהו.. (למי שיש מקרן זה מאוד משמעותי אולי אבל לי פחות רלוונטי)
ה809 זה כבר קפיצת מדרגה..
ואולי בכל זאת קצת סדר בדגמים של פיוניר? האם שווה הקפיצה לLX לעומת ה2021 למשל??
וגם אצלי המזכירה בחופש
2 יציאות HDMI, טיפה כיול שונה וPREOUT.. בגדול זהו.. (למי שיש מקרן זה מאוד משמעותי אולי אבל לי פחות רלוונטי)
ה809 זה כבר קפיצת מדרגה..
ואולי בכל זאת קצת סדר בדגמים של פיוניר? האם שווה הקפיצה לLX לעומת ה2021 למשל??
וגם אצלי המזכירה בחופש
- Almogc
-
- מורעל האתר

guys,
לדעתי מיותר לקפוץ לסדרה של ה - LX... תשמור את ההפרש למגבר סטריאו יעודי...
2021 מעולה... תבצע השוואה באתר האירופאי שלהם ותראה.
לדעתי מיותר לקפוץ לסדרה של ה - LX... תשמור את ההפרש למגבר סטריאו יעודי...
2021 מעולה... תבצע השוואה באתר האירופאי שלהם ותראה.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

תלוי איזה אינטגרייטד וכמה יבוא לידי ביטוי ההבדל, מה גם שעדיף שתהיה לו אופציה HT Bypass
- Almogc
-
- מורעל האתר

להלן ההשוואה - LX55 VS VSX2010
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/98 ... __P6=55731
לי זה נראה כאילו עשו Copy & Paste ....
בכול אופן, אני מאמין שעשו שינוי מהותי בהגברה בין הסדרות - דבר ששווה בדיקה.
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/98 ... __P6=55731
לי זה נראה כאילו עשו Copy & Paste ....
בכול אופן, אני מאמין שעשו שינוי מהותי בהגברה בין הסדרות - דבר ששווה בדיקה.
- Almogc
-
- מורעל האתר

כמו כן, ממליץ לך לשקול גם את Yamaha - לא פחות ממדהימים.
-
guys
-
- חבר ותיק

הבנתי שימאהה מצטיינים בעיבוד תמונה טוב (אצלי גם ככה רוב התכנים הם HD) וכן מערכת כיול נוחה לשימוש.
עם זאת, נראה שיש קונצנזוס בין החברים על פי הדיונים האחרונים עליונות של פיוניר (למרות שהסקר קצת שלל..)
בכל אופן, לשאלה המעניינת עבורי: אם ה2021 והLX53 LX55 כל כך דומים אז אני אקל את הזול יותר.
אז פיוניר, 809 או הימאהה 1067 או 767?
אני שוקל ייבוא למרות שקצת מנסים להפחיד אותי בנושא החשמל, תדרים וכמובן האחריות... הכל יהיה תלוי במחיר..
היתרון למקומי הוא גם הפשוט ביותר, לא חושב שתהיה לי סבלנות לחכות...
עצתכם? ומה באשר לאחוריים?
תודה
עם זאת, נראה שיש קונצנזוס בין החברים על פי הדיונים האחרונים עליונות של פיוניר (למרות שהסקר קצת שלל..)
בכל אופן, לשאלה המעניינת עבורי: אם ה2021 והLX53 LX55 כל כך דומים אז אני אקל את הזול יותר.
אז פיוניר, 809 או הימאהה 1067 או 767?
אני שוקל ייבוא למרות שקצת מנסים להפחיד אותי בנושא החשמל, תדרים וכמובן האחריות... הכל יהיה תלוי במחיר..
היתרון למקומי הוא גם הפשוט ביותר, לא חושב שתהיה לי סבלנות לחכות...
עצתכם? ומה באשר לאחוריים?
תודה
- Almogc
-
- מורעל האתר

guys,
מדבריך זה נראה כאילו אתה הולך על חברות מסוימות ודגמים מסוימם על פי מה שאנשים כאלו ואחרים כתבו, למה לך? אין לך ערך לכסף שאתה עומד להשקיע? ולא מעט אגב...
תעשה לעצמך ולכיס טובה ותלך לחנויות המתמחות שמחזיקות את הדגם RX6 ותתחיל להאזין כמו שצריך למס' דגמים ולמס' חברות.
לדעתי מעבר לזה כל דעה כזאת או אחרת של חברי הפורום אינה נכונה עבורך כיוון שהיא נכונה עבורם עם הסט שלהם ועם הטעם שלהם.
לדעתי אם תבצע רכישה על פי דיעה כזאת או אחרת אתה תעשה טעות שלצערי 70 אחוז מהפורום עושים אותה.
בשרשורים הללו ניתן לכוון אותך לדגמים ספציפים שיכולים לעניין אותך זה כן, אבל ממש לא להינעל עליהם וללכת עליהם בצורה עיוורת.
מדבריך זה נראה כאילו אתה הולך על חברות מסוימות ודגמים מסוימם על פי מה שאנשים כאלו ואחרים כתבו, למה לך? אין לך ערך לכסף שאתה עומד להשקיע? ולא מעט אגב...
תעשה לעצמך ולכיס טובה ותלך לחנויות המתמחות שמחזיקות את הדגם RX6 ותתחיל להאזין כמו שצריך למס' דגמים ולמס' חברות.
לדעתי מעבר לזה כל דעה כזאת או אחרת של חברי הפורום אינה נכונה עבורך כיוון שהיא נכונה עבורם עם הסט שלהם ועם הטעם שלהם.
לדעתי אם תבצע רכישה על פי דיעה כזאת או אחרת אתה תעשה טעות שלצערי 70 אחוז מהפורום עושים אותה.
בשרשורים הללו ניתן לכוון אותך לדגמים ספציפים שיכולים לעניין אותך זה כן, אבל ממש לא להינעל עליהם וללכת עליהם בצורה עיוורת.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

Almogc כתב:guys,
בשרשורים הללו ניתן לכוון אותך לדגמים ספציפים שיכולים לעניין אותך זה כן, אבל ממש לא להינעל עליהם וללכת עליהם בצורה עיוורת....
-
guys
-
- חבר ותיק

אולי זה לא היה ברור אבל ציינתי כבר שחרשתי, שמעתי, השוויתי, קראתי, חפרתי ואני במצב שאחרים היו יכולים להגדיר "מורעל הפורום" כבר מזמן...
שמעתי את הפיוניר ואת הימאהה משודכים לRX6 במצב סטריאו (אגב זה היה 671 ו921) ושניהם נשמעו לי 98%זהים..
לכן בחירת הרסיבר עבורי נבחרת על פי מידת הפיצ'רים, אפשרויות השדרוג העתידיות, נוחות השימוש ומה לעשות כמו כולם גם הכסף..