מנוי חדש ששוקל לעבור ליס
לאחר שנים רבות רבות רבות בתור מנוי אנלוגי של הוט - נשבר לנו מהיחס שלהם. מעוניינים לעבור ליס לחבילת בסיס. העניין הוא ש-12 שנה היה לי שקט נפשי בלי לחץ של שינוי מחיר ועכשיו מתחיל בלגן?
אין לי מושג אפילו מה לבקש. האם תוכלו לעזור לי? האם אפשר לקבל תוספות חינם לחבילת בסיס (ספורט) ערו 5+?
התקנה חינם
דמי שכירות ממיר 0
האם השלט עולה?
כרגע מעוניין בנקודה אחת האם אפשר לקבל התחייבות לנקודות עתידיות בחינם?
האם משלמים פקדון כמו בעבר?
כמה דמי מנוי ללקוחות חדשים? איזה מחיר אפשר להשיג?
כל עזרה הרלבנטית ללקוחות חדשים תתקבל בברכה
אין לי מושג אפילו מה לבקש. האם תוכלו לעזור לי? האם אפשר לקבל תוספות חינם לחבילת בסיס (ספורט) ערו 5+?
התקנה חינם
דמי שכירות ממיר 0
האם השלט עולה?
כרגע מעוניין בנקודה אחת האם אפשר לקבל התחייבות לנקודות עתידיות בחינם?
האם משלמים פקדון כמו בעבר?
כמה דמי מנוי ללקוחות חדשים? איזה מחיר אפשר להשיג?
כל עזרה הרלבנטית ללקוחות חדשים תתקבל בברכה
אני השבוע ניסיתי לעבור ל-יס. לא עברתי כי לא הסכימו לתת לי את מה שרציתי ב-300 שח בחודש במקום 322.
מחירי הצטרפות הם כמו באתר שלהם. כנ"ל לגבי הוספת ערוצי הפרמיום.
לי יש 3 טלויזיות בבית ואני לא יודע אם עם או בלי קשר לכמות הטלויזיות, מחיר ההתקנה הוא 285 שח, דבר שניתן לפרוס ל-10 תשלומים, אך לא לבטל לגמרי או לקבל הנחה כלשהי.
אם תרצה YESMAX, תצטרך להוסיף 14.90 שח בחודש.
אם תרצה YESMAXTOTAL נוסף, תצטרך להוסיף 24.90 שח בחודש.
והם יכולים לבוא לקראתך בנתינת VOD לכמה חודשים ללא תשלום, פתיחה של עוד חבילה (לא פרמיום), סרטים ב-DVDBOX.
המקסימום שהם נתנו לי מבחינת ערוצי פרמיום זה NTV MIR שעלותו 17.90 שח בחודש, ל-5 חודשים בחינם, וזה אחרי הרבה שכנועים מצידם להצטרף אליהם.
שאלת לגבי ערוץ 5+. אם אתה מתכוון לערוץ 56, ולא ל-58 (live), אז אתה יכול לבחור את חבילת ספורט במסלול שמאפשר לך לצרף חבילות (לא פרמיום) לחבילת הבסיס. ערוצים כמו sport 5+live , gold, hd הם ערוצי פרמיום ולכן הם כרוכים בתשלום נוסף.
מחירי הצטרפות הם כמו באתר שלהם. כנ"ל לגבי הוספת ערוצי הפרמיום.
לי יש 3 טלויזיות בבית ואני לא יודע אם עם או בלי קשר לכמות הטלויזיות, מחיר ההתקנה הוא 285 שח, דבר שניתן לפרוס ל-10 תשלומים, אך לא לבטל לגמרי או לקבל הנחה כלשהי.
אם תרצה YESMAX, תצטרך להוסיף 14.90 שח בחודש.
אם תרצה YESMAXTOTAL נוסף, תצטרך להוסיף 24.90 שח בחודש.
והם יכולים לבוא לקראתך בנתינת VOD לכמה חודשים ללא תשלום, פתיחה של עוד חבילה (לא פרמיום), סרטים ב-DVDBOX.
המקסימום שהם נתנו לי מבחינת ערוצי פרמיום זה NTV MIR שעלותו 17.90 שח בחודש, ל-5 חודשים בחינם, וזה אחרי הרבה שכנועים מצידם להצטרף אליהם.
שאלת לגבי ערוץ 5+. אם אתה מתכוון לערוץ 56, ולא ל-58 (live), אז אתה יכול לבחור את חבילת ספורט במסלול שמאפשר לך לצרף חבילות (לא פרמיום) לחבילת הבסיס. ערוצים כמו sport 5+live , gold, hd הם ערוצי פרמיום ולכן הם כרוכים בתשלום נוסף.
ג'ון תודה רבה. אם מה שכתבת יחול גם לגביי עוד אשאר אצל הוט.הבעיה שהם מככגעיםי אותי. האם יס לא מוותרים על התקנה ללקוחות חדשים?
ואם תוכל עוד שאלה. כאמור אני הייתי מנותק מהתחום 14 שנה..(מנוי אנולוגי מ-שנות ה-90)-- אני מבין שיש חבילת בסיס ולחבילה ניתן לצרף מספר חבילות כלשהו כמו ספורט ובידור וכו. בסריקה שערכתי באינטרנט ראיתי תגובות של אנשים שקיבלו חבילת בסיס +4 חבילות במחירים של 200-220 ש"ח. זה קצת שונה ממה שהם פרסמו.
ואם תוכל עוד שאלה. כאמור אני הייתי מנותק מהתחום 14 שנה..(מנוי אנולוגי מ-שנות ה-90)-- אני מבין שיש חבילת בסיס ולחבילה ניתן לצרף מספר חבילות כלשהו כמו ספורט ובידור וכו. בסריקה שערכתי באינטרנט ראיתי תגובות של אנשים שקיבלו חבילת בסיס +4 חבילות במחירים של 200-220 ש"ח. זה קצת שונה ממה שהם פרסמו.
לי יס לא ויתרו על התקנה, לא הורידו אפילו שקל ממנה. פושט מאז שיצא החוק של אין יותר התחייבויות, יס והוט התחילו לקחת כסף על התקנות ללקוחות חדשים. כנראה מתוך חשש שתוך זמן קצר יתנתקו מהם וגם כדי שבן אדם יחשוב פעמיים אם להתנתק אחרי ששילם מאות שקלים על התקנה.
לפי האתר שלהם, יש להם מסלול של 209 שח שכולל חבילת בסיס, סרטים ובידור (שזה 2 חבילות בנוסף לבסיס) ואם אתה מסתכל על נספח המבצע, אתה תראה גם שמי שמחובר לחבילת הסרטים מקבל עוד 2 חבילות של שפות זרות (רוסית/בינלאומית/ערבית). אם תתעקש, אולי יפתחו לך עוד חבילה (ספורט למשל). או מסלול של 229 שח שזה אותו דבר רק שזה כולל ממיר maxtotal אחד.
לפי האתר שלהם, יש להם מסלול של 209 שח שכולל חבילת בסיס, סרטים ובידור (שזה 2 חבילות בנוסף לבסיס) ואם אתה מסתכל על נספח המבצע, אתה תראה גם שמי שמחובר לחבילת הסרטים מקבל עוד 2 חבילות של שפות זרות (רוסית/בינלאומית/ערבית). אם תתעקש, אולי יפתחו לך עוד חבילה (ספורט למשל). או מסלול של 229 שח שזה אותו דבר רק שזה כולל ממיר maxtotal אחד.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אני בהוט ורוצה להוזיל עלויות.
בהוט כל ערוץ HD עולה כסף, ביס יש את חבילת הסרטים והסדרות שכבר מגיעות ב - HD
מפה לשם לדעתי יש פה תיאום מחירים כי הם פחות גמישים או יורדים במחיר כשלוחצים אותם....
בכל אופן אמורים להתקשר אלי משימור לקוחות של הוט, נראה מה יהיה...
בהוט כל ערוץ HD עולה כסף, ביס יש את חבילת הסרטים והסדרות שכבר מגיעות ב - HD
מפה לשם לדעתי יש פה תיאום מחירים כי הם פחות גמישים או יורדים במחיר כשלוחצים אותם....
בכל אופן אמורים להתקשר אלי משימור לקוחות של הוט, נראה מה יהיה...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.