המלצה לרמקולים למחשב למוזיקה בעיקר עד 1000

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
eran89 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.
אני מאוד מקווה שזה המקום לפתוח נושאים כאלה.
בכל מקרה אני מחפש רמקולים למחשב כמו שכבר ציינתי בתקציב של 1000 שקל..
את האמת שהייתי סגור על הארמן קרדן סאונדסטיק 3 שמהיום שיצא סאונדסטיק אחד אני מפנטז לי עליהם ובמיוחד שיש לי חברים שטסים עוד כמה ימים לחול אז המחיר בדיוטי ממש משתלם..
אבל אחרי כל מה שקראתי חלק ממש אוהבים אותם וחלק אומרים שהם ממש לא שווים את הכסף..
בקיצור החדר שלי הוא דיי קטן(אני אמדוד אותו ואגיד לכם את מידותיו,אני מניח 250X270 בערך אולי טיפה יותר גדול)
אני צריך רמקולים למשחקי מחשב אבל בעיקר למוזיקה..והחל ממוזיקה קלאסית ועד למטאל ובלוז וגאז וממש מה שבא לי באותו יום חח.
ואני אשמח לעזרה בנושא כי ממש אין לי קצה של חוט..
ודרך אגב אני ממש לא רוצה לחרוג מהתקציב אבל אם זה ממש בקטנה אז תגידו לי ואני אשקול את זה..
אני כבר אגיד שאת הסולוים 6\7 לא שמעתי ובהזדמנות הראשונה אני אלך לשמוע אבל מראש הם לא נראים לי כי הם ממש ענקיים לחדר שלי..

Andrey13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 718
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

תשקול את audioengine a2.
רמקולים נחמדים מאד, נשמעים לא רע בכלל במוסיקה:

http://audioengine.co.il/A2_product_info.htm

עשו להם גם ביקורת כאן באתר, אתה יכול לקרוא.
תריץ בחיפוש.

direct
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 495
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

אני מציע לך לחפש רמקולים משומשים במצב טוב
גם בחנויות תוכל למצוא משומשים של משדרגים שעשו טרייד-אין
בחלק מהחנויות גם יתנו לך אחריות לתקופה מסויימת

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

direct כתב:אני מציע לך לחפש רמקולים משומשים במצב טוב
גם בחנויות תוכל למצוא משומשים של משדרגים שעשו טרייד-אין
בחלק מהחנויות גם יתנו לך אחריות לתקופה מסויימת
...
הוא יצטרך גם הגברה. הגברה ורמקולים ב 1,000 ש"ח - יהיה קשה.

eran89 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

את האמת שיש לי סוג של "רסיבר"..אני אפילו לא יודע אם מותר לי לקרוא להכלאות המוזרות האלה רסיבר..
http://www.chashmal.ybay.co.il/ProductD ... 5&TopId=33
זה לינק לדגם LG LH-D6236 אבל אני ממש לא בטוח בקשר לקניית רמקולים משומשים...איך יודעים שהדרייבר לא יתפרק אחרי שעה של מוזיקה חח??

דרך אגב אף אחד לא הביעה את דעתו על הסאונדסטיק 3 ..,מיותר לציין שאו היום או מחר אני אלך לשמוע את הסולו 7 והסאונדסטיק ואז לבטח אני אדע בעצמי מה אני מעדיף..

הבעיה שלי עם יד שניה חוץ מפחד האיכות הוא חוסר הידע איזה דגם טוב ואיזה לא ..סתם לדוגמא מצאתי משהו שמוכר רמקולים של פולק ב800 שקל במקום ב2000 והוא קנה אותם לפני חודשיים..מה זה אומר על איכות הרמקולים חח..

בקשר לביקורת על האודיו 2 אתה יכול להביא לי קישור כי לא מצאתי..אפילו לא בגוגל חח

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #6 

אחלה של רמקולים אלו של ההרמן קרדון סאונסטיק 2.1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=183 ... t=59&c=814
וגם נכנסים במסגרת התקציב ואם אתה קונה בדיוטי אז בכלל יישאר לך הרבה עודף. תנסה לשמוע באחת מהחנויות של באג.
יש אותם לחבר שלי ושומעים פגז. עוצמתיים לחדר ולסביבת המחשב, הסאב הדוק ומהודק והכל מאוד מדוייק (לאוזניי כמובן).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”