כל מי שרוצה התקנות חינם שיפנה אלי - HOT.
דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא עובד ב- HOT ולא קשור אליהם בשום אופן!
ההטבה הזו היא רק למצטרפים חדשים.
אז ככה, אם שמתם לב לתופעה מאוד מעצבנת כאשר מתקשרים להוט או ליס, זה שהם רוצים המון כסף על התקנות במיוחד עבור לקוחות חדשים אשר שם המחירים נעים בין 200 ל- 400 שקל. אלו מחירים מאוד גבוהים שאני יכול לחסוך לכם אותם.
כל מי שחושב להצטרף להוט (לא משכנע אף אחד) והוט רוצים לגבות ממני דמי התקנה גבוהים, שיפנה אלי בפרטי ואני אסדר לו כבר התקנה חינם.
*ושוב אני מדגיש, אין פה כוונות רווח או סוג של פרסום. דווקא להיפך, יש פה רצון טוב לחסוך לאנשים כסף.
ההטבה הזו היא רק למצטרפים חדשים.
אז ככה, אם שמתם לב לתופעה מאוד מעצבנת כאשר מתקשרים להוט או ליס, זה שהם רוצים המון כסף על התקנות במיוחד עבור לקוחות חדשים אשר שם המחירים נעים בין 200 ל- 400 שקל. אלו מחירים מאוד גבוהים שאני יכול לחסוך לכם אותם.
כל מי שחושב להצטרף להוט (לא משכנע אף אחד) והוט רוצים לגבות ממני דמי התקנה גבוהים, שיפנה אלי בפרטי ואני אסדר לו כבר התקנה חינם.
*ושוב אני מדגיש, אין פה כוונות רווח או סוג של פרסום. דווקא להיפך, יש פה רצון טוב לחסוך לאנשים כסף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
סלח לי על החשדנות, אבל רק השבוע היו לנו 3 סוכנים של יס שניסו למשוך אנשים לרכוש דרכם את המנוי...
תסביר טיפה יותר, אחרת אני סוגר את השרשור.
תסביר טיפה יותר, אחרת אני סוגר את השרשור.
אין לך מה לחשוד. לא אכפת לי מי יעבור להוט ומי לא. אבל מי שכבר תכנן לעבור להוט ורצים לגבות ממנו דמי התקנה שיפנה אלי בפרטי ואני אסדר לו את זה בחינם.
השאלה היא איך ?
אז ככה, בהוט יש מבצע חברים. כל לקוח קיים יכול לצרף מישהו ולהעניק לו התקנה חינם. בתכלס זה נועד לבני משפחה שרוצים גם להצטרף להוט ובגלל שהמשפחה שלהם נמצאת בהוט אז מגיע להם התקנה חינם. אבל בתכלס אפשר גם לתת את ההטבה הזו גם לסתם אנשים בלי קשר משפחתי.
אז אין לי בעיה לעזור לאנשים שרוצים לעבור להוט ולחסוך להם את דמי ההתקנה.
* אני מציע את ההטבה למי שכבר במילא עובר להוט אז נוכל לחסוך לו 200-400 שקל. אין בכוונתי לגרום לכך שאנשים יעבור להוט.
השאלה היא איך ?
אז ככה, בהוט יש מבצע חברים. כל לקוח קיים יכול לצרף מישהו ולהעניק לו התקנה חינם. בתכלס זה נועד לבני משפחה שרוצים גם להצטרף להוט ובגלל שהמשפחה שלהם נמצאת בהוט אז מגיע להם התקנה חינם. אבל בתכלס אפשר גם לתת את ההטבה הזו גם לסתם אנשים בלי קשר משפחתי.
אז אין לי בעיה לעזור לאנשים שרוצים לעבור להוט ולחסוך להם את דמי ההתקנה.
* אני מציע את ההטבה למי שכבר במילא עובר להוט אז נוכל לחסוך לו 200-400 שקל. אין בכוונתי לגרום לכך שאנשים יעבור להוט.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני אגיד לך את האמת, בפועל אני לא מקבל מזה שקל. כי ניצלתי כבר את ההטבה שלי.
אם אתה רוצה לדעת איך עובד המבצע אז ככה:
"לקוח HOT שמצרף לקוח חדש יהנה מזיכוי של 100 שקלים והלקוח החדש יהנה מהתקנה חינם".
יש כאן שתי הטבות, ההטבה של הזיכוי מוגבלת לשימוש פעם אחת בלבד. וההטבה השניה של ההתקנה חינם ניתנת למימוש באופן בלתי מוגבל.
אני ניצלתי כבר את ה- 100 שקל זיכוי, ככה שבתכלס מעכשיו אני לא מרוויח מזה כלום.
אני מפרסם את זה רק מרצון טוב תאמין לי.
אם אתה רוצה לדעת איך עובד המבצע אז ככה:
"לקוח HOT שמצרף לקוח חדש יהנה מזיכוי של 100 שקלים והלקוח החדש יהנה מהתקנה חינם".
יש כאן שתי הטבות, ההטבה של הזיכוי מוגבלת לשימוש פעם אחת בלבד. וההטבה השניה של ההתקנה חינם ניתנת למימוש באופן בלתי מוגבל.
אני ניצלתי כבר את ה- 100 שקל זיכוי, ככה שבתכלס מעכשיו אני לא מרוויח מזה כלום.
אני מפרסם את זה רק מרצון טוב תאמין לי.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
התקשרתי ל-HOT והם לא שמעו על מבצע 'חבר מביא חבר'
מישהו יודע עוד פרטים על המבצע?
מישהו יודע עוד פרטים על המבצע?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לא הבנתי את ההערה שלך
רד פה עד לתחתית העמוד:Mistoffelees כתב:התקשרתי ל-HOT והם לא שמעו על מבצע 'חבר מביא חבר'
מישהו יודע עוד פרטים על המבצע?...
http://www.facebook.com/hot.net.il?sk=a ... 2164090610
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

תודה,
אז אני מבין שזה רלוונטי רק למנויי טלויזיה, אז זה לא עוזר לי.
אז אני מבין שזה רלוונטי רק למנויי טלויזיה, אז זה לא עוזר לי.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

צודק,משעשע
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

היה כתוב בדף הפייסבוק ו"החבר שלך יהנה מטלויזיה מצוינת"