רסיבר דל תקציב..
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
עד 2000 זוזים חדשים..מה הרסיבר הכי מומלץ שאפשר להשיג היום?..
ראיתי והתעניינתי בHK AVR142 אבל הצניחות מחיר שלו קצת מפחידות ומסקרנות אותי,למרות שהוא נראה מצוין,לא שמעתי אותו.
ראיתי והתעניינתי בHK AVR142 אבל הצניחות מחיר שלו קצת מפחידות ומסקרנות אותי,למרות שהוא נראה מצוין,לא שמעתי אותו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ברמות מחיר האלו כל הרסיברים מהמותגים המובילים נותנים תוצאות דומות...עם הבדלים קלים בגוון הצליל ובממשק כמובן.
בדוק ושמע אותם והחלט לפי טעם אישי.
יאמהה 371
אונקיו 309
פיוניר 421
יאמהה 371
אונקיו 309
פיוניר 421
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
טלHD כתב:ברמות מחיר האלו כל הרסיברים מהמותגים המובילים נותנים תוצאות דומות...עם הבדלים קלים בגוון הצליל ובממשק כמובן.
יאמהה 371
אונקיו 309
פיוניר 421...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
נסה למצוא ביד שניה אולי את ה567 של ימאה או 920 אפילו של פיוניר.
את הארמן לא הייתי לוקח בגלל שירות מהיבואן..
את הארמן לא הייתי לוקח בגלל שירות מהיבואן..
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

יד שנייה אני פחות מעדיף בגלל שאי אפשר לבדוק בוודאות רסיבר לדעתי..
שנית,טל..נתת שלושה רסיברים ואת ההארמן לא הוספת..התכוונת גם אליו או שבכוונה לא כתבת אותו?..חח
שנית,ראיתי שלהארמן יש חיבורי הברגה בכל הערוצים ולכל השאר יש רק לשני הקדמיים..
שנית,טל..נתת שלושה רסיברים ואת ההארמן לא הוספת..התכוונת גם אליו או שבכוונה לא כתבת אותו?..חח
שנית,ראיתי שלהארמן יש חיבורי הברגה בכל הערוצים ולכל השאר יש רק לשני הקדמיים..
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
avr 142 כבר מיושן, לא מעביר אודיו על גבי HDMI, ולא תומך בפורמטים החדשים.
כך שללא קשר לשירות של ניופאן, הייתי מוריד אותו מרשימת המועמדים.
לדעתי, yamaha 371 ייתן לך את התמורה הכי טובה למחיר. היתרון שלו על פני 2 הרסיברים
האחרים שהמליצו לך כאן, זה כניסת HDMI נוספת, בעיני זה יתרון די משמעותי, כי רסיבר קונים להרבה שנים,
ואתה יכול די מהר להגיע למצב בו לא נשארה לך אף כניסת HDMI פנויה.
לדעתי, yamaha 371 ייתן לך את התמורה הכי טובה למחיר. היתרון שלו על פני 2 הרסיברים
האחרים שהמליצו לך כאן, זה כניסת HDMI נוספת, בעיני זה יתרון די משמעותי, כי רסיבר קונים להרבה שנים,
ואתה יכול די מהר להגיע למצב בו לא נשארה לך אף כניסת HDMI פנויה.
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

האמת שיותר כיוונתי לחבר אליו רק את הכבל הדיגיטלי לסאונד..
לא חשבתי לחבר לו hdmi לאפ סקיילינג או משהו.
כך שלגבי חיבורי הhdmi זה פחות מדאיג אותי..
איך מבחינת סאונד כללי?..מי מהם נחשב ליותר מוצלח מבחינת עיבוד צליל?
לא חשבתי לחבר לו hdmi לאפ סקיילינג או משהו.
כך שלגבי חיבורי הhdmi זה פחות מדאיג אותי..
איך מבחינת סאונד כללי?..מי מהם נחשב ליותר מוצלח מבחינת עיבוד צליל?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Andrey13 כתב:avr 142 כבר מיושן, לא מעביר אודיו על גבי HDMI, ולא תומך בפורמטים החדשים.
ואתה יכול די מהר להגיע למצב בו לא נשארה לך אף כניסת HDMI פנויה....
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב ככה..נראה לי שאם אפרט את המטרות שלשמן אני קונה את הרסיבר,זה יהיה יותר מכוון למשהו טוב יותר..
בעיקרון אני בונה חדר שינה/קולנוע..
המקור יהיה מחשב שמנגן סרטי HD כמובן..ואליו יחובר מקרן במקביל למסך המחשב..
הסאונד יועבר לרסיבר על ידי כבל דיגיטלי..כנראה קואקסיאלי אבל זה עוד לא סופי..
עכשיו הנקודה..אני ככל הנראה לא יצטרך בכלל חיבור HDMI ברסיבר מכיוון שלא יהיה לי בו שימוש. והדרישות שלי מרסיבר די מסתיימות בארבעה דברים.
1:שהוא יהיה בעל יכולת עיבוד והפקת צליל גבוהה ככל הניתן..
2:שיהיו לי כניסות דיגיטאליות..
3:שיהיו מחברי הברגה לרמקולים..אני משתמש בכבלים 2.5 מ"מ ודי בעייתי עם מחברי הקפיץ.
4ושיהיה בצבע שחור..שלא יפריע עם המקרן..
אלה בעיקרון כל הדרישות..
עכשיו לגבי מה שאמרתי על יד שנייה..עיינתי פה באתר וראיתי כמה רסיברים די ישנים במחירים משתלמים (נראה לי) ומשום מה,נראה לי שגם חלקם יתנו צליל הרבה יותר עשיר מרסיבר זול שאקנה היום עד 2000 שקלים..זה נכון?..
ועוד שאלה לסיום..כשהמחשב מנגן את הסרט בנגן ייעודי.bs player לדוגמא..הצליל מפוענח ומעובד במחשב ועובר רק להגברה ברסיבר?..
איך זה עובד בדיוק?..
שוב תודה!
בעיקרון אני בונה חדר שינה/קולנוע..
המקור יהיה מחשב שמנגן סרטי HD כמובן..ואליו יחובר מקרן במקביל למסך המחשב..
הסאונד יועבר לרסיבר על ידי כבל דיגיטלי..כנראה קואקסיאלי אבל זה עוד לא סופי..
עכשיו הנקודה..אני ככל הנראה לא יצטרך בכלל חיבור HDMI ברסיבר מכיוון שלא יהיה לי בו שימוש. והדרישות שלי מרסיבר די מסתיימות בארבעה דברים.
1:שהוא יהיה בעל יכולת עיבוד והפקת צליל גבוהה ככל הניתן..
2:שיהיו לי כניסות דיגיטאליות..
3:שיהיו מחברי הברגה לרמקולים..אני משתמש בכבלים 2.5 מ"מ ודי בעייתי עם מחברי הקפיץ.
4ושיהיה בצבע שחור..שלא יפריע עם המקרן..
אלה בעיקרון כל הדרישות..
עכשיו לגבי מה שאמרתי על יד שנייה..עיינתי פה באתר וראיתי כמה רסיברים די ישנים במחירים משתלמים (נראה לי) ומשום מה,נראה לי שגם חלקם יתנו צליל הרבה יותר עשיר מרסיבר זול שאקנה היום עד 2000 שקלים..זה נכון?..
ועוד שאלה לסיום..כשהמחשב מנגן את הסרט בנגן ייעודי.bs player לדוגמא..הצליל מפוענח ומעובד במחשב ועובר רק להגברה ברסיבר?..
איך זה עובד בדיוק?..
שוב תודה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ביד שנייה תקבל הרבה יותר ערך לכסף..! 
נ.ב. חיבור HDMI מאפשר לך להעביר לרסיבר שמצוייד במפענחים המתאימים פורמטי סראונד HD מתקדמים כגון DTS Master Audio HD ו-Dolby TrueHD, אשר לא ניתן להעביר בכבל אופטי או קואקסיאלי...
נ.ב. חיבור HDMI מאפשר לך להעביר לרסיבר שמצוייד במפענחים המתאימים פורמטי סראונד HD מתקדמים כגון DTS Master Audio HD ו-Dolby TrueHD, אשר לא ניתן להעביר בכבל אופטי או קואקסיאלי...
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

כן אבל אם הקובץ מעובד במחשב,מה נותן לי המפענחים של הרסיבר בעצם?
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

אתה מבטל את הפענוח בתוכנת הנגן, ואז האות יוצא לרסיבר לא מפוענח.242ariel242 כתב:כן אבל אם הקובץ מעובד במחשב,מה נותן לי המפענחים של הרסיבר בעצם?...
תוכל לקרוא בהרחבה במדריך הזה (חיבור מחשב HTPC לרסיבר קולנוע ביתי):
http://www.hometheater.co.il/article1366
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

עברתי על כל המאמר לפני שהחלטתי לשאול את מה שרציתי..חח
לפי מה שהבנתי,אם אני "מפעיל" את יציאת הS/PDIF הקובץ עובר לרסיבר כשהוא לא מפוענח והרסיבר מפענח אותו בעצמו..
אז שאלה: יש אפשרות לתת לנגן לפענח את הקובץ ולהעביר לרסיבר את כל הערוצים כשהם מפוענחים רק כדי שיוגברו?
אם התשובה היא לא,זאת אומרת שהאופציה השנייה היחידה היא חיבור אנלוגי נכון?..
אם התשובה היא כן,אז אני יכול להשתמש באותו רסיבר רק בתור מגבר..ואז זה יכול לחסוך לי את הכסף בחיפוש אחר רסיבר חדשני שיעביר את כל הפורמטים על גבי HDMI,ובמקום זה,לחפש רסיבר איכותי וטוב שרק יגביר אותם בצורה מעולה..בזמן שהנגן יצטרך לשבור את הראש עם הפורמטים החדשים..ככה?
לפי מה שהבנתי,אם אני "מפעיל" את יציאת הS/PDIF הקובץ עובר לרסיבר כשהוא לא מפוענח והרסיבר מפענח אותו בעצמו..
אז שאלה: יש אפשרות לתת לנגן לפענח את הקובץ ולהעביר לרסיבר את כל הערוצים כשהם מפוענחים רק כדי שיוגברו?
אם התשובה היא לא,זאת אומרת שהאופציה השנייה היחידה היא חיבור אנלוגי נכון?..
אם התשובה היא כן,אז אני יכול להשתמש באותו רסיבר רק בתור מגבר..ואז זה יכול לחסוך לי את הכסף בחיפוש אחר רסיבר חדשני שיעביר את כל הפורמטים על גבי HDMI,ובמקום זה,לחפש רסיבר איכותי וטוב שרק יגביר אותם בצורה מעולה..בזמן שהנגן יצטרך לשבור את הראש עם הפורמטים החדשים..ככה?
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

בגדול יש לך 2 אופציות להנות מסראונד כשהאות מפוענח במחשב:
1) חיבור אנלוגי של כל ערוץ בנפרד (במידה ויש יציאות מתאימות בכרטיס הקול, ובמידה וקיימות כניסות מתאימות במגבר).
2) להעביר אות מפוענח לרסיבר על גבי HDMI
...
לא תוכל להנות מסראונד אם תעביר אות מפוענח לרסיבר על גבי כבל אופטי/קואקסלי.
1) חיבור אנלוגי של כל ערוץ בנפרד (במידה ויש יציאות מתאימות בכרטיס הקול, ובמידה וקיימות כניסות מתאימות במגבר).
2) להעביר אות מפוענח לרסיבר על גבי HDMI
לא תוכל להנות מסראונד אם תעביר אות מפוענח לרסיבר על גבי כבל אופטי/קואקסלי.
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

נראה לי..אבל רק נראה לי שהבנתי..חח תודה רבה!..
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
עלתה היום מודעה ללוחות פה באתר על Onkyo 608.
המוכר הוא חבר ותיק ופעיל באתר (שמוכר בגלל שדרוג), כך שאתה גם מקבל מכשיר "מבית טוב" וגם עדיין באחריות.
הוא כתב שהוא גמיש במחיר, כך שאולי תוכל להתקרב למסגרת שלך - וזה אחד הרסיברים הטובים בשוק היום (גם אם הוא דור אחורה, הנוכחי זה ה 609).
אם יש לך רמקולים רצפתיים (או מדפיים תובעניים), בהחלט הייתי שוקל את זה - כי מנסיוני, רסיברי הכניסה (למשל ה 309) פשוט לא מתמודדים יפה עם רמקולים גדולים מלוויניים.
המוכר הוא חבר ותיק ופעיל באתר (שמוכר בגלל שדרוג), כך שאתה גם מקבל מכשיר "מבית טוב" וגם עדיין באחריות.
הוא כתב שהוא גמיש במחיר, כך שאולי תוכל להתקרב למסגרת שלך - וזה אחד הרסיברים הטובים בשוק היום (גם אם הוא דור אחורה, הנוכחי זה ה 609).
אם יש לך רמקולים רצפתיים (או מדפיים תובעניים), בהחלט הייתי שוקל את זה - כי מנסיוני, רסיברי הכניסה (למשל ה 309) פשוט לא מתמודדים יפה עם רמקולים גדולים מלוויניים.
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה!..
האמת שלא חשבתי להוציא את אותו הסכום על יד שנייה..אני נורא בעייתי בדברים האלה ומכיוון שאני שומע יחסית חלש לשאר האנשים שאני מכיר,אני די מפחד שהבעלים הקודם "העביד" את הרסיבר.
לכן אם יד שנייה,חשבתי לקצץ את המחיר בעד 1500..מה גם שאני לא מתכוון לעשות מאדם זה או אחר צחוק ולהציע לו מחיר כזה על הרסיבר.וגם,חדש עולה 3100 בערך..כך שאם כבר הייתי מוציא את הסכום הנ"ל,הייתי מעדיף לחרוג קצת מהתקציב.
וכן,אני עם רצפתיים..אני לא אוהב את הצליל של סטלייטים או מדפיים..אני אוהב את הבמה שרצפתיים מעניקים ואת העוצמתיות שהם מצליחים להעביר לאוזן,בכל ווליום שהוא..מה גם שאני בלי סאב בינתיים והאמת,אני לא חושב כל כך לצרף בינתיים.
על מה שכן חשבתי זה על ה604..יש אותו גם בלוחות במחיר יותר צנוע..אני רק צריך לבדוק שהוא שחור (-:
האמת שלא חשבתי להוציא את אותו הסכום על יד שנייה..אני נורא בעייתי בדברים האלה ומכיוון שאני שומע יחסית חלש לשאר האנשים שאני מכיר,אני די מפחד שהבעלים הקודם "העביד" את הרסיבר.
לכן אם יד שנייה,חשבתי לקצץ את המחיר בעד 1500..מה גם שאני לא מתכוון לעשות מאדם זה או אחר צחוק ולהציע לו מחיר כזה על הרסיבר.וגם,חדש עולה 3100 בערך..כך שאם כבר הייתי מוציא את הסכום הנ"ל,הייתי מעדיף לחרוג קצת מהתקציב.
וכן,אני עם רצפתיים..אני לא אוהב את הצליל של סטלייטים או מדפיים..אני אוהב את הבמה שרצפתיים מעניקים ואת העוצמתיות שהם מצליחים להעביר לאוזן,בכל ווליום שהוא..מה גם שאני בלי סאב בינתיים והאמת,אני לא חושב כל כך לצרף בינתיים.
על מה שכן חשבתי זה על ה604..יש אותו גם בלוחות במחיר יותר צנוע..אני רק צריך לבדוק שהוא שחור (-:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אין דבר כזה ממש "העביד את הרסיבר".
אני דווקא הייתי שוקל שוב את הנושא - מכיוון שהעולם עובר ל HDMI ופורמטי אודיו חדשים, והיום - חבל לקנות רסיבר שיהיה Lacking בתכונות האלו.
אני דווקא הייתי שוקל שוב את הנושא - מכיוון שהעולם עובר ל HDMI ופורמטי אודיו חדשים, והיום - חבל לקנות רסיבר שיהיה Lacking בתכונות האלו.