שלום לכולם,
אני די חדש בתחום אבל קורא לא מעט את הפורום ומאוד מתרשם מאיכות התגובות..וחשבתי שאולי תוכלו ליעץ בקניית מסך חדש לסלון. קריטריונים חשובים: * איכות תמונה : חשובה לי מאוד איכות התמונה, כלומר טווח צבעים רחב ותמונה לא מלאכותית וללא תחושה "דיגיטאלית". מהירות התגובה צריכה להיות טובה אך לא מאוד חשובה כיוון שאני לא מתכוון לשחק עליו. * תכנים : המכשיר יחובר למדיה סנטר עם DVI/HDMI ורוב התכנים יגיעו ממנו (85%) כשרובם המכריע 720/1080. השאר יגיע מעידן +. * אודיו /b] כמו כן הוא יחובר למערכת קולונוע בייתית כך שלא מאוד חשוב שיהיו רמקולים איכותיים. * תאורה : הסלון מואר אך לדעתי זה לא צריך להיות קריטריון כיוון שאין בעיה להחשיך אותו. * מרחק צפיה : כ 4מ' מקיר הספה לקיר המכשיר, אז לדעתי 47" יספיק * תקציב : כרגע מוגדר על סדר גודל של 7-8K כמובן שעדיף לשלם פחות אבל אני לא אוהב להתפשר על איכות * טכנולוגיה : הבנתי שבפלזמה התמונה יותר טבעית ועשירה אך עם חיסרון של צריבה וקצב רענון, לעומת LED ששם אין בעיה של קצב רענון אך עם תמונה פחות טבעית * 3D : כרגע אין צורך/חובה שלמסך תהייה את האפשרות הזו כיוון שלא אשתמש בה * קישוריות : עדיף שלמסך יהיה קישוריות LAN 1GB אם כי לא מאוד קריטי
אני חושב שזהו באופן כללי,
מה אתם חושבים?
תודה רבה על עזרה,
אדם
תודה על התגובה אבל אני חושב שאין לי תקציב ל 60" (בלי שאישתי תהרוג אותי )
אפשר לעלות בגודל המסך אם זה במסגרת התקציב, אבל נראה לי שאני מעדיף להתפשר על גודל לעומת איכות..
adamku כתב:תודה על התגובה אבל אני חושב שאין לי תקציב ל 60" (בלי שאישתי תהרוג אותי )
אפשר לעלות בגודל המסך אם זה במסגרת התקציב, אבל נראה לי שאני מעדיף להתפשר על גודל לעומת איכות..
תודה על ההצעה,
קראתי שיש לה בעיה של רעשי רקע. כמו כן האם יש לה בעיה של צריבה?
לא מצאתי אותה באתר של סמסונג ישראל, האם היא מגיעה ביבוא מקביל?
ראיתי שהיא מתומחרת בזאפ בסביבות ה 6K.. האם יש הצעה נוספת למשהו יותר טוב אפילו במחיר קצת יותר גבוה?
תודה ושבוע טוב..
adamku כתב:תודה על ההצעה,
קראתי שיש לה בעיה של רעשי רקע. כמו כן האם יש לה בעיה של צריבה?
לא מצאתי אותה באתר של סמסונג ישראל, האם היא מגיעה ביבוא מקביל?
ראיתי שהיא מתומחרת בזאפ בסביבות ה 6K.. האם יש הצעה נוספת למשהו יותר טוב אפילו במחיר קצת יותר גבוה?
תודה ושבוע טוב..
...
יש לך תקציב פה...
וזאת תופאה דיי ידוע של פלזמות...